Home » , , » Ονομάζοντας την υποταγή στους ιμπεριαλοστές του ΝΑΤΟ, "ευαισθησία"

Ονομάζοντας την υποταγή στους ιμπεριαλοστές του ΝΑΤΟ, "ευαισθησία"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 | 10:43 μ.μ.

Του Β.

"Με τη σημαία της Ουκρανίας φωταγωγήθηκε απόψε η πρόσοψη του Μεγάρου της Βουλής των Ελλήνων, πάνω από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη έως τα μεσάνυχτα.

Με τη συμβολική αυτή πρωτοβουλία εκφράζεται τόσο η καταδίκη της ρωσικής στρατιωτικής εισβολής σε μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα, μέλος του ΟΗΕ, όσο και η αμέριστη συμπαράστασή μας στον δεινά δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό" μας λέει η είδηση που δημοσιεύεται σχεδόν ομοιότυπη σε όλα τα ενημερωτικά site.

Δυο παρατηρήσεις.

Διαχρονικά στην Ελληνική βουλή, οι κυβερνητικές πλειοψηφίες ψήφιζαν νομοσχέδια καθιστώντας ολόκληρη την χώρα μας στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ , ενώ έχουν ληφθεί και λαμβάνονται αποφάσεις οι οποίες προσφέρουν αίμα Ελλήνων στρατευμένων για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών. Από την εποχή της Οκτωβριανής Επανάστασης και της Κορέας μέχρι πρόσφατα με την Ελληνογαλλική συμφωνία η οποία προβλέπει την εμπλοκή Ελλήνων στρατιωτών δίπλα σε αποικιοκρατικά στρατεύματα σε συγκρούσεις με ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις στο Σαχέλ 

Το ΝΑΤΟ μακέλευσε λαός και ισοπέδωσε χώρες - Γιουγκοσλαβία, Ιράκ,, Συρία, Λιβύη- χωρίς ποτέ οι κυβερνητικοί μας ταγοί να νιώσουν την "ευαισθησία" και να εκφράσουν, έστω και μ' αυτό το συμβολικό τρόπο, την αλληλεγγύη τους, στα θύματα του ιμπεριαλισμού. Τώρα δίνουν τα διαπιστευτήρια τους στην Αμερικάνικη πρεσβεία της Αθήνας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger