Home » , » Καπιταληστές. Με ήττα, όπως λέμε λήσταρχοι.

Καπιταληστές. Με ήττα, όπως λέμε λήσταρχοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 | 12:43 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι εμπρηστές είναι συνήθως "άνδρες άνω των 45 ετών, έγγαμοι με παιδιά, ψυχικά υγιείς, έχουν στοιχειώδη εκπαίδευση και είναι αυτοαπασχολούμενοι στον πρωτογενή τομέα, ενώ ζουν στην επαρχία". Αγρότες δηλαδή που καίνε ξερόχορτα. 

"Οι εμπρηστές δεν πάσχουν κατ ανάγκην από κάποια ψυχιατρική νόσο, καθώς στον γενικό πληθυσμό μόνο το 1% πάσχει από πυρομανία". Ναι αλλά το 1% στα 11.000.000 είναι 110.000, έτσι δεν είναι; 

"Τα στοιχεία ωστόσο είναι απλώς ενδεικτικά, καθώς το 30% των πυρκαγιών προκαλείται από αμέλεια, 20% από δόλο, 10% από φυσικά ή τυχαία αίτια, ενώ το 40% των πυρκαγιών παραμένει τελικά ανεξιχνίαστο". 50% φταίνε σίγουρα οι άνθρωποι, άλλο ένα 40% το εξετάζουμε. Φυσικά τυχαία αίτια μόλις 10%. Υπεύθυνος λοιπόν ο homo malakas. 

"Μόνο το 1,6% των συλλήψεων καταδικάζεται...Συνήθως ο εμπρηστής βάζει τις φωτιές σε δάση κοντά σε κατοικημένες περιοχές σε χωριά κάτω των 1.000 κατοίκων". 
Θα ζητήσουν τώρα συγγνώμη οι δεξιοί βλάκες με περικεφαλαία που κατηγορούν σε κάθε πυρκαγιά τους πρόσφυγες; Θα σταματήσουν τις συκοφαντίες; Έλληνες.
Το 2012 αυτό είπαμε.

"Έλληνας 24 χρονών ο εμπρηστής της Χίου. Καλέ τι Έλληνας; Ελληναράς με τα ούλα του. Γιος πυροσβέστη"... "Όσον αφορά τον εμπρηστή της Ζακύνθου, πρόκειται για έναν 61χρονο Έλληνα. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Αν ήταν αλλοδαπός, θα τον πήγαιναν πηδώντας στο πιο κοντινό στρατόπεδο συγκέντρωσης. Άσε οι χρυσαλήτες τι συγκεντρώσεις θα κάνανε, τι διωγμούς θα ετοίμαζαν…"

"Όσον αφορά την πρόληψη; Είμαστε εθνικά υπερήφανοι που μειώσαμε τα κονδύλια". Όπως επίσης για τους νόμους που κάνουν πλάτες στους καταπατητές, για την νόμιμη αλλά ανήθικη καταστροφή των δασών με σκοπό το κέρδος λίγων ιδιωτών κλπ.

Τόσα χρόνια μάθαμε ποιοι είναι και οι φυσικοί αυτουργοί του εμπρησμού και οι ηθικοί. Γνωρίζουμε για την αδιαφορία, την ανικανότητα και προπαντός τα συμφέροντα. Καταστρέφουμε συστηματικά το Περιβάλλον, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού.

Στο τέλος θα βάλουν τα δέντρα στη βιτρίνα και θα μας τα πουλάνε. Μαζί με μπουκαλάκια αέρα να αναπνέουμε. Όποιος πληρώνει θα παίρνει ανάσες.
Καπιταληστές. Με ήττα, όπως λέμε λήσταρχοι. Και τι κάνουμε; Δίνουμε εξουσία σε καθάρματα που υποστηρίζουν αδίστακτους εγκληματίες. Που τους κάνουν όλα τα χατίρια.

Αφήστε να καούν τα δάση, να γίνουμε έρημος από άκρη σε άκρη, να δείτε μετά και τουρισμό, και ανάπτυξη. Το ψάρι βρωμά από το κεφάλι, κι όσο δεν κάνουμε τίποτε, τόσο θα καιγόμαστε.

Με αυτά που κάνουμε σε λίγο θα εξαφανιστούν οι μέλισσες. Δεν είναι μόνο το μέλι είναι η επικονίαση. Τα φυτά που εξαρτάται από αυτή θα χαθούν! Τα περισσότερα φαγώσιμα. Μήλα, αχλάδια, κεράσια, ροδάκινα, ρόδια, μπάμιες, φασόλια, σέλινο, λάχανα, κρεμμύδια, μανταρίνια, καρπούζια, φράουλες, βερίκοκα, τομάτες, πιπεριές ...
Για φανταστείτε τη ζωή σας μόνο με κακής ποιότητας στάρι.

Αυτοκτονούμε ομαδικώς. Και βρίσκουμε πάντα τους κατάλληλους μαλάκες για να μας καταστρέφουν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger