Home » , » Φασιστικό μπουμπούκι: Θέλουμε νέους σκλάβους.

Φασιστικό μπουμπούκι: Θέλουμε νέους σκλάβους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 | 11:06 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα είναι τεράστιο ζήτημα, το δημογραφικό είναι το υπ’ αριθμόν 1 εθνικό ζήτημα. Μας απασχολεί πάρα πολύ και πρέπει να βρούμε λύση γι’ αυτό» Είπε κάποιο ακροδεξιό καθίκι. Όνομα δεν έχει σημασία, τα ίδια σκατά είναι όλοι. Τη λύση θα στην πω στο τέλος.

«Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας»; Σε μια χώρα τριμπούρδελο, που καιγόμαστε κάθε καλοκαίρι και πνιγόμαστε κάθε χειμώνα. Φέτος μάλιστα πρωτοτυπήσαμε είχαμε πνιγμένο τον Ιούνιο, με μια ψιχάλα!

Σε μια μπανανία όπου οι σκλάβοι δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ όλες τις μέρες της εβδομάδας. Πότε παίρνουν ρεπό; Στην άλλη ζωή! Τα παιδιά δεν πρόκειται να δουν τους γονείς με αυτό που γίνεται στην αγορά εργασίας. Που μάλλον σκλαβοπάζαρο είναι.

Δούλους ναι. Αλλά δούλους με πτυχίο! Κι αν δεν έχουν σχολές, υπάρχουν τα κολλέγια για τα ντουβάρια με λεφτά. Να πεθαίνεις στο διάβασμα, να παίρνεις διδακτορικό, να σε λέει ο κηφήνας τεμπέλη και να έχεις το κωλόβυσμα να σου τρώει τη θέση στο δημόσιο.

Από πάνω να τρέφεις κηφήνες, απατεώνες και εγκληματίες, της κάθε αστικής συμμορίας. Που σου κάθονται στο σβέρκο και κάνουν στη ζωή σου ότι ο Λιγνάδης στα ανήλικα. Και μια που μιλάμε για παιδεραστές να είσαι στη δουλεία όλη μέρα και το παιδί να το φυλάει ποιος; Ο Γεωργιάδης προσφέρεται. Κομάντο το βρέφος, θα επιβιώσει μόνο του! Αν ζήσει, αν δεν το πηδήξουν, αν δεν πεθάνει της πείνας...

Κι αν αρρωστήσει; Τα δημόσια Νοσοκομεία θα τα τινάξουν στον αέρα. Να τελειώσει η πανδημία περιμένουν και μπαμ! Κι εσύ να πληρώσεις με ρεπό το γιατρό, όπως θα πληρώσεις με ρεπό το ηλεκτρικό, το νερό.

Αυτό με το ρεπό θυμίζει Κατοχή. Οι ναζί έβγαζαν δικά τους νομίσματα. Κάθε μεραρχία τύπωνε τα δικά της και μ’ αυτά «πλήρωναν» τους κατακτημένους. Βασικά τους έκλεβαν και τους δούλευαν από πάνω, αφού φυσικά τα δήθεν χρήματα δεν είχαν καμία αξία, ούτε καν για τους ίδιους που τα έφτιαχναν! Το ίδιο και το ρεπό.

Χρήματα; Δε φτάνουν ούτε για ένα! Με λογαριασμούς να αυξάνονται συνέχεια, με ακρίβεια σε βασικά αγαθά, με συνεχείς ουσιαστικές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Όμως υποσχέθηκα λύση. Τη λέω. Καθάρματα της δεξιάς ελάτε να σας πηδήξουμε! Να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα. Φασίστες, κάντε κλύσματα και πλυθείτε πολύ σχολαστικά. Από ναζί βέβαια θα βγουν πολλά κωλόπαιδα, αλλά θα έχουμε αύξηση του πληθυσμού.

Πράγματι ως τώρα μας πηδάνε οι νεοφιλελέ φασιστοκανίβαλοι κι αποτέλεσμα δεν είδαμε. Είναι στείροι. Σειρά μας τώρα. Μόλις τον φάνε, θα στρώσουν χαρακτήρα. Κι αν γίνει καμιά Επανάσταση και τους κρεμάσουμε ανάποδα, όπως κρέμασαν το Μουσολίνι, θα έχουμε μέλλον και εμείς και τα παιδιά μας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger