Home » » Αχ, αυτές οι “λίγο κτητικές” γυναίκες …

Αχ, αυτές οι “λίγο κτητικές” γυναίκες …

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Αυγούστου 2024 | 4:18 μ.μ.

Το να μπεις στην διαδικασία να σχολιάσεις απίθανες μπουρδολογίες του γνωστού αντιεμβολιαστή καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα είναι χαμένος χρόνος. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ι κύριος αυτός που γράφει τέτοιες απιθανότητες, είναι ταυτόχρονα και καθηγητής ο οποίος εκκολάπτει αυριανούς επιστήμονες. Επειδή ο λαός μας λέει την σοφή ρήση με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις, θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν έχουμε τέτοιους Πανεπιστημιακούς καθηγητές, όπως ο κ. Κούβελας.

Ομως έχουμε τονίσει και παλαιότερα δεν έχουμε και την καλύτερη άποψη για το καθηγητικό Πανεπιστημιακό κατεστημένο. Κι εδώ να το ξαναγράψουμε. Δεν σημαίνει τίποτα να έχει κάποιος τον τίτλο του επιστήμονα. Και ο Γερμανός γιατρός Γιόζεφ Μένγκελε επιστήμονας ήταν. Το θέμα είναι ότι έθεσε τις υπηρεσίες του στην διάθεση του Χιτλερικού καθεστώτος και ευθύνεται για την δολοφονία χιλιάδων Εβραίων. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι προβληματικό το να βγαίνει ένας επιστήμονας και να δηλώνει ότι η απαγόρευση της επίσκεψης των γυναικών στις μονές του “αγίου” όρους, αποφασίστηκε για να μην σκανδαλίζονται οι καλόγεροι αφού οι γυναίκες είναι “λίγο κτητικές”. Αυτό  ούτε σαν κρύα ατάκα του Σεφερλή, δεν μπορείς να το εκλάβεις.

Ας προσπεράσουμε την αναφορά του “κ” καθηγητού για το Λαμόγιο Ορος, και στα τροπάρια που ακούγονται εκεί.

Αντιμετωπίζοντας την βαθυστόχαστη άποψη του Κούβελα με φραμπαλά – όπως της αξίζει δηλαδή- θα αφήσουμε στα παρακάτω βίντεο με πιο “αρμόδιους” να μας μιλήσουν για το πώς αντιμετωπίζουν τους σεξουαλικούς πειρασμούς οι “άγιοι” που διαβιούν στα μοναστήρια της “κιβωτού της ορθοδοξίας”.

Ο πρώτος καλόγερος μας λέει ένα απάνθρωπο τροπάρι στα πλαίσια των “θρησκευτικών καθηκόντων του”


 Kαι o δεύτερος ρασοφόρος κάνει αναφορά στις “λούγκρας το ανάγνωσμα”.


 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger