Είναι τόσο αστείες οι κατηγορίες που χρεώνονται στο blog «τρωκτικό» που όχι απλώς δεν μπορούν να σταθούν σε κανένα αστικό δικαστήριο –ακόμα και με σύνθεση … Σανιδά- αλλά σε κάνουν να αναρωτιέσαι μήπως όλη αυτή η ιστορία έχει στόχο να διαφημίσει τον συγκεκριμένο ιστότοπο.
Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε φωτογραφίες στελεχών της ΕΥΠ που έχουν φωτογραφηθεί, και δημοσιευτεί σε Κυριακάτικη εφημερίδα χαμογελαστοί σε χοροεσπερίδα της υπηρεσίας τους.
Θα μπορούσαμε να δημοσιεύσουμε ονόματα στελεχών της ΕΥΠ που κατά καιρούς έχουν αναφερθεί σε έντυπα χωρίς ποτέ να συμβεί η παραμικρή αντίδραση.
Δεν χρειάζεται, όμως για να καταδειχθεί η γελοιότητα της υπόθεσης που έχει στόχο το «τρωκτικό» και φυσικά απώτερη κυβερνητική επιδίωξη να βάλει φίμωτρο στις «ενοχλητικές» φωνές της μπλοκόσφαιρας.
Περιοριζόμαστε να παραθέσουμε ένα δημοσίευμα από τα «ΝΕΑ» και τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους:
«Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα μέσω Ίντερνετ και με την... υπογραφή του υπουργού το όνομα και σύντομο βιογραφικό ταγματάρχη- πράκτορα «καίγοντας» έτσι ένα στέλεχος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών με πολυετή εξειδίκευση σε ευαίσθητο τομέα υψηλής τεχνολογίας….
Μία εφημερίδα ("Ο Κόσμος του Επενδυτή") δημοσίευσε προ ημερών σχόλιο για έναν στρατιωτικό που τα τελευταία χρόνια υπηρετεί στην ΕΥΠ, επισημαίνοντας ότι καταφέρνει να μένει συνεχώς στην Αθήνα.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Στ. Ματζαπετάκης έκανε ερώτηση και ρωτούσε τον υπουργό "περί τίνος πρόκειται".
H απάντηση με όλες τις μεταθέσεις και αλλαγές στη σταδιοδρομία του ταγματάρχη Σ.K. - ακόμη και τη λεπτομέρεια της εμπλοκής του στην ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων ως στελέχους της ΕΥΠ - στάλθηκε στον βουλευτή χωρίς έστω την ένδειξη "απόρρητο".
Το θέμα δεν σταμάτησε όμως στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Εδώ και δυο - τρεις ημέρες όλο το κείμενο της απάντησης του υπουργού Εθνικής Άμυνας είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του υπουργείου, μαζί με όλες τις άλλες κοινοβουλευτικές δραστηριότητες του υπουργού σε θέα οποιασδήποτε ξένης υπηρεσίας».
Μετά απ’ αυτό χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο;
Η ανταρσία της ανακωχής τα Χριστούγεννα του 1914
-
“Η ανακωχή των φιλαράκων με τα χακί”: Τα Χριστούγεννα που οι στρατιώτες
άφησαν τα όπλα κάτω για να παίξουν μπάλα
Πριν από 1 ώρα
Δημοσίευση σχολίου