Home » , » Επικοινωνιακά κυβερνητικά κόλπα

Επικοινωνιακά κυβερνητικά κόλπα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 | 10:59 μ.μ.

Γράφει ο mitsos 175 

Η προπαγάνδα της Νέας Δικτατορίας (ΝΔ) δεν είναι μόνο άθλια. Είναι και γελοία.
Η συνάντηση Τραμπ - Κούλη που "ακυρώθηκε" δεν ακυρώθηκε! Απλά δεν υπήρξε ποτέ!
Άλλο ένα φτηνό επικοινωνιακό κόλπο, σαν αυτό με τη φερόμενη δήλωση του Κούλη στον ηγέτη της Βορείου Μακεδονίας, πως τάχα δεν θα υπέγραφε τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ποτέ δεν έδωσαν στοιχεία, που να δείχνει πως ειπώθηκε πραγματικά κάτι τέτοιο στη συνάντηση, όπου το κλίμα ήταν παραπάνω από καλό.
Αν υπάρχουν, προκαλώ τους παπαγάλους των ΜΜΕ, να τα εμφανίσουν, αν και το βασικό είναι πως ο Κούλης έκανε κωλοτούμπα τηρώντας (κατά γράμμα μάλιστα) τη Συμφωνία.
Και βέβαια έκανε πατριδοκαπηλία, είπε φοβερά ψέματα για να κερδίσει τις εκλογές.

Εκτός από τις αγορές δώρων και το ότι το ταξίδι διαφόρων κομματόσκυλων το πληρώνουμε εμείς, η ΝΔ έχει μέχρι τώρα μετρά αποτυχίες.
 Η μεγαλύτερη είναι πως ο Τραμπ δεν ασχολήθηκε καν μαζί μας. Καμία συνάντηση ηγετών δεν ακυρώθηκε λόγω της κατηγορίας από τους Δημοκρατικούς προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Είναι απόλυτα λογικό, αφού οι συναντήσεις με ξένους ηγέτες είναι πιο σημαντικές από αυτή την εσωτερική εξέλιξη, καθώς μπορεί να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες. Συμφωνίες, που ο Τραμπ χρειάζεται για να ενισχύσει το κύρος του, ειδικά τώρα. Απλά τον Μητσοτάκη τον έχουν γραμμένο. Και απόλυτα σίγουρο. Θα κάνει οτιδήποτε διατάξουν οι Αμερικάνοι. Οπότε γιατί να ασχοληθούν;

Φυσικά γελάνε όλοι μαζί τους. Άλλοι λένε πως ο Τραμπ ήθελε να αποφύγει τη γκαντεμιά του Μητσοτάκη, άλλοι ειρωνεύονται πως φοβήθηκε μην του φάει τη γυναίκα ο "γκόμενος"! 
Όπως και να 'χει η Ελλάδα δεν έχει κανένα κύρος. Η Κούλης πολύ θα θελε να βγάλει μια αληθινή φωτογραφία με το αφεντικό, όπως έκανε ο Τσίπρας, αλλά θα αρκεστεί στο Photoshop.

Είναι όμως ενδεικτικό το πως πολιτεύεται η γαλάζια συμμορία: Δεν την ενδιαφέρουν τα προβλήματα αυτά καθ' αυτά, άλλωστε ήρθε να προσθέσει καινούρια, την ενδιαφέρει η επικοινωνιακή διαχείριση.

Αν υπήρχαν αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ θα την είχαν σκίσει. Οι πρώτες 100 μέρες ήταν μια σειρά από νίλες. Οι "καινούριοι", που ήρθαν μόνο και μόνο να λεηλατήσουν, τα έχουν κάνει μπάχαλο.
Ακόμα και η μείωση του ΕΝΦΙΑ ψηφίστηκε επί Τσίπρα.

Σε αυτές τις 100 μέρες είδαμε εταιρείες να ξεσαλώνουν σε αντεργατικές συμπεριφορές, το κράτος να είναι ως συνήθως ανύπαρκτο στις δυσκολίες, βιώσαμε μια κατάσταση πολιορκίας στη Σαμοθράκη, επλήγη ο τουρισμός, αυξήθηκαν τα τιμολόγια της ΔΕΗ, χάρισαν τα πάντα σε φίλους, επέβαλαν λογοκρισία, άρχισαν τις διώξεις πολιτικών αντιπάλων, ξεσπίτωσαν πεντάχρονα προσφυγόπουλα, παραβίασαν ανθρώπινα δικαιώματα, κάηκε ο τόπος.
Και εκτός αυτών, μετά πνιγήκαμε πάλι σε μια κουταλιά νερό, έγιναν ρόμπες με την άδικη σύλληψη ξένου δημοσιογράφου, ξαναέγιναν ρόμπες με την ονομασία του Ευαγγελισμού, έφεραν νομοσχέδιο στα μέτρα των αφεντικών, που επαναφέρει ουσιαστικά τη δουλεία, κατάργησαν το Κοινωνικό Μέρισμα, έβαλαν τους εφοριακούς να μουρλάνουν στα πρόστιμα εκείνους τους ανόητους που τους ψήφισαν για να μην έρθει στο ΣΔΟΕ!

Χώρια το άδειασμα των γαλάζιων ηλιθίων με περικεφαλαία τόσο για τη Μακεδονία όσο και για το Μάτι δυο θέματα στα οποία έκαναν άγρια σπέκουλα.

Αλλά τη ΝΔ δεν την ενδιαφέρει η ουσία. Την ενδιαφέρει η μάσα. Και το πως θα κρύψουν τα λάθη τους. Οι βρομιές τους όμως ζέχνουν επομένως είναι αδύνατο να κρυφτούν. Βρωμάνε!
Έχουμε δυστυχώς κυβέρνηση όχι απλά ανίκανων, αλλά επικινδύνων. Μας κυβερνάν κομπογιαννίτες.
Στο μόνο που είναι καλοί είναι το πλιάτσικο. Πρέπει να τελειώνουμε με δαύτους πριν κάνουν μεγαλύτερη ζημιά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger