Home » , » Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο, ακύρωσαν ομιλία του Χρυσοχοϊδη

Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο, ακύρωσαν ομιλία του Χρυσοχοϊδη

Από giorgis , Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011 | 4:21 π.μ.

Ρε τι τραβάν και τα Πασοκικά στελέχη, αυτόν τον καιρό!!! Ας ξεκινήσουμε πρώτα από τον ανεκδιήγητο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο και το γιαούρτωμα που λούστηκε. Πιθανόν να θυμάστε ότι μόλις πριν λίγες μέρες έλεγε στο κοινοβούλιο τους ότι γνωρίζει τον σφυγμό της αγοράς, τα μαγαζιά μου ανήκουν και κλείνουν ... αφού κάνει περατζάδα με τα πόδια από την οδό Σταδίου. Ηταν τότε που τον πήραν στο δούλεμα οι συντελεστές της τηλεοπτικής εκπομπής "Ελληνοφρένεια", δημιούργησαν βίντεο και τον σατίριζαν παρουσιάζοντας τον να λέει «Μετακινούμε με τα πόδια για να νιώσω την αγάπη του κόσμου».
Ε, αυτή την αγάπη του κόσμου την ένιωσε για τα καλά όταν είχε χτες την φαεινή ιδέα να πάει να απολαύσει τα κοψίδια του σε μεζεδοπωλείο.

Η πληροφόρηση που έχουμε για το συμβάν είναι απ' το διαδίκτυο και συγκεκριμένα παραθέτουμε το ρεπορτάζ απ' την ιστοσελίδα του Μ. Τριανταφυλλόπουλου.

«Γιαούρτωσαν» τον Θ. Πάγκαλο σε ταβέρνα στα Καλύβια

Δεκάδες κάτοικοι της Κερατέας έσπευσαν στην ταβέρνα «Τρίγωνο» των Καλυβίων, όπου έτρωγε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μαζί με τη σύζυγό του και ολιγομελή παρέα φίλων.

Εξαγριωμένοι κάτοικοι πέταξαν γιαούρτια προς το μέρος του, ενώ πολλοί τον αποδοκίμασαν φωνάζοντας συνθήματα. Με τη συνοδεία διμοιρίας των ΜΑΤ και σε κλίμα έντασης ο κ. Πάγκαλος συνομίλησε με τους κατοίκους και εξέθεσε τις απόψεις του για το θέμα του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο. Οι συγκεντρωμένοι μάλιστα εξοργίστηκαν ακόμη περισσότερο όταν τους είπε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις θα αποχωρήσουν από την Κερατέα μετά την απομάκρυνση των κατοίκων.

Στο σημείο έχουν φτάσει και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί σημαντικά.

Σημειώνεται ότι ο καταστηματάρχης, ανήκει στο φιλικό περιβάλλον του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος μάλιστα είναι δημοτικός σύμβουλος και είχε συμμετάσχει στο συνδυασμό της συζύγου του, η οποία στις τελευταίες εκλογές διεκδίκησε τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Σαρωνικού.

Τελικά λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα, φυγαδεύτηκε από το κατάστημα.





Η επόμενη είδηση μας έρχεται από το indymedia

Ακύρωση ομιλίας Χρυσοχοΐδη στην Άνω Γλυφάδα

Εδώ και αρκετές μέρες, η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Γλυφάδας "διαφήμιζε" με πανό εκδήλωση-ομιλία του Χρυσοχοϊδη στο Δημοτικό Θέατρο Γλυφάδας (σήμερα Τετάρτη 7μμ).

Τουλάχιστον 40 σύντροφοι και συντρόφισσες του αντιεξουσιαστικού χώρου και καμμιά δεκαριά αριστεροί, είχαν διαφορετική άποψη για την παρουσία του αμερικανοτσολιά Μιχαλάκη στη γειτονιά τους. Με την παρουσία τους απέτρεψαν την εκδήλωση (ο υπουργός δεν εμφανίσθηκε ποτέ) και οι πασόκοι έφαγαν άγριο κράψιμο. Ανοίχτηκε πανό, πετάχθηκαν τρικάκια, φωνάχτηκαν συνθήματα, γράφτηκαν σπρέι στην τζαμαρία των παρακείμενων γραφείων του ΠΑΣΟΚ Τερψιθέας (Άνω Γλυφάδας). Το Α.Τ. Τερψιθέας έστειλε 5-6 φοβισμένα μπατσάκια (ως εκπρόσωπους μάλλον της νεολαίας ΠΑΣΟΚ)

Ούτε στη Γλυφάδα.........ούτε πουθενά



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2011 στις 1:32 μ.μ.

ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!!!

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2011 στις 3:41 μ.μ.

Ο Πάγκαλος πάντως υποστηρίζει ότι το γιαούρτι τον βρήκε... ΣΥΡΙΖΑ

Την έκρηξη του Θεόδωρου Πάγκαλου προκάλεσε η επίθεση εναντίον του με γιαούρτια. Κατηγορεί στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει λόγο για "τραμπούκους".


Χα,χα,χα,χα

Ανώνυμος
5 Ιουνίου 2013 στις 12:05 π.μ.

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΈΣΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΧΩΡΊς 50 ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥς ΦΥΛΑΝΕ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger