Home » » Οσμή εκβιασμού;

Οσμή εκβιασμού;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 | 3:17 π.μ.

Μερικές φορές κάποια δημοσιεύματα σου δίνουν την αίσθηση ότι γράφτηκαν για να στείλουν ένα «μήνυμα» και κάπου αποβλέπουν. Κι αυτό γιατί ενώ δεν σε ενημερώνουν για κάτι, αφήνουν να εννοηθεί ότι ο συντάκτης τους γνωρίζει κάτι επιλήψιμο για κάποιον κυβερνητικό αξιωματούχο, τον οποίο δεν κατονομάζει  και αποσκοπεί στο ο «παραλήπτης» να πάρει το «ραβασάκι».

Διαβάζουμε παράδειγμα σε έντυπο –στο περιοδικό «Επίκαιρα»- ότι «απολύτως ενεργό πολιτικό πρόσωπο που έχει θητεύσει σε διακεκριμένες κυβερνητικές θέσεις,  είχε περίεργες σχέσεις μέσω διαγωνισμών του υπουργείου του με τον καταζητούμενο Αθανάσιο Πάλλη, Ο Πάλλης φερόταν να είναι ο αμε-"ακίνητα" ευνοημένος των διαγωνισμών».

Το συγκεκριμένο μονόστηλο έχει δυο αναγνώσεις. Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι είναι απλώς μια μπαρούφα κάποιου δημοσιογράφου, ενώ ένας καχύποπτος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι το συγκεκριμένο κειμενάκι έχει οσμή εκβιασμού. Λέει δηλαδή στον υπουργό –που δεν κατονομάζει- : Γνωρίζω τις λαμογιές σου .. οπότε πράξε «ανάλογα» για να μην τις βγάλω στην φόρα.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger