Home » , » Κρύβουν τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες του Ε. Βενιζέλου και τις φορτώνουν σε ένα "πολιτικό πτώμα" (Βίντεο)

Κρύβουν τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες του Ε. Βενιζέλου και τις φορτώνουν σε ένα "πολιτικό πτώμα" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013 | 10:02 μ.μ.

Πολιτικό πτώμα πια ο άλλοτε πανίσχυρος «τσάρος» της Οικονομίας, «σκιά» του εαυτού του, σε μια έντονα φορτισμένη ομιλία που έκανε στην βουλή προσπάθησε να εμφανιστεί σαν «εύκολο θύμα», εξαπολύοντας μια ολομέτωπη επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο σχετικά με την εμπλοκή του στην λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ. «Εγκαλείται αυτός που ζήτησε και έδωσε για έλεγχο τη Λίστα, όχι αυτός που την έθαψε. Εγώ δεν έχω προστάτες. Είμαι μόνος μου. Κανένα κόμμα και κανένα κέντρο εξουσίας δεν με στηρίζει. Είναι θράσος από τον κ. Βενιζέλο να με αναφέρει στην ίδια πρόταση με τον Άκη Τσοχατζόπουλο», ανάφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του.

Τελικά οι βουλευτές με μεγάλη πλειοψηφία 234 ψήφων «υπέρ», 21 «κατά» και 7 «παρών» αποφάσισαν να ελεχθεί για το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία, σε βαθμό κακουργήματος.

Ανεξάρτητα απ’ τις ευθύνες του πρώην υπουργού, όμως, το γεγονός είναι ότι προσπαθούν να κρύψουν τις ποινικές ευθύνες του Ε. Βενιζέλου για την λίστα Λαγκάρντ και να φορτώσουν τα πάντα σε ένα πολιτικό πτώμα. Διαβάστε εδώ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger