Home » , » Αυτό που ήθελαν οι Αμερικανοί έγινε

Αυτό που ήθελαν οι Αμερικανοί έγινε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 | 8:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όταν γίνεται ένα έγκλημα κοιτάς ποιος έχει κίνητρο. Ποιος κερδίζει. Στην περίπτωση των 10 Ελλήνων που πέθαναν από βομβαρδισμό σε χωριά στην Ουκρανία κερδίζουν οι Ουκρανοί.

Πρώτον δίνεται εντύπωση πως οι Ρώσοι βομβαρδίζουν αμάχους δεύτερον δίνεται ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν να στείλουν εφόδια και στρατό στην Ουκρανία να το κάνουν.

Δεν είδα πριν μερικές μέρες να διαμαρτύρεται έτσι έντονα το ΥΠΕΞ μας στην Ουκρανική κυβέρνηση όταν δολοφονήθηκαν άνθρωποι από Ουκρανό ναζί. Τότε ήταν «ασήμαντη αφορμή».

Αυτό που ήθελαν οι Αμερικανοί έγινε. Οι Γερμανοί ανακοίνωσαν 100 δις για εξοπλισμούς. Το ίδιο θα κάνουν και τα υπόλοιπα μέλη του ΝΑΤΟ. Μιλάμε για τρελά λεφτά στις εταιρείες όπλων κυρίως των ΗΠΑ. Να πουλήσουν και τα αόρατα παλτά.

Η Ελλάδα κατηγορεί για τους θανάτους των 10 Ελλήνων τη Ρωσία. Έχει αποδείξεις; Αν ναι, να τις δώσει στη δημοσιότητα. Γιατί εκείνο που παρατηρούμε είναι μια φοβερή προπαγάνδα από τη μεριά της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας.

Ποιες είναι λοιπόν οι αποδείξεις; Προς το παρόν είναι τα πορίσματα της CIA, που ξέρουμε από παλιότερα πως δεν λένε ποτέ αλήθεια και των δικών μας φωστήρων, οι οποίοι κατά απαίτηση του ΝΑΤΟ θα στείλουν πολεμικό εξοπλισμό. 2 C130 με όπλα για τους Ουκρανούς! Κατά παραγγελία του ΝΑΤΟ.

Στο μεταξύ θέλουν να φύγουν οι Έλληνες από την περιοχή. Το οποίο θα βολέψει ποιους; Να φύγουν 90.000, να πάνε πού; Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Ελλάδας; Στους ακροδεξιούς κάγκουρες και παιδεραστές που περιμένουν προσφυγοπούλες και ασυνόδευτα ανήλικα για να πηδήσουν;

Πολύ φοβάμαι πως θα πληρώσουμε πολύ ακριβά τη χάρη που μας ζητούν οι ΗΠΑ. Οι Ρώσοι θα μας το φυλάνε. Το 1919 κάναμε μια παρόμοια βλακεία. Μπλεχτήκαμε σε μια περιπέτεια που δεν μας αφορούσε. Το 1922 πάθαμε τη μεγαλύτερη καταστροφή.

Ρωτάω λοιπόν: Τι ανταλλάγματα πήραμε για αυτά τα 2 αεροπλάνα με τα όπλα που μας κάνουν μέρος του προβλήματος; Κάθε φορά η Ελλάδα υπάκουει σε εντολές προστατών εις βάρος των συμφερόντων τους.

Το κάναμε το 1919 και είδαμε τα αποτελέσματα το 1922. Το κάναμε στην Κορέα το 1950 ως το 1955. Τι κερδίσαμε; Νεκρούς, απώλεια υλικού και χρημάτων και ένα πογκρόμ κατά των Ελλήνων της Πόλης το 1955! Το κάναμε με τους Αραβοϊσραηλινούς πολέμους. Το 1974 μπήκαν μέσα οι Τούρκοι. Το ΝΑΤΟ και η Ευρώπη τη γονάτισε οικονομικά, μας έστειλε εφόδια, την απείλησε. Όχι; Όχι! Στις αρχές του 90 βάλαμε φαρδιά πλατιά την υπογραφή μας να αλλάξουν τα σύνορα. Διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία, ευρωπαϊκή χώρα, βομβάρδισε το ΝΑΤΟ με βλήματα απεμπλουτισμένου Ουρανίου και εμείς «κερδίσαμε» το Μακεδονικό. Και γκρίζες ζώνες αργότερα στα Ίμια.

Να υποθέσω πως σε λίγο καιρό θα χάσουμε μισό Αιγαίο και Θράκη; Αλλά θα πάρουμε και τα αόρατα. Γιατί μας απειλούν οι Ρώσοι. Ξηλωθείτε! Οι Αμερικάνοι θέλουν βοήθεια. Κι εμείς ένα νέο Μνημόνιο, γιατί το τραβάει ο οργανισμός μας…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger