Home » , » Με αφορμή την σημερινή επικήρυξη του Δένδια ας θυμηθούμε την οδό Λουίζης Ριανκούρ

Με αφορμή την σημερινή επικήρυξη του Δένδια ας θυμηθούμε την οδό Λουίζης Ριανκούρ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 | 6:30 μ.μ.

Ακούσαμε για την επικήρυξη με 4 εκατ. Ευρώ που έκανε ο υπουργός προστασίας του συστήματος, Ν. Δένδιας, για τον Ξηρό, Μαζιώτη κ.α. Αυτό που δεν μάθαμε είναι κατά πόσο αυξήθηκαν τα «μυστικά κονδύλια» του υπουργείου του. Εκεί είναι και η ουσία γιατί μ’ αυτά γίνεται διαχρονικά ένα … πάρτι λαμογίων.

Πιθανόν να θυμάστε τι είχε γίνει στο παρελθόν, σ’ αυτή την κατεύθυνση με το φιάσκο της οδού Λουίζης Ριανκούρ.  Απλώς να υπενθυμίσουμε ότι στη δίκη της 17 Ν ο Δ. Κουφοντίνας ζήτησε, και διαβάστηκε η προκήρυξη της 17Ν για την υπόθεση, που περιγράφει τα πράγματα όπως έγιναν ξεφτιλίζοντας που  την ΕΛΑΣ και τις ειδικές της δυνάμεις. Μόλις τελείωσε η ανάγνωση της προκήρυξης, ο Δ.Κ. έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα, όπως τα λέει η προκήρυξη. Απλώς μετά, με αφορμή και αυτή την υπόθεση, στήθηκε ένας τρελός χορός από τα τρωκτικά των μυστικών κονδυλίων, ελληνικών και αμερικανικών, όπου αλληλοτρώγονταν διάφορα κρατικά όργανα, παρακρατικοί, διάφοροι ιδιωτικοί ντετέκτιβ, διάφοροι άλλοι τυχοδιώκτες. Στο τέλος, εξαφάνισαν όλα αυτά τα στοιχεία -που έλεγαν ποιοι πήραν, πόσα πήραν και πώς τα πήραν- όπως παραδέχτηκε και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης το 2005. Δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο πλέον. Τώρα, το ποιοι ακριβώς έφαγαν και πόσα απ’ αυτά τα μυστικά κονδύλια ας πάνε στα αστικά δικαστήρια και ας τα βρούνε. Εμάς ας μη μας ανακατεύουνε στις βρομιές τους. με την ευκαιρία, θα ‘θελα να ρωτήσω –ξέρω ότι δε θα πάρω απάντηση- ποιοι μοιραστήκανε και πώς αυτά τα δισεκατομμύρια της επικήρυξης για την Οργάνωση;».

Λέτε ότι σήμερα δεν θα έχει στηθεί ανάλογη φάμπρικα με τα «μυστικά κονδύλια»;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Ιανουαρίου 2014 στις 7:48 μ.μ.

Η ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ
Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι (καλησπέρα σας κύριε Δένδια) – Αυτό είναι το μόνο βέβαιο το οποίο μπορεί να σχολιάσει - εν πρώτοις - κανείς, μετά την ανακοίνωση της επικήρυξης…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/01/blog-post_7285.html

Ο Ξηρός - όπως κατ επανάληψη και πρώτοι απ όλους τονίσαμε - δεν απέδρασε. Τον απέδρασαν για να τον χρησιμοποιήσουν. Θέλησαν με το Ξηρό ελεύθερο και με σηκωμένο ψηλά τον πήχη της τρομολαγνείας, να παρέμβουν με τρόπο δραστικό στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, δρομολογώντας ακόμη και προϋποθέσεις πολιτικής εκτροπής.

Υπάρχει όμως ένα πράγμα που δεν υπολόγισαν μέσα στο ρευστό πολιτικό σκηνικό, και το τίμημα αυτής της επιπολαιότητας κοστολογείται κατ αρχήν με το αντίτιμο της επικήρυξης. Κι αυτό που δεν υπολόγισαν είναι…

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/01/blog-post_7285.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger