Home » » Λογοκρισία στο facebook

Λογοκρισία στο facebook

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 | 12:49 π.μ.

 Γίνεται λόγος ότι το facebook με "περίεργα" κριτήρια διέγραψε χιλιάδες λογαριασμούς χρηστών του.

Ο Παναγιώτης Βήχος γράφει στην ιστοσελίδα του:


Το fecabook κατέβασε τη σελίδα μου γιατί είχε «ρητορική μίσους και σαδιστικές εκδηλώσεις βίας»!

Είναι απίστευτο αλλά ταυτόχρονα και αληθινό. Το γνωστό facebook μου κατέβασε την προσωπική μου σελίδα με 4.000 φίλους γιατί… παραβίαζα των Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων των μελών του facebook!!! Ο λογαριασμός μου, λέει η ανακοίνωση των υπευθύνων του facebook, έχει απενεργοποιηθεί λόγω παραβίασης του Facebook Δήλωση Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων!!!

Διαπίστωσαν – λένε – «Αξιόπιστες απειλές για άλλους βλάβη ή η προώθηση της αυτο-καταστροφικής συμπεριφοράς»!!! «Στόχευση των ατόμων στο προφίλ δεν επιτρέπεται», «Ρητορική μίσους ή ξεχωρίζοντας τους ανθρώπους έξω με βάση τη φυλή, την εθνικότητα, την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία, το φύλο, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, αναπηρία ή ασθένεια Graphic περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων σαδιστική εκδηλώσεις βίας εναντίον ανθρώπων ή των ζώων και τις απεικονίσεις της σεξουαλικής επίθεσης»!!!

Δεν απομένει παρά να παρέμβει για άλλη μια φορά ο ίδιος εισαγγελέας που με παρέπεμψε στο κακουργιοδικείο λόγω καταγγελιών μου για Σωματεμπορία και αθωώθηκα πανηγυρικά αλλά αρρώστησα βαριά λόγω του στρες που με ακολουθούσε για χρόνια εξ’ αιτίας όλου αυτού του κυκλώματος στη δικαιοσύνη. Νομίζω ότι η επιχείρηση φίμωσης της Γνώμης έχει μπει σε εφαρμογή καθώς μόνο στο fakebook έχουν απενεργοποιηθεί 4.000 λογαριασμοί τα τελευταία δύο χρόνια!

ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!
Βήχος Παναγιώτης
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger