Home » » Τα "νούμερα" της Χρυσής Αυγής

Τα "νούμερα" της Χρυσής Αυγής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012 | 6:59 μ.μ.

Την παρακάτω πρόβλεψη- εκτίμηση την κάνει ο συντάκτης που υπογράφει με τα αρχικά Α.Δ. στην ιστοδελίδα της εφημερίδας "Ποντίκι":

Όταν περάσουν δυο - τρεις μήνες οι διάφοροι αγανακτισμένοι που φλέρταραν με τον φασισμό και ψήφισαν Χρυσή Αυγή θα καταλάβουν, εκτός των άλλων, τι νούμερα έστειλαν στη Βουλή!
 Μιλάμε για τύπους που δεν ξέρουν να μιλήσουν, αγράμματους, ανερμάτιστους και χωρίς καμιά ουσία.
 Μόνο γέλιο προκαλούν με τα εγέρθητι και τα διάφορα καραγκιοζιλίκια

________

 Διαβάστε επίσης:
ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ BLACK WATER ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ.


Η φαιά πανούκλα σηκώνει κεφάλι σε αυτή την Ελλάδα σε καταληκτική κρίση. Υπάρχει κανείς να τη σταματήσει;


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2012 στις 7:36 μ.μ.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ σ.ΜΗΤΡΑΛΙΑ....ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ - ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ....

πανθηρας

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2012 στις 9:24 μ.μ.

Τα εχουμε ξανακουσει αυτα,μετα τις 6/5,οταν επεσε το εξερθητω...Τα ποσοστα που πηραν τα εγγονακια του Αδολφου τους διεψευσαν ολους αυτους γιατι πολυ απλα οσοι το εριξαν ΧΑ ξερουν πολυ καλα τι εκαναν και τι στηριξαν-και δεν προκειται να το μετανιωσουν.

9 Ιουλίου 2012 στις 10:35 μ.μ.

Καλά τα λέει ο πάνθηρας.Οι νεοναζί είναι αυτοί που είναι,δεν αλλάζουν.Το θέμα είναι ότι αποκτούν όλο και μεγαλύτερη δύναμη και απήχηση σε λαικά στρώματα.Πρέπει να βρούμε τρόπους να σταματήσουμε τον εκφασισμό της κοινωνίας.

Γιώργος Μήτρος
10 Ιουλίου 2012 στις 7:59 μ.μ.

Η Αριστερά σε αγρανάπαυση...

Ανώνυμος
11 Ιουλίου 2012 στις 2:40 π.μ.

Ο μόνος τρόπος να αναχαιτιστεί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ η ΧΑ είναι να υποστεί πολιτικό ευνουχισμό, δηλαδή να χτυπηθεί η βάση των θέσεών της. Προφανώς, δεν αναφέρομαι στις φασιστικές της πεποιθήσεις (είναι ξεκάθαρο ότι στην παρούσα κατάσταση κατάρρευσης δεν ιδρώνει το αυτί οτυ κόσμου), αλλά στις υποτιθέμενες ''προτάσεις'' που έχουν οι Χρυσαυγίτες σε φλέγοντα ζητήματα. Και η απάντηση ΠΡΕΠΕΙ να δοθεί από την αριστερά.

Ως προς αυτό, είναι απαραίτητο να μιλήσουμε σοβαρά για μεταναστευτικό. εξωτερική πολιτική και αντιμετώπιση κακοδαιμονιών της χώρας. Γιατί όσο εμείς αυτοεξευτελιζόμαστε με αριστερισμούς, αερολογίες και ευχολόγια, ο κόσμος αναπτύσσει εν μέσω κρίσης (ακρο)δεξιόστροφα αντανακλαστικά και στρέφεται προς τις αντίστοιχες πολιτικές δυνάμεις.

Εν τέλει, εκεί θα χτυπηθεί η δυναμική της ΧΑ: όταν αρχίσει να την εγκαταλείπει μαζικά ο κόσμος που τώρα της δίνει πάτημα και αέρα...

Κωνσταντίνος

Γιώργος Μήτρος
11 Ιουλίου 2012 στις 11:18 π.μ.

@Κωνσταντίνε
για να γίνει αυτό πρέπει σύσσωμη η Αριστερά να καθήσει στο ίδιο τραπέζι και να κουβεντιάσει σοβαρά-εάν θεωρεί κρίσιμη τη συγκυρία-για το πώς μπορεί αυτή σε κεντρικά ζητήματα συνολικά να απαντήσει.Τα υπόλοιπα είναι απλά αριστερισμοί...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger