Home » , » Το παραμύθι των γαλάζιων κομματόσκυλων.

Το παραμύθι των γαλάζιων κομματόσκυλων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 | 5:41 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια αποικία των Γερμανών, η Ελλάδα. Σε αυτή όλα πήγαιναν στραβά. Υπήρχε χρέος, φτώχεια, ανεργία, βία, έγκλημα, επιδημία… Όμως για όλα αυτά δεν έφταιγε ο δικτάτορας που κυβερνούσε, αλλά ο δράκος. Που άλλοτε ήταν οι νέοι, οι φοιτητές, άλλοτε οι εργάτες, οι απεργοί κι άλλοτε ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ ή οι Αναρχικοί.

Στο παραμύθι των γαλάζιων κομματόσκυλων δε φταίει η δικτατορία. Όπως δεν έφταιγαν – σύμφωνα με τις κουταμάρες τους – οι προδότες πραξικοπηματίες της προηγούμενης χούντας του Παπαδόπουλου, αυτής που πούλησε την Κύπρο.

Δεν φταίει που έπεσαν με τα μούτρα στο δημόσιο χρήμα και λεηλάτησαν τα πάντα, που αντί για γιατρούς και δασκάλους πήραν μπάτσους και όπλα, δεν φταίει που άνοιξαν τα σχολεία ενώ όλοι τους είπαν «μην το κάνετε, θα γεμίσουμε κρούσματα», τους φταίνε οι πορείες, που γίνονται ως διαμαρτυρία για τα εγκλήματα της ΝΔ!

Ρωτάω λοιπόν τα γαλάζια τρολάκια. Αν το κάθαρμα ο δικτάτορας Μητσοτάκης μαζί με την αφορισμένη θεούσα δεν έκαναν πατσαβούρες τα πτυχία, αν έδινε χρήματα για την παιδεία, θα είχαν λόγους οι φοιτητές να διαμαρτυρηθούν; Ποιοι έφεραν νόμους εκμεταλλευόμενοι την καραντίνα;

Αν ενίσχυαν το ΕΣΥ κι όχι τους μπάτσους θα έβγαιναν στο δρόμο γιατροί και νοσοκομειακοί να διαμαρτυρηθούν για τα εγκλήματα της κυβέρνησης, που απαξίωσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ενισχύοντας προκλητικά ιδιώτες;

Αν δεν διόριζαν βαφτιστήρια μπάτσους και δεν τους άφηναν να δέρνουν και να κοπανάνε άδικα πρόστιμα, θα γίνονταν ποτέ η συγκέντρωση της Νέας Σμύρνης; Αν δεν περιδρόμιαζαν στους μεγάλους περιπάτους, τα μυριάδες σκάνδαλα, θα υπήρχε τόση αγανάκτηση; Όπως δεν θα υπήρχε τόσο μεγάλη οργή, αν δεν κουκούλωναν βιαστές, παιδεραστές, ακόμα και φταίχτες τροχαίων δυστυχημάτων, γιατί είναι του κόμματος!

Γαλάζιοι εγκληματίες, δεν βγαίνουμε στο δρόμο εξ αιτίας του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ. Βγαίνουμε εξ αιτίας σας! Εξ αιτίας της δικτατορίας. Να μην κάνετε φασισμό, να μην διαμαρτυρόμαστε. Οι γαλάζιοι εγκληματίες ανοίξανε επιπλέον τα σχολεία. Το είχαν κάνει το Σεπτέμβριο που δεν γίνανε πορείες. Δυο μήνες μετά είχαμε ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων.

Είπαν όλοι το Γενάρη «μην στριμώξετε πάλι τα παιδιά μας στις αίθουσες – κλουβιά». Το Μάρτη έχουμε τα κρούσματα του Νοέμβρη. Απόδειξη πως κόλλησαν από τα σχολεία είναι το ποσοστό των παιδιών με Κορονοϊό. Σε δυο μήνες σχεδόν διπλασιάστηκε! Η μεγαλύτερη αύξηση από όλες τις ηλικίες. Και τολμάνε τα δεξιά αποβράσματα να κατηγορούν άλλους;

Να πάρουν πίσω τους χουντικούς νόμους, να κόψουν τα ξερά των μπάτσων που βαράνε και χαρατσώνουν, να σταματήσουμε να διαδηλώνουμε. Επιπλέον οι ίδιοι δεν τηρούν τους νόμους που ψηφίζουν. Ο Μητσοτάκης πρώτα πήγε στην Πάρνηθα και μετά στην Ικαρία. Εκεί τον έκραξαν και μαζεύτηκε κάπως. Ο Άδωνις όχι μόνο παρανόμησε σύμφωνα με το δικό του νόμο, αλλά προσπάθησε να μας εξαπατήσει με μια πλαστή άδεια, η οποία έγινε μόνο γι αυτόν, πιθανόν από τον ίδιο!

Ο κόσμος τα βλέπει αυτά και τα ξέρει. Είναι αποφασισμένος να πατήσει τα γαλάζια σκουλήκια τα οποία προσπαθούν να κάνουν πάλι το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση με τα προκλητικά που ξεστομίζουν και κάνουν

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger