Home » , » Ιδανικός “πρέσβης καλής θέλησης» για τη Χρυσή Αυγή ο Δένδιας

Ιδανικός “πρέσβης καλής θέλησης» για τη Χρυσή Αυγή ο Δένδιας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 | 8:52 μ.μ.


Από το "Ποντίκι"

Το «Π» κατ’  επανάληψη στο παρελθόν έχει γράψει ότι η τακτική της κυβέρνησης να προτάσσει ως αντίπαλο δέος στον εκφασισμό της κοινωνίας τον... Δένδια και το δόγμα της «μηδενικής ανοχής» είναι μέγιστο πολιτικό σφάλμα και αποκαλύπτει έλλειμμα στοιχειώδους διορατικότητας.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης το μόνο που γνωρίζει καλά, όπως κατ' επανάληψη έχει αποδείξει, είναι να προάγει και νά αναπαράγει τη βία. Με κάθε δήλωση ή εντολή στην Αστυνομία ανεβάζει σε επικίνδυνα επίπεδα τη στρατηγική της έντασης φτάνοντας ακόμη και στη σύγκρουση με τη Δικαιοσύνη. Το μόνο που κατορθώνει με αυτού του είδους τις επιλογές είναι να εξωθεί ολοένα μεγαλύτερα τμήματα της κοινωνίας σ* αυτό που υποθετικά αντιμάχεται και ο ίδιος προσδιορίζει ως ανομία, καθώς έχει μεταβληθεί σε κήρυκα της μισαλλοδοξίας.

Η απόδειξη ήρθε με το φρικαλέο ποδοπάτημα της καρδιάς της Αθήνας την περασμένη Κυριακή από την μπότα σχεδόν 5.000 μελανοχιτώνων της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι έκαναν επίδειξη δύναμης στη σημειολογική σύνδεση της αποκατάστασης της δημοκρατίας με το Η συνέχεια στην ιστοσελίδα μας
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger