Home » , » Αν υπήρχε ηλιθιόμετρο ο Κουρτάκης θα το είχε τερματίσει

Αν υπήρχε ηλιθιόμετρο ο Κουρτάκης θα το είχε τερματίσει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 | 9:58 μ.μ.

Μα είναι δυνατόν να είναι τόσο ηλίθιοι κάποιοι άνθρωποι -αχυράνθρωποι; Και το πιο απίστευτο είναι αυτοί να συγκαταλέγονται στην επικοινωνιακή δύναμη κρούσης της δεξιάς και μάλιστα να ανταμείβονται πλουσιοπάροχα!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο παρουσιαζόμενος ισχυρός άντρες του ομίλου ΜΜΕ "Παραπολιτικά", Γιάννης Κουρτάκης, ο οποίος όπως είχε καταγγείλει από το βήμα της βουλής ο Πάνος Καμμένος, έλαβε από το «Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων» 2.466.626 ευρώ (!!!), με πρόσχημα διαφημιστικά μηνύματα που δημοσίευε.

Και εκτός αυτού είναι και ο αγαπημένος των τραπεζιτών Είναι χαρακτηριστικό ότι από την τραπεζική διαφημιστική δαπάνη των 4 συστημικών τραπεζών για το 2019 η  εταιρεία Ελευθερία του Τύπου Εκδοτική Α.Ε. (Παραπολιτικά), όσο και η εταιρεία Παραπολιτικά Εκδόσεις Α.Ε. (Κουρτάκης), λαμβάνουν συνολικά το ποσό των 682.902 ευρώ!

Στην περίπτωσή του Γιάννη Κουρτάκη, συμβαίνει αυτό που γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας: "Αν έχεις κουμπαριά με την Ν. Μπακογιάννη, δικηγόρο τον Μ. Βορίδη και νταλαβέρια με εμπλεκόμενους σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, από άσημος δημοσιογράφος γίνεσαι ιδιοκτήτης Ομίλου ΜΜΕ".

Ανεξάρτητα πάντως απ' τις συγκυρίες -κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι αχυράνθρωπος του Μαρινάκη- που τον κατέστησαν παράγοντα της δημόσιας ζωής στην χώρα μας, δεν είναι απίστευτος να γράφει στο twitter τέτοιες απίθανες μαλακίες; 

Ακου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδίαζε ακόμα και ανατροπή του πολιτεύματος!!! Δηλαδή σχεδίαζε να ανατρέψει την κυβέρνησή του!!!

Τέτοια οράματα που εμείς οι κοινοί θνητοί δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε, μόνο ο Παϊσιος έβλεπε και τον κάναν άγιο.  
Λέτε να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και να επικρίνουμε άδικα, λόγο χαμηλής νοημοσύνης τον κ. Κουρτάκη; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

26 Ιουνίου 2020 στις 1:26 π.μ.

όπως το λες, και πού να φανταστείς ότι αυτά τα βόδια είναι " η βιτρίνα" "της παράταξης",σκέψου τί γίνεται στη γαλαρία. Γι' αυτό βέβαια είναι ικανοί καιγια τη μεγαλύτερη βρωμιά και ατιμία, όπως και ο κόσμος που τους ακολουθεί.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger