Home » , » Ρεφορμιστές, πόσους ναζί καταδικάσατε όταν κυβερνούσατε;

Ρεφορμιστές, πόσους ναζί καταδικάσατε όταν κυβερνούσατε;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 | 12:52 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει πως η ΝΔ κάνει πλάτες στη Χρυσή Αυγή. Η ΝΔ είναι η Χρυσή Αυγή, οι ψηφοφόροι της εγκληματικής οργάνωσης πηγαινοέρχονται στο γαλάζιο μαντρί, όπως πάμε εμείς από δωμάτιο σε δωμάτιο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έκαναν μαζί τα φασιστικά καρναβάλια, έχουν την ίδια ακριβώς πολιτική, ακόμα και ορολογία, για ένα σωρό θέματα.

«Αλλά ότι λίγες ημέρες μετά το προπαγανδιστικό εγχείρημα για δήθεν Νόμο απαγόρευσης της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής και του κόμματος Κασιδιάρη, θα έδιναν άδεια συγκέντρωσης στη ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, στο κέντρο της Αθήνας, τα αποδεικνύει όλα».

Πρώτον ο νόμος έγινε για να βγει εκτός νόμου το ΚΚΕ, αυτός ήταν ο σκοπός. Κατά τα άλλα «είμαστε με τη ΝΔ»! Άμα κοιμούνται, ονειρεύονται κάποιοι. Δεύτερο, τι συγκέντρωση θα κάνουν οι ναζί; Για να λειτουργήσει ξανά το Άουσβιτς; - Για τα Ίμια!!!

Όπα! Τι εννοούν για τα Ίμια; Αφού μαλάκες εθνικιστές είναι υπεύθυνοι για το κάζο που πάθαμε. Θέλουν να γκριζάρουν όλο το Αιγαίο οι φασίστες; Μήπως θέλουν πόλεμο; Αν θέλουν, να πάνε Ουκρανία. Μια χαρά σφαγή γίνεται εκεί πέρα. Ας πάνε εκεί.

Στα Ίμια κάποιοι πανηλίθιοι ακροδεξιοί, που ήταν στο ΠΑΣΟΚ πριν γίνουν τα Μνημόνια, τα έκαναν ρόδιο. Χάσαμε τρία παλικάρια. Δε φτάνουν; Στο τέλος βάλαμε τη σημαία εκεί που δεν μπορώ να το πω…

Η Χρυσή Αυγή προσφέρει υπηρεσίες στην Τουρκία. Τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες που πρόσφεραν οι βλάκες με περικεφαλαία, οι καρνάβαλοι με τις σημαίες που κάνουν, όχι ό,τι εξυπηρετεί τη χώρα, αλλά αυτό που θέλουν οι ξένοι πράκτορες. Η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε άνετα να λέγεται «Εθνική Εταιρεία» και να μας μπλέξει σε ένα πόλεμο όπως αυτόν του 1897, όπου οι Τούρκοι μας πήραν τα σώβρακα - ευτυχώς μόνο αυτά και κάμποσα γρόσια.

Το 1974 ήταν οι χουντικοί, οι προδότες, οι καταστροφείς της Κύπρου. Τι ζητάνε λοιπόν; Φάπες! Αν γίνει συγκέντρωση, ξέρουμε εμείς που θα πάμε και τι θα κάνουμε. Να κάνουμε μια για την Κύπρο που είναι πολύ μεγαλύτερο νησί. Αλλά η Κύπρος είναι «μακριά» δεν είναι «δίπλα» στην Κορέα, να στείλουμε στρατό.

Προφανώς η ΝΔ θέλει να κλείσει το μάτι στους ναζί. Εμείς οι Κομμουνιστές θέλουμε τα τους κλείσουμε και τα δυο τα μάτια, διαπαντός. Μια πηγάδα σε κάθε πόλη είναι η λύση για να μην έχουμε καταστροφές, ούτε σε Κύπρο, ούτε σε Ίμια, ούτε πουθενά!

Να κάνουν οι ναζί μια συγκέντρωση μαυραγοριτών να γιορτάσουν το καλάθι του νοικοκύρη. Το σανό είναι φθηνό; Για να το δίνει η δεξιά…

Α! Μην ξεχάσω. Ρεφορμιστές, σιγά μη σας άφηνα. Πόσους ναζί καταδικάσατε όταν κυβερνούσατε; Πόσους; Κανένα! Ούτε καν μια δίκη δεν μπορέσατε να τελειώσετε. Δίκη που την αρχίσαν οι προηγούμενοι! Αριστεροί της συμφοράς, εσείς φέρατε το χουντικό Μητσοτάκη! Ταΐζετε κι εσείς φίδια φαρμακερά…

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Ιανουαρίου 2023 στις 3:31 μ.μ.

Μην έχεις άγχος μην
σε βασανίζει ότι θα
Βγάλουν στην παρανομία
το κΚΕ σου ακόμα κι αν κα
τα τηρεί χειρότερο της
ΧΑ Τέτοια βοηθό η αστική
Τάξη που θα τον ξαναβρει

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger