Home » , » Κράταμε να σε κρατώ …

Κράταμε να σε κρατώ …

Από giorgis , Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009 | 6:21 μ.μ.

Κράταμε να σε κρατώ … την σοφή αυτή λαϊκή ρήση θυμηθήκαμε διαβάζοντας την κατάληξη που είχε η αντιπαράθεση δυο γνωστών δημοσιοκάφρων.

Με δυο λόγια το στόρυ.
Ο παρουσιαστής του «Αποκαλυπτικού Δελτίου», του Extra3, Γ. Παπαγιάννης, έγραψε στο μπλογκ του ότι ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος «όταν ήταν φοιτητής στην Ιταλία κάρφωνε τους συμφοιτητές του στην Χούντα».

Ο Ζούγκλας κατέθεσε μήνυση επικαλούμενος την μαρτυρία του Ν. Χατζηνικολάου ότι το μπλογκ fimotro στο οποίο γράφτηκε αυτή η μομφή σε βάρος του ανήκει στον Γ. Παπαγιάννη.

Η ιστορία προβλεπόταν σήμερα να έχει κατάληξη τις δικαστικές αίθουσες.
Κάτι μεσολάβησε όμως και τα "Τα βρήκαν" Μάκης – Παπαγιάννης, όπως γράφουν fimotro και ιστοσελίδα stifora.
Ο δικηγόρος του Τριανταφυλλόπουλου, Γιώργος Αγιοστρατίτης, απέσυρε τις κατηγορίες που είχε αποδώσει ο εντολέας του σε βάρος του Παπαγιάννη και όλα μέλι γάλα.

Μένουμε λοιπόν με την απορία. Ο Τριανταφυλλόπουλος στα φοιτητικά του χρόνια ήταν χαφιές της χούντας και φοβήθηκε μήπως ο Παπαγιάννης αποδείξει τον ισχυρισμό του στις δικαστικές αίθουσες ή συνέβη παρασκηνιακά κάποια υπόγεια συμφωνία για να μην ακουστούν πράγματα στο δικαστήριο που η «πλέμπα» δεν πρέπει να μάθει σχετικά με όσα συμβαίνουν «στον όμορφο, ηθικό κόσμο» των δημοσιοκάφρων;

Όπως και να είναι πάντως πρέπει να μην έχεις ίχνος τσίπας επάνω σου να σε αποκαλούν δημοσίως χαφιέ της ασφάλειας και εσύ να μην αντιδράς όπως κάνει ο Τριανταφυλλόπουλος. Όχι ότι ο Παπαγιάννης είναι καλύτερος ….
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger