Home » , , » Το θράσος του Παπουτσή

Το θράσος του Παπουτσή

Από giorgis , Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011 | 7:16 μ.μ.

Είναι εξοργιστικές και σε κάνουν τουλάχιστον να αγανακτείς οι δηλώσεις που έκανε ο υπουργός μπάτσων και καταστολής Χρ. Παπουτσής για τους απεργούς πείνας μετανάστες!!!
«Ούτε σκέψη για μαζική νομιμοποίηση μεταναστών» δήλωσε για να καλέσει στην συνέχεια  τους μετανάστες και εκείνους που τους υποστηρίζουν, όπως είπε, να συναισθανθούν την ευθύνη που έχουν απέναντι στη ζωή των ανθρώπων που κινδυνεύει!!!!

Ο ΠΑΣΟΚος υπουργός πρόσθεσε, επίσης «αν όπως προτείνουν κάποιοι κάνουμε τα στραβά μάτια για να πηγαίνουν οι μετανάστες προς την ΕΕ, αυτό θα σημάνει αυτόματα την αποβολή της Ελλάδας από τον Σένγκεν».

Το θράσος του είναι απερίγραπτο!!! Αντι να αισθάνεται τουλάχιστον ντροπή που συμμετέχει σε μια κυβέρνηση που ενδεχομένως θα δολοφονήσει ανθρώπους που παλεύουν για το αυτονόητο πάει να ρίξει την ευθύνη για ότι συμβεί στους ίδιους τους απεργούς πείνας και στους αλληλέγγυους τους.!!! Οσο για τον «μπαμπούλα» της αποβολής της Ελλάδας από την συνθήκη Σένγκεν,   είναι κάτι που όλος ο εργαζόμενος λαός, και τα λαϊκά στρώματα θα το έβλεπαν με μεγάλη ικανοποίηση αφού η συγκεκριμένη συμφωνία αποσκοπεί στην  περιστολή των ατομικών ελευθεριών και των δημοκρατικών δικαιωμάτων, όλων των λαών των κρατών που την έχουν υπογράψει!

Ο Παπουτσής έχει ΣΑΦΗ ΓΝΩΣΗ και απόλυτη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της πολιτικής που υπηρετε
ί.  Ο Παπουτσής δεν είναι Μαρκογιαννάκης. Δεν είναι δηλαδή ένας αστοιχείωτος επαρχιώτης φασίστας με μηδαμινή πολιτική συγκρότηση κι ελλιπέστατη γνώση της πολιτικής ιστορίας.

Ο Παπουτσής ήταν γραμματέας της μεταδικτατορικής ΕΦΕΕ, ξέρει από πολιτική και σίγουρα κατέχει τις στοιχειώδεις μαρξιστικές αρχές, άρα έχει ΣΑΦΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ του ρόλου του, ως υπουργού της Αστυνομίας μιας -κατ' ουσίαν- ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Μ’ αυτές τις δηλώσεις του δείχνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα  αν - ο μη γένοιτο- συμβεί το μοιραίο σε απεργό πείνας μετανάστη να υπηρετεί και μια κυβέρνηση δολοφόνων.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger