Pages

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Ο "προφήτης" Μ. Κοττάκης: 26 Γενάρη 2022: "Ας μην εντυπωσιαστούμε αν δούμε την κατήγορο Γεωργία Μπίκα, να μετατρέπεται σε κατηγορουμένη".


Σίγουρα θα θυμάστε εισαγγελείς να κάνουν προτάσεις ώστε αστυνομικοί να πληρώσουν τα δικαστικά έξοδα, γιατί απασχόλησαν και παραπλάνησαν τις αρχές "ψευδώς και με δόλο" και οδήγησαν αθώους ανθρώπους σε πολύχρονες φυλακίσεις και δικαστικές περιπέτειες. 
Ασ' πούμε περιπτώσεις Τ. Θεοφίλου, Ηριάνας, "Ινδιάνου" .... Τι όχι; Λάθος κάνουμε;

Πάντως εμείς εντοπίζουμε μια σοβαρή παράληψη στην εισαγγελική πρόταση. Δεν έπρεπε απλώς να προτείνει την απαλλαγή των καταγγελλομένων ως βιαστών και να πληρώσει η Γεωργία Μπίκα τα δικαστικά έξοδα για την "παραπλάνηση των αρχών". Επρεπε, ο δικαστικός λειτουργός να προτείνει ώστε η Γεωργία να πληρώσει και το κόστος που απαιτήθηκε ώστε να κατασκευαστεί το "κομμένο και επεξεργασμένο" βίντεο που παρουσιάστηκε -όπως κατάγγειλε ο δικηγόρος της Γ.Μ., Θ. Ζιώγας- πάνω και στο οποίο βασίστηκε η εισαγγελική πρόταση! Οχι τέτοιες αστοχίες κύριε εισαγγελέα μας!

Πέρα απ' την πλάκα τώρα και στην αυτονόητη παραίνεση μας να παλέψουμε για να μην περάσει το μήνυμα που θα σταλεί στην κοινωνία μας αν το δικαστήριο υιοθετήσει την εισαγγελική πρόταση - είναι αδιανόητο να φοβούνται τα θύματα των βιασμών να καταγγείλουν το έγκλημα που έγινε σε βάρος τους, θεωρώντας πιθανό να βρεθούν τα ίδια κατηγορούμενα, όπως η Γεωργία!- να κάνουμε μια αναλυτική αναφορά σ' αυτή την εξέλιξη.

Αρχικά μια παρένθεση. Ο Μάκης Τριανταφυλόπουλος είναι ένας δημοσιοκάφρος που έχει ειδικευτεί στον τηλεοπτικό κανιβαλισμό, και στο όνομα της αναγνωσιμότητας της ιστοσελίδας του και στο παρελθόν, για τα νούμερα τηλεθέαση, έχει συκοφαντήσει και εξευτελίσει δεκάδες ανθρώπους αναφερόμενος στην προσωπική ζωή τους. (Του μακαρίτη Ασλάνη, του Χάρη Τομπούρογλου του Στέφανου Κορκολή κ.α).
Επίσης ένα άλλο μπουμπούκι της δημοσιοκαφρικής πιάτσας, ο Γ. Παπαγιάννης, έγραψε στο μπλογκ του  ότι ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος «όταν ήταν φοιτητής στην Ιταλία κάρφωνε τους συμφοιτητές του στην Χούντα». 
Από κει και πέρα όμως, αν κάνει τις αποκαλύψεις που υπόσχεται για την συγκεκριμένη περίπτωση, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να τις αναπαράγουμε. Είναι κάποιες φορές όπου ισχύει το ρητό: "γάμα τον συγγραφέα και κοίτα το σύγγραμμα".

Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας.

Για μας αυτή η εξέλιξη ήταν η αναμενόμενη. Σε ανύποπτο χρόνο είχαμε ανάρτηση που την τιτλοφορούσαμε: "Αποκαλύπτονται τα κέντρα που πάνε να συσκοτίσουν την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της Γεωργίας". 
Ηταν τότε που ένας αστός δικηγόρος ο Νίκος Διαλυνάς κατάγγειλε δημοσίως την μεθόδευση που ακολουθούσαν οι δικαστικο-αστυνομικές αρχές για να ξελασπώσουν οι καταγγελλόμενοι για τον βιασμό: «Δεν ελήφθη αίμα που έπρεπε να ληφθεί εντός 18 ωρών. Το πρώτο στοιχείο που θα μπορούσαμε να έχουμε έχει χαθεί... Το χάσαμε το αίμα πάει», είχε πει ο νομικός.

Και φυσικά οι κατηγορούμενοι σαν άτομα της λεγόμενης "καλής κοινωνίας", δεν βρέθηκαν ούτε στιγμή στην φυλακή, ενώ οι μπάτσοι προχώρησαν σε ομαδικές συλλήψεις διαδηλωτών που κατάγγειλαν τον βιασμό. 

Το έχουμε ξαναγράψει Το κυβερνητικό κόμμα έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τους βιαστές, ειδικά αν ανήκουν στον πολιτικό χώρο της, 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι λίγες μέρες μετά την ανάληψη της κυβερνητικής εξουσίας από την Ν.Δ., αποφυλακίστηκε ο θαυμαστής της Απριλιανής χούντας και του δικτάτορα Παπαδόπουλου, Κλεάνθης Κωνσταντινούδης.

Μιλάμε για τον καθηγητή των ΤΕΙ Σερρών που εκμεταλλευόμενος την καθηγητική του έδρα απαιτούσε φακελάκια και ... σεξ από φοιτητές/ιες του, για να τους περάσει στα μαθήματά του.

Κάποιες επισημάνσεις για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα.

Οταν η Σοφία Μπεκατώρου, βρήκε το θάρρος και την δύναμη να καταγγείλει τον βιαστή της, ο οποίος δεν ήταν άλλος παρά ένας "σκληρός δεξιός", ο τότε αντιπρόεδρος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στο Πικέρμι, Αριστείδης Αδαμόπουλος, εμείς αναφερόμενοι στην υπόθεση της Γεωργίας γράφαμε: "άσχετα από τις φήμες που υπάρχουν, αγνοούμε αν υπάρχει παρασκήνιο και εμπλοκή γαλάζιου κομματικού μεγαλοπαράγοντα στα όσα διαδραματίζονται στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη. Το τι μπορεί να κυκλοφορεί, μας αφήνει αδιάφορους". 
Θέταμε όμως το ερώτημα στην ίδια ανάρτησή μας: "Σήμερα υπάρχουν στελέχη του κυβερνητικού κόμματος που προσπαθούν να "ξελασπώσουν" τα καθάρματα που έλαβαν μέρος στον ομαδικό βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη;"

Προφανώς δεν ήταν τυχαίες αυτές μας οι αναφορές. Εχουμε όμως σαν πάγια αρχή να μην αναφέρουμε πληροφορίες τις οποίες δεν μπορεί να τεκμηριώσουμε. 

Να θυμίσουμε πάντως ότι έχουν μια "περίεργη" συμπεριφορά τα στελέχη της Ν.Δ, απέναντι στα θύματα βιασμών. 

Ισως να μην είναι και τόσο συμπτωματικό το ότι η Ν. Δ έχει στις τάξεις της "πολύ ισχυρό πρώην υπουργό", ο οποίος "στήνει με μέλη μαφιόζικης συμμορίας κομπίνες και εκβιασμούς" ενώ συμμετέχει σε παρτούζες ανήλικης κοπελίτσα και διέθετε αποσπασμένο δημοσιογράφο στα γραφεία της κατηγορούμενο για βιασμό.

Το καλύτερο όμως για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης σας το κρατήσαμε για το τέλος. Και αυτό μας λέει ότι ο δεξιός δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης διαθέτει ένα απίστευτο χάρισμα! Εχει προαναγγείλει με απόλυτη ακρίβεια τα όσα παρακολουθούμε σήμερα, πράγμα που μας αναγκάζει να υποκλιθούμε στις προφητικές του ικανότητες!!!  

Το σκηνικό μεθόδευσης της συγκάλυψης των βιαστών της 24χρονης Γεωργίας είχε στηθεί τόσο προκλητικά και απροκάλυπτα ώστε η φλασιά στο Μ. Κοττάκη τον έκανε να γράψει: "ας μην εντυπωσιαστούμε αν δούμε την κατήγορο να μετατρέπεται σε κατηγορουμένη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου