Home » , , » Ποτέ δεν θα μάθουμε τι πραγματικά συνέβη την μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία που έχει υπάρξει στην Ελλάδα. Εμπλέκονται, βλέπετε άτομα που στελεχώνουν τους θεσμικούς πυλώνες του αστικού συστήματος.

Ποτέ δεν θα μάθουμε τι πραγματικά συνέβη την μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία που έχει υπάρξει στην Ελλάδα. Εμπλέκονται, βλέπετε άτομα που στελεχώνουν τους θεσμικούς πυλώνες του αστικού συστήματος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 | 6:37 μ.μ.


Εδώ θα αναφερθούμε σε μια πλευρά της ενσωματωμένης καθεστωτικής δημοσιογραφίας που δεν είναι ανιχνεύσιμη με την πρώτη ματιά, γι' αυτό είναι και περισσότερο επικίνδυνη. 
Είναι αυτή που δεν αρκείται να παραπληροφορεί ή να προβάλλει ψεύτικες ειδήσεις αλλά καταβάλει προσπάθεια στο να δημιουργηθεί στον αναγνώστη-τηλεθεατή-ακροατή η ψευδαίσθηση ότι το πολιτικό σύστημα διαθέτει τους μηχανισμούς αυτοκάθαρσης τους
Αυτό δηλαδή που ακούμε κάθε φορά που ξεσπάει κάποια δυσώδη ιστορία ή πολιτικό-οικονομικό σκάνδαλο: "Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο". Μια πρόταση που μπορείς να την χαρακτηρίσεις πια ώς και σύντομο ανέκδοτο.

Κι όλη αυτή η μεθόδευση φυσικά γίνεται κάτω από κεντρική πολιτική καθοδήγηση. 

Γνωστό το σκηνικό και έχει επαναληφθεί πολλές φορές. Το αποτέλεσμα φυσικά το γνωρίζουμε. Με κεντρική μεθόδευση, περνάνε αυτές οι υποθέσεις στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ που ονομάζεται αστική "δικαιοσύνη" και την κατάληξη την ξέρουμε από τα προηγούμενα τεράστια σκάνδαλα που είδαν το φως της δημοσιότητας. (Ομόλογα, Χρηματιστήριο, εξοπλιστικά προγράμματα, Βατοπέδι, Ζήμενς κλπ).

(Αν συμβεί ελάχιστες φορές να την πληρώσουν κάποια "καμένα" γραβατωμένα μεγαλολαμόγια, -π.χ Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου- αυτό θα οφείλεται σε διαμάχη στο εσωτερικό της ίδιας της παρασιτικής κομπραδόρικης αστικής τάξης και για να καλλιεργήσει το πολιτικό σύστημα την μαζική αυταπάτη ότι διαθέτει μηχανισμούς αυτοκάθαρσης).

Αυτή είναι όμως μόνο η ορατή πλευρά. Η "αθέατη" είναι και η πιο ενδιαφέρουσα. Αναφερόμαστε σε περιπτώσεις που προκύπτουν από αντιπαραθέσεις που δημιουργούνται μέσα στους ίδιους τους κρατικούς μηχανισμούς και για λόγους που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Είναι καταστάσεις δύσκολα ελέγξιμες για το πολιτικό σύστημα, αφού ακουμπούν πυλώνες του, γι' αυτό επιλέγει και χειρουργική τους αντιμετώπιση.

Και να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Πριν ακριβής ένα χρόνο σαν σήμερα, 28/6/2020, η φυλλάδα "Πρώτο Θέμα" γίνεται ανάρπαστη από τα περίπτερα εξ' αιτίας του "πιασάρικου" τίτλου της.

Ο Μ. Χρυσοχοϊδης που πάντα διατηρεί ιδιαίτερη σχέση μ' αυτή την φυλλάδα της διοχετεύει το πόρισμα που συνέταξε η ΕΥΠ για την μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία που έχει υπάρξει στην Ελλάδα. Τα όσα, αποκαλύπτονται σ' αυτό αναμφίβολα θα μπορούσαν να αποτελούσαν σενάριο μιας επιτυχημένης αστυνομικής ταινίας.

Ο αρχηγός της συμμορίας -ο δολοφονημένος ∆ήµητρης Μάλαµας- έχει μια απίστευτη δράση.

Η πιο αθώα που αναφέρει το πόρισμα είναι ότι «από την απομαγνητοφωνήσεις προέκυψε ότι κατά την είσοδό του στις Φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποιεί γλέντια µε ποινικούς, ενώ κάποιες φορές προσκαλεί και γυναίκες να έρθουν». 

Από κει και πέρα "η οργάνωση ακροβατεί ανάμεσα στα κολομβιανά καρτέλ και τη σισιλιάνικη μαφία".

"Τέσσερις απόστρατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας που έχουν περάσει από καίρια πόστα και έχουν χοντρές άκρες στο Σώμα" -υπεράνω υποψίας χαρακτηρίζονται- αναλαμβάνουν να "προσεγγίζουν εν ενεργεία αξιωματικούς και να τους χρησιμοποιούν για να πετυχαίνουν τους στόχους της οργάνωσης".

Αγνωστο πόσοι μπάτσοι υπήρξαν σ' αυτή την μαφιόζικη οργάνωση. Το μόνο που μαθαίνουμε είναι ότι αρκετοί έχουν αποστρατευτεί, αλλά αυτή την στιγμή εξακολουθούν να βρίσκονται κανονικά στα πόστα τους 15 αστυνομικοί που υπήρξαν στο κύκλωμα! 

"Περισσότερα από 150.000 ευρώ κάθε μήνα κατέληγαν στις τσέπες διεφθαρμένων αστυνομικών" μας λέει το δημοσίευμα το οποίο συμπληρώνει ότι η μαφιόζικη συμμορία είχε τζίρο 1 εκατ. ευρώ τον μήνα!

"Στην ουσία μιλάμε για την απόλυτη διάβρωση του κρατικού μηχανισμού που σαρώνεται από τη δριμύτητα της απληστίας σε ένα σκηνικό που θυμίζει Σικελία",  αναφέρει το άρθρο, κάνοντας αναφορά σε βουλευτή ο οποίος "λαμβάνει το αντίστοιχο χρηματικό ποσό", για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην μαφιόζικη συμμορία, ενώ όπως "συμβαίνει στα δίκτυα του οργανωμένου εγκλήματος της Λατινικής Αμερικής και της νότιας Ιταλίας, το κύκλωμα διαθέτει άκρες και στη Δικαιοσύνη". 

Αυτά και πολλά άλλα αναφέρονται στο 6σέλιδο δημοσίευμα το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο εδώ

"Παρακράτος σε τέτοια έκταση δεν υπήρξε στην μεταπολίτευση στην Ελλάδα" δηλώνει ο υπουργός Προπο, ενώ όλα τα σχετικά δημοσιεύματα τόνιζαν ότι "η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. είναι αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει το τοπίο".  

Σε λίγες μέρες μετά την δημοσίευση του "Π.Θ" και συγκεκριμένα στις 5 Ιούλη του 2020 μέρος του συγκεκριμένου πορίσματος και μάλιστα αρκετά πιο ενδιαφέρον δημοσιεύεται στην εφημερίδα Documento.

 
Η εφημερίδα επικαλείται έγγραφα της ΕΥΠ που αναφέρουν ένα πλέγμα παραεξουσίας που ξεκινάει από τη νύχτα, περνάει στα υπουργικά γραφεία, συνομιλεί με τους αρχηγούς της αστυνομίας, κανονίζει εκβιασμούς, φαίνεται να στήνει δίκες με την συμμετοχή της ηγεσίας του Αρείου Πάγου και καταλήγει να προωθεί ανήλικα κορίτσια σε πρώην υπουργούς της Ν.Δ.

"Ακόμη και  συνηθισμένος σε εκπλήξεις δημοσιογράφος μένει άναυδος. Αυτός ο εσμός πολιτικών, εγκληματιών και διεφθαρμένων σε αστυνομία και Δικαιοσύνη κυβερνά τη χώρα", τονίζει ο Κώστας Βαξεβάνης που υπογράφει το αποκαλυπτικό άρθρο.

Πολύ ιδιαίτερη δραστηριότητα με τους μαφιόζους παρουσιάζεται να έχει ένας "πολύ ισχυρός πρώην υπουργός της Ν.Δ", που όμως στο δημοσίευμα δεν κατονομάζεται. Στήνει με τα μέλη της μαφιόζικης συμμορίας κομπίνες και μετέχει σε εκβιασμούς.

Ο υπουργός όμως αυτός δεν έχει ανάμειξη μόνο σε οικονομικά εγκλήματα. Συμμετέχει ως πελάτης στην στην έκδοση ανήλικης κοπελίτσας, όπως προκύπτει απ' την συνομιλία που έχει υποκλέψει η ΕΥΠ.

Απ' ότι φαίνεται μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά. Οταν ο μαφιόζος του τηλεφωνεί και του ανακοινώνει "Εχω ένα παρτουζάκι 17 χρονών να σου φύγει το μυαλό, για το ξύλο που θέλει, δεν φαντάζεσαι" ο υπουργός διαμαρτύρεται γιατί του φαίνεται μεγάλη η ηλικία που έχει το κοριτσάκι!  

Το κύκλωμα διοργανώνει ομαδικό σεξ για τους επιφανείς φίλους και στις συναντήσεις αυτές υπάρχει βία απέναντι στις κοπέλες αλλά και χρήση ναρκωτικών. 

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί μια συνομιλία δυο μελών του κυκλώματος στην οποία υπάρχουν απαξιωτικές αναφορές για αντιπρόεδρο της Βουλής και για νυν υπουργό της Ν.Δ., τους οποίους αφήνουν να εννοηθεί ότι ελέγχουν λόγω της σεξουαλικής τους σχέσης.

"Οι νόμιμες υποκλοπές της ΕΥΠ οδηγούν σε μεγαλοεπιχειρηματία - καναλάρχη - εφοπλιστή -ιδιοκτήτη ΠΑΕ (Ποιος να είναι άραγε😛με στενές σχέσεις με τον πρωθυπουργό, για χάρη του οποίου εμφανίζονται να "πουλούσαν δίκες" εισαγγελικοί λειτουργοί, διαβάζουμε στο δημοσίευμα).

Δικηγόροι, ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, εκδότης με "γαλάζια"  κουμπαριά και τρεις γνωστοί δημοσιογράφοι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις σκοτεινές δραστηριότητες του μαφιόζικου κυκλώματος! 

Τα παραπάνω είναι ο καθρέφτης του αστικού πολιτικού συστήματος! Κι' αν από "καραμπόλα" -και στις πιο καλές μαφιόζικες οικογένειες υπάρχουν αλληλοκαρφώματα- όλα αυτά ήρθαν στην δημοσιότητα για το πολιτικό σύστημα είναι  διαχειρίσιμα και σε ένα βαθμό αξιοποιήσιμα.  

Αξιοποιήσιμα από την σκοπιά ότι το κράτος με την "διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης που διέταξε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ",  και τις αναφορές ότι  "η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. είναι αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει το τοπίο", παρουσιάζεται ότι διαθέτει την βούληση και την δυνατότητα αυτοκάθαρσης

Καθεστωτική προπαγάνδα δηλαδή. που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ομως ο τερατώδης, γκεμπελικός και χτισμένος με τον δικό μας ιδρώτα καθεστωτικός επικοινωνιακός μηχανισμός της δίνει δυνατότητα αποτελεσματικότητας.

Είναι επίσης διαχειρίσιμες για το πολιτικό σύστημα αυτές οι αποκαλύψεις γιατί και η λεγόμενη "ερευνητική και αποκαλυπτική δημοσιογραφία", έχει ... τα όρια της. 

Οταν πριν από καιρό εμείς ζητήσαμε να πληροφορηθούμε από δημοσιογράφο που έχει στα χέρια του το πόρισμα της ΕΥΠ γιατί δεν δημοσιεύει τα ονόματα των υπουργών, Αρεοπαγιτών δικαστών και υψηλόβαθμων μπάτσων που είναι μπλεγμένοι σ' αυτό το μαφιόζικο κύκλωμα, η απάντησή του ήταν ότι αποτελούν υλικό της δικογραφίας και είναι παράνομο να δημοσιευτούν. 
(Προσχηματικές δικαιολογίες δηλαδή ... εδώ η δικογραφία για την δολοφονία της Καρολάιν έχει γίνει φύλλο και φτερό απ' όλα τα ΜΜΕ χωρίς να ιδρώσει το αυτί κανενός "αρμοδίου").

Στην τελική ζητήσαμε να μας δώσει εμάς το μέρος του πορίσματος της ΕΥΠ που έχει στην κατοχή του ο γνωστός μας δημοσιογράφος και να το δημοσιεύαμε με δικιά μας ευθύνη. Η απάντηση που εισπράξαμε ήταν αρνητική επικαλούμενος διάφορα προσχήματα.

Εν κατακλείδι: Ποτέ δεν θα μάθουμε τι ακριβώς συνέβη με το  "Παρακράτος σε τέτοια έκταση δεν υπήρξε στην μεταπολίτευση στην Ελλάδα", όπως εκτίμησε ο υπουργός προστασίας του συστήματος. Θα γίνουν τα παρασκηνιακά παζάρια και αλισβερίσια και θα πέσει ταφόπλακα σε ότι αφορά την δράση αυτής της -παρακρατικής-κρατικής μαφιόζικης συμμορίας. Εμπλέκονται, βλέπετε άτομα που στελεχώνουν τους θεσμικούς πυλώνες του αστικού συστήματος. 
Και μόνο το γεγονός ότι έχουν περάσει 6 ολόκληρα χρόνια από τότε που συνάχτηκε το πόρισμα της ΕΥΠ, και δεν έχει γίνει τίποτα το ουσιαστικό στην αποκάλυψη των ονομάτων που συγκροτούσαν την μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία που έχει υπάρξει από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, ενώ η υπόθεση έχει εξαφανιστεί από την δημοσιότητα, λέει πολλά. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger