Home » , , , » Μπατσάδικη "Υπηρεσία Λογοκρισίας".

Μπατσάδικη "Υπηρεσία Λογοκρισίας".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 | 1:54 μ.μ.

Πριν λίγες μέρες αναφερόμαστε στην λογοκρισία που υπάρχει στα αστικά ΜΜΕ.
Με την είδηση που διαβάζουμε σήμερα βρισκόμαστε ένα βήμα στο να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι στην νεοδημοκρατική εποχή της "κανονικότητας" πάει να θεσμοθετηθεί ένα παραμάγαζομ ανάλογο με την "Υπηρεσία Λογοκρισία" των Γεωργαλά-Σταματόπουλου που υπήρχε στην χούντα Παπαδόπουλου.
Αυτή την φορά, αυτός ο μηχανισμός φίμωσης, θα στελεχώνεται και θα διευθύνεται από τα ένστολα "παλικάρια" του Χρυσοχοϊδη.

 Μετά την Αγγελική Αδαμοπούλου που η κυβέρνηση, κατόπιν επιθυμίας των μπάτσων την στέλνει να δικαστεί, γιατί τα "όργανα" θεώρησαν ότι ήταν συκοφαντικό γι' αυτά, απόσπασμα ομιλίας στην βουλή, της βουλευτίνα του ΜέΡΑ25, σήμερα έχουμε άλλη μια ενέργεια λογοκρισίας από μπάτσους. 

Το πιο ενδιαφέρον κατά την άποψη μας, είναι ότι την επιθυμία των μπάτσων υλοποίησε ένα πρόσωπο με αριστερή πολική καταγωγή, που υπήρξε για πολλά χρόνια πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΚΚΕ. Αναφερόμαστε στο .δήμαρχο Λάρισας. Αποστόλη Καλογιάννη. (Διαγράφτηκε από το ΚΚΕ το 1988, όταν σαν δημοτικός σύμβουλος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον κομμουνιστή δήμαρχος Αριστείδη Λαμπρούλη). 

Για την συγκεκριμένη περίπτωση μας ενημερώνει δημοσίευμα της "ΕφΣυν":  "Ζούμε σε μια εποχή που η λογοκρισία τείνει πλέον να γίνει καθεστώς. Και, μάλιστα, λογοκρισία απευθείας από την Ελληνική Αστυνομία. Νέο θύμα αυτή τη φορά, ένας μουσικός παραγωγός στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας, ο Κώστας Σταυριανός. Είδε την πόρτα της εξόδου από τον σταθμό επειδή στην εκπομπή του την προηγούμενη εβδομάδα τόλμησε να ασκήσει κριτική στην Ελληνική Αστυνομία και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Αποτέλεσμα, το δημοτικό συμβούλιο της πόλης και ο δήμαρχος Αποστόλης Καλογιάννης, υπακούοντας στα κελεύσματα της Ενωσης Αστυνομικών Λάρισας, να τον διώξουν από το ραδιόφωνο".

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Δεκεμβρίου 2020 στις 8:08 π.μ.

ΚΚΕισον φυτωριο, θερμοκηπιο, βιομηχανικο κεντρο παραγωγης δεξιων
και ακροδεξιων καθαρματων Αυτοι σκοτωσαν χωρις δισταγμο τον ηγετη
και γραμματεα του κομματος Ζαχαριαδη και πολλους αλλους αξιους
κομμουνιστες οποτε αυτα που κανουν τωρα ειναι παιδικες αταξιες
Το κακο ειναι οτι υπαρχουν πολλοι ακομη που δεν εχουν πεισθει ακομη
για την καταντια αυτου του μορφωματος και συνεχιζουν να το λιβανιζουν

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger