Home » » Ν. Μαζιώτης: Κατασκευασμένα από την ασφάλεια τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που με παρουσίαζαν σαν ληστή τραπεζών.

Ν. Μαζιώτης: Κατασκευασμένα από την ασφάλεια τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που με παρουσίαζαν σαν ληστή τραπεζών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 | 11:02 μ.μ.

Θυμάστε προφανώς όταν στα μέσα του Οκτώβρη όταν μιλούσε μέσα απ' τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων η ασφάλεια ακούγαμε ότι ο Νίκος Μαζιώτης είχε απαλλοτριώσει από τράπεζες πάνω από 1,5 εκ ευρώ.

Ο καταζητούμενος για την συμμετοχή του στον Επαναστατικό Αγώνα με προκήρυξη του που δημοσιεύεται στο indymedia διαψεύδει τα υπαγορευμένα από τους μπάτσους ρεπορτάζ και τα αποδίδει στο ότι ότι:

 "Οι πραγματικές αιτίες της προπαγανδιστικής επίθεσης του κράτους εναντίον μου και εναντίον φυσικά και της συντρόφισσας Ρούπα,έχουν καθαρά πολιτικό υπόβαθρο αφού δεν είμαστε κοινοί παράνομοι, αλλά καταδικασμένοι για την συμμετοχή μας στην ένοπλη επαναστατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, για την οποία συμμετοχή μας είμαστε υπερήφανοι και την υπερασπιστήκαμε πολιτικά δημόσια, αλλά και μπροστά στο δικαστήριο. Αν ήμασταν κοινοί παράνομοι ή «κοινοί ληστές», το κράτος από ένα σημείο και μετά δεν θα ασχολιόταν μαζί μας. Αντιθέτως, επειδή είμαστε καταδικασμένοι για τον Επαναστατικό Αγώνα και επειδή εξακολουθούμε να υπερασπιζόμαστε την αναγκαιότητα του ένοπλου αγώνα και της κοινωνικής Επανάστασης με την χρήση και του ένοπλου αγώνα, καθίσταται ως βασική προτεραιότητα για την κυβέρνηση μέσα στο υπάρχον ρευστό πολιτικό και κοινωνικό πεδίο ο εντοπισμός και η σύλληψή μας".
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

30 Οκτωβρίου 2013 στις 11:33 μ.μ.

Πάντως ο τυπος στο βίντεο δεν μοιάζει καθόλου με τον Μαζιώτη.
Αρα δεν τον "αναγνώρισαν" από εκεί.
Τα υπόλοιπα αφορούν το αστυνομικό ρεπορτάζ...

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2013 στις 1:31 π.μ.

Aν πιστεύει κάποιος ότι ο παράλληλος παρακρατικός κόσμος δεν τέμνεται με την πολιτική και την καπιταλιστική επικράτηση τότε του διαφεύγει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο πάζλ.Μικρό μέν,σημαντικό δε.Βλέπε τι ανακατάξεις στην εξωτερική και εσωτερική πολιτικη επιφέρουν οι παρακολουθήσεις ΗΠΑ.Και οι δηλώσεις Πάγκαλου που εμείς ίσως δεν αντιληφθούμε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger