Home » , , » Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν Κοσιώνη και Παπαχελά καθώς και την συνέντευξη Τσίπρα

Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν Κοσιώνη και Παπαχελά καθώς και την συνέντευξη Τσίπρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 | 11:54 μ.μ.

Ανούσια και αναμενόμενα τα όσα είπε  ο Αλ. Τσίπρας σε Παπαχελά και Κοσιώνη στην συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του Αλαφούζου.
Εδωσε τα διαπιστευτήρια του στην οικονομική ολιγαρχία ανακτώντας με τους συνομιλητές του λέγοντας τους ότι  «είναι άδικο» να λένε ότι  έχει «μια πολιτική δογματική απέναντι στην επιχειρηματικότητα», και για όλα φταίνε οι προηγούμενες κυβερνήσεις και οι "εταίροι" που του επέβαλαν αρκετές φορές να εφαρμόσει μια πολιτική που δεν πίστευε.

Στο μόνο σημείο που θα λέγαμε ότι έκανε αυτοκριτική ήταν όταν δήλωνε ότι είχε «άγνοια κινδύνου και συσχετισμών» στην Ευρωπαϊκή Ένωση. «Είχαμε την αφέλεια ότι η Ευρώπη θα σεβαστεί τη λαϊκή ετυμηγορία και θα προχωρήσει σε ομαλή δημοσιονομική προσαρμογή, αντιθέτως έφτιαχνε το άλλο σενάριο το τιμωρητικό», είπε χαρακτηριστικά.

Από κει και πέρα επανέλαβε τα γνωστά που έχουμε ακούσει σε όλες τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις.
Οι χρήστες πάντως του διαδικτύου αδιαφόρησαν εντελώς στα όσα είπε στην συνέντευξη του ο απερχόμενος πρωθυπουργός και αρκέστηκαν να σχολιάζουν ειρωνικά και με σκωπτικό τρόπο την στάση που κράτησαν οι δημοσιογράφοι.

Ενα χαρακτηριστικό δείγμα από τοποθετήσεις χρηστών του twitter:
















 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

3 Ιουλίου 2019 στις 12:10 π.μ.

Δεν με χαλάει που έκαναν δύσκολες ερωτήσεις στον Τσίπρα οι παπαγάλοι του ΣΚΑΙ. Δεν με ενοχλούν καθόλου ούτε η επιθέσεις τους, ούτε οι διακοπές, ούτε οι ειρωνείες κλπ. Πολύ καλά έκαναν και τον στρίμωξαν. Μη νομίζετε, πως αν ο Αλέξης έδινε συνέντευξη σε μένα, θα του φερόμουν πιο ευγενικά. Μόνο που δεν θα έκανα σπέκουλα με νεκρούς, ούτε θα έλεγα ψέματα. Φυσικά κάποιες ερωτήσεις θα ήταν διαφορετικές, αλλά πιο ουσιαστικές, πιο πολιτικές.
Όμως εκείνο που με ενοχλεί πάρα πολύ είναι τα σκονάκια στο Μητσοτάκη, το αηδιαστικό γλείψιμο στον Κούλη, οι συμφωνημένες ερωτήσεις και απαντήσεις, το λιβάνισμα, το αναμάσημα της γαλάζιας προπαγάνδας, χωρίς καυτές πατάτες που θα έφερναν σε δύσκολη θέση τον αρχηγό της ΝΔ. Όπως μας εξοργίζει το ξέπλυμα του φασισμού, ο ρατσισμός, η υποστήριξη ναζί δολοφόνων, η υπεράσπιση του νεοφιλελέ κανιβαλισμού και άλλα πολλά. Τα δυο μέτρα και δυο σταθμά από ένα κανάλι το οποίο αναμασά την καραμέλα της δήθεν αντικειμενικότητας. "Εγώ δεν κάνω αντιπολίτευση, είμαι δημοσιογράφος" είπε η Σία! Το ανέκδοτο ολόκληρης της προεκλογικής περιόδου. Σε πιστεύουμε Σία μου, μην ορκίζεσαι, δεν κάνει. Γραφείο τύπου της ΝΔ και της ΧΑ είναι στην ουσία το ΣΚΑΙ, κι ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι εδώ και καιρό.
Κατά τα άλλα καμία απολύτως είδηση δεν βγήκε από το μαλλιοτράβηγμα. Όμως ο σκοπός και των δύο μερών επετεύχθη. Δεν ήταν φυσικά η ενημέρωση. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν η αρλούμπα του Τσίπρα πως θα πήγαινε στο ΣΚΑΙ για να ενημερωθεί ο κόσμος! Ότι ο κόσμος ενημερώνεται από το ΣΚΑΙ είναι ένα ακόμα ανέκδοτο. Γεμάτο fake news είναι. Πιο γελοίο είναι πως υπήρχε περίπτωση να πείσει ο Πρωθυπουργός τους τηλεθεατές. Αν είχε σοβαρά επιχειρήματα, θα μπορούσε να διαλέξει οποιοδήποτε κανάλι, να πει αυτά που ήθελε. Να πείσει στο ΣΚΑΙ ποιους; Τους δικούς του, που για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα έβαζαν ΣΚΑΙ; Τους νεοδημοκράτες που πιστεύουν τις σαχλαμάρες του Κυριάκου;
Ο λόγος ήταν ακριβώς αυτό το σόου. Οι μεν γαλάζιοι παπαγάλοι έβγαλαν το άχτι τους κάνοντας ερωτήσεις, που είχε προετοιμάσει μεθοδικά η Νέα Δημοκρατία. Κρίμα που δεν έπεσε κανονικό ξύλο. Ξέρουν αυτοί, στυλ Κασσιδιάρης κι έτσι. Αλλά κι ο Τσίπρας γι αυτό πήγε. Για να δείξει πως δήθεν τα βάζει με τη διαπλοκή! Η συσπείρωση των οπαδών του, αυτός ήταν ο στόχος. Πως συσπειρώνεται σ' ένα κόμμα ο κόσμος; Όταν οργίζεται. Εξοργίστηκαν και οι μεν και οι δε με όσα ακούστηκαν, που ήταν μια επανάληψη, μια σύνοψη της εκατέρωθεν προπαγάνδας.
Ο ΣΚΑΙ είναι σίγουρα μέρος της διαπλοκής. Όχι συνέντευξη δεν δίνεις, δεν ανοίγεις καν το χαζοκούτι, μήπως κατά λάθος στο ζάπινγκ γεμίσει το δωμάτιο με περιττώματα. Τόσο χάλια. Αλλά δεν είναι μόνο η διαπλοκή της ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια έκανε κονέ με τους δικούς του νταβατζήδες. Ο κόσμος, που δεν τρώει κουτόχορτο, το γνωρίζει πολύ καλά. Γράφαμε στο παρελθόν γι αυτές τις συναναστροφές, που ήταν ένας από τους λόγους της συντριβής των δήθεν αριστερών.
Όπως σχολίασαν εύστοχα περιμένουμε τώρα τη συνέντευξη του Μητσοτάκη στο Βαξεβάνη και την Ακριβοπούλου. Φυσικά ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο, δεν τα πάει καλά χωρίς σκονάκι. Όμως θα είχε πολύ πλάκα. Μόνο για την πλάκα μας αξίζει να δούμε το σόου της δήθεν συνέντευξης του Τσίπρα με την προϋπόθεση φυσικά, πως δεν έχουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.

6 Ιουλίου 2019 στις 4:35 μ.μ.

Η χαιρεκακία δεν έχει σχέση με την πολιτική αρετή πολύ δε περισσότερο με την κομμουνιστική.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger