Home » , » Μανιακός με δίπλωμα ξυλοκόπησε άγρια 10χρονο κοριτσάκι

Μανιακός με δίπλωμα ξυλοκόπησε άγρια 10χρονο κοριτσάκι

Από mitsos175 , Σάββατο 14 Ιουλίου 2012 | 5:03 π.μ.


Το θέμα είναι αρκετά πολύπλοκο και σοβαρό.
«Θερμόαιμος οδηγός ξυλοκόπησε άγρια το βράδυ της Πέμπτης 10χρονο κοριτσάκι στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Παπαφλέσσα, στην Πάτρα, με αφορμή το... καθάρισμα των τζαμιών. Ο ηλικίας περίπου 55 ετών οδηγός μιας γαλάζιας Μερσεντές... ενοχλήθηκε όταν η μικρή Ρομά του ζήτησε να τού καθαρίσει το παρμπρίζ του πολυτελούς αυτοκινήτου του. Και όταν το κοριτσάκι ακούμπησε το σφουγγάρι της στο τζάμι της Μερσεντές, ο ιδιοκτήτης της έγινε έξαλλος. Όπως ανέφερε στο thebest.gr αυτόπτης μάρτυρας ο 55χρονος άντρας εκτοξέυτηκε απ' την θέση του και άρχισε να... κλωτσάει με μανία την μικρή τσιγγάνα, βρίζοντας θεούς και δαίμονες. Το επεισόδιο έληξε όταν άλλοι οδηγοί παρενέβησαν και... γλίτωσαν απ' τα χειρότερα την 10χρονη.»

Δεν θα μιλήσω τώρα για τις αιτίες  (φτώχια, εξαθλίωση, κλπ, μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα) που εξαναγκάζουν ανήλικα παιδιά να δουλεύουν, κάτω μάλιστα από ακατάλληλες και επικίνδυνες συνθήκες. Δεν το κάνω, για μη ξεφύγω απ το θέμα.

Θα σχολιάσω την πράξη αυτή καθ αυτή.
Το πρώτο που παρατηρώ με θλίψη είναι, ότι ο οδηγός μάλλον δεν συνελήφθηκε. Πουθενά δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Σας ερωτώ. Πέρα από πολιτικές απόψεις, αν το δικό σας παιδί ακουμπούσε το αμάξι κάποιου, χωρίς να του κάνει ζημιά και δέχονταν κλοτσιές, τι θα κάνατε, θα το αφήνατε έτσι;

Το δεύτερο είναι η δειλία του δράστη. Χτύπησε ένα μικρό παιδάκι, ένα κοριτσάκι. Μπράβο γελοίε. Να σου δώσουν παράσημο ανδρείας γι αυτό. Και μάλιστα το χτύπησε, επειδή ήθελε να του πλύνει το ακριβό σαράβαλό του, με την ελπίδα να της δώσει κάποια λεπτά! Και δειλός και άδικος.

Το τρίτο είναι ότι επιτέθηκε σε Ρομά. Οι μετανάστες, οι Ρομά, οι άστεγοι, οι γυναίκες, είναι τα εύκολα θύματα. Κάθε ρατσιστική κομπλεξάρα, θεωρεί, πως δείχνοντας δύναμη χτυπώντας αδύναμους, θα κρύψει κάποιο κουσούρι που τον βασανίζει. Είναι πολύ αμφίβολο, αν ήταν ενήλικος ρωμαλέος νέος στη θέση του κοριτσιού, ότι ο «οργισμένος» γέρος θα αντιδρούσε έτσι.
Το τέταρτο είναι η βλακεία ορισμένων. Πιστεύουν, ότι το ακριβό αμάξι κάνει τον άνθρωπο. Αμ δε! Είναι χαρακτηριστική όμως η νοοτροπία των λεφτάδων. Νομίζουν ότι επειδή έχουν μερικά φράγκα, μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Η ματαιοδοξία τους έχει βαρέσει στο κεφάλι.

Καλώ τον εισαγγελέα να εξετάσει την υπόθεση. Ως κοινωνία, απ όποια πλευρά και να το δούμε, έγινε μια άδικη και απρόκλητη επίθεση σε ένα ανήλικο παιδί, το οποίο υπέστη βλάβη. Θα το αφήσουμε έτσι κύριε εισαγγελέα; Αν ναι, τότε αύριο, κάποιοι άλλοι θα το επαναλάβουν. Και η κατάσταση θα ξεφύγει.

Ο σωφρονισμός του δράστη είναι επιβεβλημένος. Ο ίδιος είναι επικίνδυνος αφού επιτίθεται χωρίς λόγο. Μάρτυρες υπάρχουν μπόλικοι.  Επίσης, αν δεν το κάνετε, μεροληπτείτε ως πολιτεία, αφού για ένα σοβαρό αδίκημα, χαρίζεστε στο οικονομικά ισχυρό θύτη και δεν υπερασπίζεσθε το ανίσχυρο θύμα, όπως έχετε υποχρέωση. Στο όνομα λοιπόν της ισονομίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σας καλώ να κάνετε το καθήκον σας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

14 Ιουλίου 2012 στις 6:08 π.μ.

Δεν ειναι θεμα αν εισαι δεξιός η αριστερός ο τύπος θελει εγκλεισμό σε ψυχιατρείο
Λοβοτομή το λιγότερο όποιος δέρνει παιδιά!!!

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2012 στις 1:40 μ.μ.

ΜΠΑΤΙΝΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ...

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2012 στις 4:47 μ.μ.

και συνεχισε ανενοχλητος χωρις κανεις να δει...καλα, κανενας δεν μπορουσε να υπερασπιστει??
Θελω να πιστευω πως δεν ειδε κανεις το περιστατικο αλλα...Ο κυριλλλας με την κουρσα ,μπηκε στο air condition του και στα @@ τους οι μπατσοι μην ερευνησουν τι εγινε σε ενα γυφτακι.

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2012 στις 8:55 μ.μ.

το κύριο γνώρισμα του πολίτη είναι η συμμετοχή στην απονομή δικαιοσύνης και στην άσκηση εξουσίας
Αριστοτέλης

Ας αφήσουμε λοιπον τον εισαγγελέα και να δούμε τι κάνουμε εμείς γι αυτό

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger