Home » , » Κοράκια που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι

Κοράκια που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 | 3:52 μ.μ.

Πηγή: Elena Olga Christidi - f/b

Δεν θέλω μόνο την ΕΣΗΕΑ και ατομικότητες στα σόσιαλ, θέλω κάθε περσόνα δικαιωμάτων και όσες περισσότερες οργανώσεις και συνελεύσεις γίνεται να βγουν αύριο και να θέσουν ένα όριο για το πώς διαχειρίζονται τα ΜΜΕ την υπόθεση του πολλαπλά βιασμένου παιδιού. 

Να ζητήσουν να απολογηθεί ή αλλιώς να απολυθεί ο δημοσιογράφος που σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης γεννητικών οργάνων της 12χρονης, είπε για το αν και πώς έχει διαρραγεί ο παρθενικός υμένας και για το πώς μοιάζει ο κόλπος της ζωντανά στην τηλεόραση.

Ο δημοσιογράφος λέγεται Πέτρος Κουσουλός και η επικίνδυνη παρέα συνεργατών που άκουγαν όσα έλεγε βγάζοντας επιφωνήματα φρίκης και χωρίς να τον σταματούν ήταν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Αν καταλαβαίνουμε πού φτάνουμε, 2 χρόνια τώρα μέσα στην δίνη ενός ελληνικού metoo και απανωτών γυναικοκτονιών, αν αντιμετωπίσουμε αυτά τα αίσχη ως απλές γραφικότητες.

Με ένα κορίτσι (από τα πολλά) βιασμένο πολλαπλά και χωρίς κανένα ισχυρό στενό κοινωνικό περιβάλλον να το προστατέψει από αυτόν τον κανιβαλισμό.

Έχει αξία αυτό το κορίτσι.

Κι ας μην έχει τον Κούγια απέναντί της να εκφοβίζει σε ένα δικαστήριο για να μας συσπειρώσει και να μας κάνει να αναλύουμε περί επανατραυματισμών.

Η ζωή της έχει αξία.

Θα κλείσουν τα στόματά τους.

Μας λερώνουν και είναι επικίνδυνοι.

Είναι ευθύνη όλων μας. Δική μας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger