Home » , » Στην κορφή του Γολγοθά.

Στην κορφή του Γολγοθά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 | 9:33 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θυμάσαι, καλέ μου αναγνώστη, που, όταν όλοι μιλούσαν για κίνδυνο θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, εμείς λέγαμε πως δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, γιατί τα βρήκαν και μας δουλεύουν; Ποιος είχε δίκιο; Δεν το λέμε για ευλογήσουμε τα γένια μας. Προσωπικά τα έκοψα, για να βάζω τη μάσκα.

Το λέμε γιατί ξέρουμε τη γαλάζια συμμορία.
Σου έχω λοιπόν ευχάριστα. Δεν πρόκειται να πεθάνουν δεκάδες χιλιάδες στη χώρα μας από κορονοϊό.
Για πολλούς λόγους δεν θα δούμε ποτέ 14.000 νεκρούς όπως ισχυρίζεται η ΝΔ, αν δεν μας «έσωζε». Δεν μας έσωσε, μας χαντάκωσε. Ο λόγος που το λέμε είναι τα στατιστικά.
Το Μάρτη, που φοβόμασταν για τέτοια και μεγαλύτερα νούμερα δεν ξέραμε κάποια πράγματα που μάθαμε μετά. Ας προχωρήσουμε.

Χθες είχαμε επίσημα 32.752 κρούσματα με 593 θανάτους. Σήμερα ξεπέρασαν τους 600.
Τα 32-33 χιλιάδες επίσημα κρούσματα πρέπει να πολλαπλασιαστούν επί 10 για να βρούμε τους ασυμπτωματικούς φορείς.
Υπενθυμίζουμε πως κάνουμε πολύ λιγότερα τεστ από άλλες χώρες γι' αυτό βάζουμε τόσο μεγάλο συντελεστή. 330.000 φορείς οι πιο πολλοί ασυμπτωματικοί με 600+ θανάτους. Μην τρομάζετε, κάθε χρόνο πολλοί περισσότεροι κολλάνε γρίπη. Είναι ίδιο κι αν υπολογίσουμε το ποσοστό θετικών κρουσμάτων στα τεστ και το κάνουμε αναγωγή στο σύνολο. Έχουμε θνησιμότητα κάπου 0,2% (ή 1,8% στα επίσημα κρούσματα).

Για να έχουμε 14.000 θανάτους που είπαν, πρέπει να έχουμε 14.000/0,2%= 7.000.000 θετικούς στο ιό! Δηλαδή ως το τέλος του χρόνου να κολλήσουμε σχεδόν όλοι! Αφού μετά το 70% του πληθυσμού αρχίζει η λεγόμενη «ανοσία της αγέλης». Αυτό δεν θα γίνει για δυο λόγους. Πρώτον πολλοί προφυλασσόμαστε, ιδιαίτερα όσοι έχουμε πρόβλημα. Δεύτερο εμβόλιο και φάρμακα θα βρεθούν πολύ σύντομα, μέσα στο 2021, οπότε κι αν ακόμα θέλαμε (πλάκα κάνω), δεν θα προλαβαίναμε.

Λένε εξωφρενικά νούμερα χωρίς να κάνουν τίποτε για να πουν μετά δήθεν πως «σωθήκαμε». Υπάρχει σχετικό ανέκδοτο με γιο που γράφει στους γονείς του κι αφού τους κατατρομάζει τους λέει πως απλά δεν πέρασε ένα μάθημα.

«3.000 νεκροί όμως»; Πιθανό υπό προϋποθέσεις να συνεχίσουν την ίδια πολιτική. Να αφήσουν το ΕΣΥ στο έλεος του Θεού και να κάνουν πλιάτσικο. Έτσι όποιος αρρωστήσει σοβαρά να μην έχει γιατρούς και κρεβάτια. Ακόμα, 3.000 νεκροί είναι 6 φορές τα κρούσματα δηλαδή κάπου 2.000.000 θετικούς στον κορονοϊό με την πλειοψηφία να είναι ασυμπτωματικοί. Δύσκολο μέσα στο χρόνο, αφού θα έρθει εμβόλιο, αλλά όχι αδύνατο χάρη στις απαράδεκτες συνθήκες στα σχολεία, τους χώρους δουλειάς και τις συγκοινωνίες. Έτσι ενώ θα εγκληματούν θα παρουσιάζονται ως «σωτήρες» ενώ στην πραγματικότητα αν τηρούνταν τα μέτρα του ΠΟΥ θα είχαμε το πολύ 400 θανάτους!

Και τώρα μερικά άλλα στατιστικά. Χθες ήμασταν στη θέση 83, όσον αφορά τα κρούσματα από την 100+ που υπερηφανεύονταν πως ήμασταν πριν την τουριστική περίοδο, το άνοιγμα των σχολείων κλπ. Σήμερα είμαστε στη θέση 74 όσον αφορά τους θανάτους (603/34299 κρούσματα) κι ανεβαίνουμε. Κούλη γερά! Θα μας πας στην κορυφή του Γολγοθά, όπως με την ανεργία, το χρέος…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger