Home » , » Πίσω απ' τις λέξεις

Πίσω απ' τις λέξεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 | 10:00 π.μ.

 Συμβαίνει κάποια δημοσιεύματα σε παραπολιτικές στήλες φυλλάδων να φαίνονται σαν απλά σχολιάκια, όμως στέλνουν μηνύματα σε αποδέκτες που φωτογραφίζουν. 

Το παρακάτω σχόλιο είναι γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο και δεν φέρει υπογραφή. Είναι ένα από  τα παραπολιτικά σχόλια που υπάρχουν στην φυλλάδα "Πρώτο Θέμα" που κυκλοφορεί. Κρατήστε το. 

∆εν βλέπω να µαζεύεται αυτή η ιστορία µε τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ επί Γιάννη Ρουµπάτη, που είχαν στόχο τον Στέργιο Πιτσιόρλα και τον Σπύρο Σαγιά, αμφότερους στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, της ίδιας κυβέρνησης δηλαδή που τοποθέτησε τον άλλοτε ευρωβουλευτή και δημοσιογράφο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών.

Νομικοί κύκλοι αρχίζουν να ψάχνουν τι μπορεί να σημαίνει -από κάθε άποψη και ο νοών νοείτω-, η εμπλοκή της ΕΥΠ σε επενδυτικές δραστηριότητες ξένων παραγόντων και μάλιστα κρατικών, όπως του Κατάρ, για τις οποίες έγιναν οι παρακολουθήσεις των δύο. 

Ανθρωποι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις επισημαίνουν ότι εκείνη την εποχή υπήρχε μεγάλη κόντρα των Καταριανών µε το Αµπού Ντάµπι, για τα συμφέροντα του οποίου κινούνταν στην Ελλάδα ο περίφημος Τζορτζ Χάλαγκ. Ο τελευταίος διατηρούσε πάντα στενές επαφές µε έναν κύκλο παλαιών στενών συνεργατών του Ανδρέα Παπανδρέου, μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Ρουµπάτης. Σε αυτό πρέπει να συνυπολογίσει κανείς ότι ο Ρουµπάτης συνεργάστηκε µετά τη θητεία του στην ΕΥΠ µε επενδυτικό fund του Αµπού Ντάµπι, αναλαμβάνοντας την εκπροσώπησή του στην Ελλάδα! Μία ωραία ατμόσφαιρα είμαστε… 


Πιστεύει κανείς ότι υπάρχουν κάποιοι απροσδιόριστοι "νομικοί κύκλοι" που αρχίζουν να ψάχνουν που οφείλεται η εμπλοκή της ΕΥΠ σ' αυτή την υπόθεση και ότι είναι τυχαία η αναφορά του συντάκτη του δημοσιεύματος ότι ο Ρουμπάτης συνεργάστηκε μετά την απομάκρυνση του από επικεφαλής της ΕΥΟ µε επενδυτικό fund του Αµπού Ντάµπι; Εμείς πάντως άλλα πιστεύουμε αλλά για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να τα παραθέσουμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger