Home » , » Τιτανοτεράστιοι ξεφτίλες

Τιτανοτεράστιοι ξεφτίλες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 | 6:29 μ.μ.


Εχει απόλυτο δίκιο ο αγωνιστής γιατρός Πάνος Παπανικολάου που σε σημερινό του τουιτάρισμα εκτιμάει ότι έχουμε μπλέξει με τιτανομέγιστους ξεφτίλες.
Εμείς θα προσθέταμε ότι όλοι/ες μας έχουμε τεράστιες ευθύνες που ανεχόμαστε τέτοια άθλια υποκείμενα να ρυθμίζουν τις ζωές και τις τύχες μας.

Η σημερινή εφιαλτική κατάσταση που βιώνουμε και εξ' αιτίας της επέλασης της θανατηφόρας πανδημίας - σήμερα ανακοινώθηκαν 45 νέοι θάνατο, οι διασωληνωμένοι συμπολίτες μας έφτασαν τους 645 ενώ τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.073- δεν δείχνει ότι σύντομα μπορεί να αντιστραφεί.
Το πιο επικίνδυνο απ' όλα είναι οι αυτοσχεδιασμοί των ανευθυνοϋπευθύνων. Και όλη αυτή η τακτική τους το μόνο αποτέλεσμα που μπορεί να έχει είναι να μετράμε καθημερινά καινούργια θύματα απ΄ την τάξης μας.

Δεν θα επαναλάβουμε τα όσα ήδη έχουμε γράψει για την εγκληματική ανευθυνότητα των εξουσιαστών μας στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Για επιβεβαίωση και μόνο των εκτιμήσεων μας παραθέτουμε ένα εύστοχο βιντεάκι που δημιούργησαν τα α παιδιά του lubentv.
  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

18 Μαρτίου 2021 στις 11:29 μ.μ.

Όπως πολύ εύστοχα λένε στο χωριό μου "ΔΟΥΛΕΜΑ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ". Καλά κάνουν γιατί απευθύνονται σε λαό με νοημοσύνη κατώτερη και από ραδίκι...

19 Μαρτίου 2021 στις 7:29 π.μ.

Δυστυχώς ανώνυμε ουτε το Β. Κ δεν το εχει καταλαβει αυτο και αναφερει συνεχως τη λεξη κρουσματα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger