Home » , » "Σοβετία" γιναμε αδέλφια!

"Σοβετία" γιναμε αδέλφια!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 | 6:31 π.μ.

Το αντιλαμβανόμαστε και σε ένα βαθμό το θεωρούμε αναμενόμενο και φυσιολογικό τα Πέτσινα ΜΜΕ να κάνουν γαργάρα με ταβανόπροκες το γεγονός ότι η κυβέρνηση των "αρίστων" λωποδυτών κλέβει με "νόμιμο" τρόπο, από όλους/ες μας 120 εκατομμύρια ευρώ για να τα χαρίσει στους κομματικούς φίλους της
Αντιληπτό είναι αφού "εξοφλεί" γραμμάτια, όπως επισημαίναμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας.

Ξέρετε που είναι το αδιανόητο; Οτι με τόσα λεφτά -προϊόν των σκληρά φορολογούμενων λαϊκών στρωμάτων- θα μπορούσαν χιλιάδες μικροεπαγγελματίες προερχόμενη από την τάξη μας, να πάρουν μια ανάσα και να μην βάλουν λουκέτο στα μαγαζιά που είχαν, συνέπεια των μέτρων που υπάρχουν για την πανδημία, και να είχαν ελπίδες να επανέλθουν στην συνηθισμένη καθημερινότητα τους.

Δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν κάποιοι αναγνώστες/ιες μας που θα ισχυριστούν ότι λαϊκίζουμε. Ξέρουμε όμως περίπτωση συντρόφου που μετά το άγνωστης διάρκειας lockdown προβληματίζεται πάρα πολύ αν μετά το τέλος του, θα έχει την οικονομική δυνατότητα να επαναλειτουργήσει το μαγαζί που είχε. Και στην θέση του βρίσκονται χιλιάδες συμπολίτες μας. 

Σίγουρα πάντως αν το κράτος αντί να χαρίσει 120 εκατομμύρια ευρώ στους καπιταλιστές ιδιοκτήτες της Aegan τα διέθετε για ανακουφίσει των χειμαζόμενων λαϊκών στρωμάτων δεν θα είχαμε  καπιταλισμό.     
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger