Home » , » Με τους τράγους

Με τους τράγους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 | 10:08 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όχι, καλό μου πρόβατο, δε θα πω για την έκτρωση, θα πω για το ρεύμα, τη μαύρη αγορά, την ανεργία, τη φτώχεια. Τι σχέση έχει με το παπαδαριό; Μεγάλη!

Αφού οι παπάδες ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τη ζωή μας, ας πληρώσουν αυτοί το ρεύμα όσων δεν έχουν. Πως το είπε το Κομμούνι ο Ιησούς; Όποιος έχει δυο χιτώνες να δίνει τον ένα; Ας δώσουν κι αυτοί λίγο φως ηλεκτρικό. Ας το βαφτίσουν Άγιο, φτάνει να το πληρώσουν και να βλέπουμε.

Αλλά προτιμούν το σκοτάδι του Μεσαίωνα. Έχεις μήτρα; Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις στη μήτρα σου και δεν πέφτει λόγος σε κανένα άλλο, ακόμα κι αν φοράει κι αυτός μίτρα.

Ταλιμπάν + παπαδαριό = love for ever. Δήθεν οι μουσουλμάνοι θα αλλοιώσουν τον πολιτισμό. Που εδώ στην Ελλάδα οι θεούσες θέλουν να είναι ίδιος κι απαράλλακτος μ’ αυτόν που έχουν τα Ταλιμπανιστήρια στο Αφγανιστάν!

Νηστεία και προσευχή. Οι γυναίκες σπίτι, να κάνουν μια στρατιά κουτσούβελα, να ’χουμε να κάνουμε πόλεμο και φθηνά, εξαθλιωμένα εργατικά χέρια. Πως θα τα θρέψουν; Θα πεθάνουν και μερικά από την πείνα, αλλά αυτό το ευλογεί ο Θεός!

Φυσικά όλα γίνονται για την απόλυτη υποταγή, όπου δεν ελέγχεις καν το σώμα σου! Εμείς είμαστε υπέρ της Ελευθερίας, γι’ αυτό και είμαστε εναντίον κάθε θρησκείας, ιδιαίτερα όσων υποτιμούν τις γυναίκες και τις μειονότητες.

Λοιπόν παπάδες, μεγαλώστε εσείς τα παιδιά. Από ότι όμως ξέρω οι ανώτατοι κληρικοί δεν παντρεύονται καν! Δεν είναι λοιπόν υποκριτικό να μιλάνε για υπογεννητικότητα οι πλούσιοι τράγοι, που αποφάσισαν να μην κάνουν ποτέ παιδιά; Για κάντε δικά σας!

Κουφάλες ιερείς, είμαι από εκείνους τους Σταλινικούς, που όταν βγούμε, θα πάρουμε όλα όσα κλέψατε από τους αφελείς και θα τα δώσουμε στους φτωχούς. Δηλαδή θα κάνουμε αυτό που είπε ο Ιησούς, που τόσο καπηλεύεστε.

Σας προκαλώ λοιπόν, πριν μας τα κάνετε τσουρέκια με τις υποκριτικές θεωρίες, να δώσει ο καθένας σας μέρος από το μισθό του σε φτωχές οικογένειες που μεγαλώνουν παιδιά.

Δε μου λέτε, πόσες οικογένειες, που έμειναν στο δρόμο, επειδή τους έκαναν έξωση, βοηθήσατε; Για πείτε.

Αλλά δήθεν ενδιαφέρονται για τα αγέννητα ενώ τα γεννημένα να πάνε να πνιγούν! Ή ακόμα χειρότερα να καταλήξουν με παπάδες παιδεραστές!

Να δώσει η Εκκλησία αποζημίωση στα παιδάκια που τα εκμεταλλεύτηκαν τα ρασοφόρα καθάρματα, να ζητήσει επίσημα συγνώμη και μετά να μιλήσει.

Όσο για τους ναζί μαλάκες; Αυτοί δεν θα έπρεπε να κάνουν τίποτε άλλο παρά αυτό που έκανε ο Αδόλφος, όταν μπήκαν οι Κομμουνιστές στο Βερολίνο: Να τινάξουν τα μυαλά τους στον αέρα, να ξεβρομίσει ο τόπος.

Χωνέψτε το: Δε σας πέφτει λόγος, τι θα κάνει ο άλλος στην προσωπική του ζωή. Λέμε για τις υποκλοπές, αλλά έχουμε αιώνες τώρα τους μεγαλύτερους ρουφιάνους να μας βασανίζουν. Που θα πάει όμως, λίγες είναι οι ώρες του, άρχισε να ξημερώνει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger