Home » , » Δ. Κουτσούμπας: Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς διαγκωνίζονται για το ποιος θα γίνει ο εκλεκτός της καπιταλιστικής Ε.Ε., των μονοπωλίων και του ΣΕΒ,

Δ. Κουτσούμπας: Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς διαγκωνίζονται για το ποιος θα γίνει ο εκλεκτός της καπιταλιστικής Ε.Ε., των μονοπωλίων και του ΣΕΒ,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 27 Απριλίου 2014 | 4:24 π.μ.

Δεν εντυπωσιάζει η σφοδρότητα με την οποία επιτίθεται στον Σύριζα ο γ.γ της Κ.Ε του ΚΚΕ στον Σύριζα στην συνέντευξη του που δίνει στην εφημερίδα Realnews και την οποία παραθέτουμε ολόκληρη.
Είναι κατανοητό ότι το ΚΚΕ επιδιώκει  τον επαναπατρισμό ψηφοφόρων του που στις τελευταίες εκλογές επέλεξαν το κόμμα της Κουμουνδούρου.
Είναι όμως συζητήσιμο το πόσο πολιτικά σωστό είναι να ταυτίζεις απόλυτα Ν.Δ και Σύριζα όπως κάνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Είναι δεδομένο ότι μια ενδεχόμενη κυβέρνηση Σύριζα, θα κάνει διαχείριση του καπιταλιστικού συστήματος και κάποιες μεγαλοστομίες στελεχών του, θα πάνε στα αζήτητα. Αλλωστε μια δήλωση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας πρόσφατα, στην Ιταλική τηλεόραση  RAI3 «ψαλίδισε» τα φτερά όσων στελεχών του –ιδιαίτερα της Αριστερής Πλατφόρμας- που επιδίδονται σε «επαναστατικές κορώνες» που ουσιαστικά δεν έχουν κανένα αντίκρισμα.

Είχε δηλώσει ο ηγέτης του Σύριζα: «Για να μπορέσουμε να επιτύχουμε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα, κι αυτή η πολιτική αλλαγή να έχει θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να αλλάξουν οι συσχετισμοί σε όλη την Ευρώπη. Δεν μπορεί σε μια μόνο χώρα να πετύχεις την πολιτική αλλαγή, αν οι συσχετισμοί σε όλη την Ευρώπη δεν είναι τέτοιοι που να μπορέσουν να δεχθούν αυτή την αλλαγή». Με απλά λόγια, ουσιαστικό «θετικό αποτέλεσμα» για τα λαϊκά στρώματα και με κυβέρνηση Σύριζα θα έχουμε του αγίου …

Από κει και πέρα το να αναφέρεσαι όπως ο Δ. Κουτσούμπας ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς διαγκωνίζονται  για το ποιος θα γίνει ο εκλεκτός της καπιταλιστικής Ε.Ε., των μονοπωλίων και του ΣΕΒ, δεν θεωρούμε ότι είναι και η πιο σωστή τοποθέτηση.

Διαβάστε την συνέντευξη του γ.γ. της Κ.Ε του ΚΚΕ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

Ανώνυμος
27 Απριλίου 2014 στις 12:56 μ.μ.

τα πραγματα ειναι πολυ απλα για αυτους που θελουνε να δουνε την πραγματικοτητα. ολες οι θε σεις του ΚΚΕ δικαιωθηκαν απο την ζωη. σε ολες της καπιταλιστικες χωρες τα ιδια μετρα υπα ρχουν εναντια στους λαους το παραδειγμα με την αριστερη κυβερνηση της κυπρου ειναι ζωντα νο μπροστα μας. ενοτητα της εργατικης ταξης και συμμαχια με αυτοαπασχολουμενους και φτωχους αγροτες χρειαζετε σημερα ωστε να δημιουργηθουν οι προ υποθεσης για ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ Ε.Ε ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΟΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. αυτος ειναι ο μονος δρομος για τη σωτηρια του λαου μας που λιμοκτωνη. το ΚΚΕ θα ειναι διπλα στον λαο και παντα απεναντι στην ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΑΝ.

Ανώνυμος
27 Απριλίου 2014 στις 12:56 μ.μ.

- Όταν ο Τσίπρας θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (της ΕΕ των μονοπωλίων) και όταν μιλάει για "υγιή επιχειρηματικότητα" σε ημερίδες του ΣΕΒ με το Δασκαλόπουλο να επιδοκιμάζει αναπαράγοντας τσιτάτα του Μαρξ ή του Λένιν, είναι τόσο υπερβολική η έκφραση του Κουτσούμπα;

- Αν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έθετε υποψηφιότητα για την προεδρία της αστικής "δημοκρατίας" της Ελλάδας (ούτε καν της ΕΕ των μονοπωλίων), δε θα σήμαινε κάτι για την πολιτική του ΚΚΕ; Θυμίζω ότι ο Πρόεδρος της αστικής "δημοκρατίας" της Ελλάδας υπογράφει νόμους και προεδρικά διατάγματα που ψηφίζονται από το αστικό κοινοβούλιο ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΕΤΟ.

Ανώνυμος
27 Απριλίου 2014 στις 6:40 μ.μ.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να λέμε την αλήθεια στο λαό"

...και η ΑΛΗΘΕΙΑ:
Υπάρχει μία μικρή ανάπτυξη και μία σχετική σταθεροποίηση με πρωτογενές πλεόνασμα.
Για την αντιγραφή: Α.Σαμαράς

27 Απριλίου 2014 στις 7:14 μ.μ.

Δε νομιζω ότι ο ΓΓ του ΚΚΕ ταυτιζει τα 2 κομματα, τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκεινο που λεει είναι ότι και οι δυο θα ακολουθησουν την ιδια αδιεξοδη για το λαο πολιτικη της καπιταλιστικης διαχειρισης μεσα στην ιμπεριαλιστικη ΕΕ . Και αυτό γινεται ολοφανερο κάθε μερα και περισσοτερο από τις συνεχεις κωλοτουμπες της ηγεσιας του ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος
27 Απριλίου 2014 στις 7:24 μ.μ.

Δεν ξέρω αν ο εκλεκτός των μονοπωλίων της ΕΕ και του ΣΕΒ είναι ο Τσίπρας, πάντως ο εκλεκτός του Μαρινάκη σίγουρα είναι ο Κουτσούμπας:
http://ergatikosagwnas.gr/EA/index.php/2012-03-12-20-13-03/1794-2014-04-26-07-58-25

Ανώνυμος
27 Απριλίου 2014 στις 8:19 μ.μ.

27 Απριλίου 2014 - 7:24 μ.μ.
θα μας τρελάνετε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ.Ο Μαρινάκης πήρα την συχνότητα του 901 απο το ΕΣΡ, ΟΧΙ απο το ΚΚΕ γιατί πολύ απλά το Κόμμα δεν την έχει εδώ και καιρό .Το Κόμμα παρέδωσε την συχνότητα πίσω στο κράτος που ανήκε και στην συνέχεια μετά απο μήνες το κράτος πάλι την παρέδωσε εκεί που έκρινε (πάντα πολιτικά προφανός)) σωστό.Το ΚΚΕ δεν έχει καμία δουλεία και ανάμειξη στο που παραχώρισε το πρεοδρίο του ΕΣΡ, τις συχνότητες που επέστρεψε.Νισάφη πια με τους ρουφιάνους και τους χαφιέδες του Εργατικού Αγώνα.

Ανώνυμος
27 Απριλίου 2014 στις 9:10 μ.μ.

Προς 8:19:
χααααχαχαχαχαχαχα Να σαι καλά, μ' έκανες και γέλασα.
Καλοφάγωτα στο κόμμα, καλά τη σκαρώσατε τη δουλειά. Άλλωστε είναι 901, δεν είναι 902....

Ανώνυμος
27 Απριλίου 2014 στις 9:32 μ.μ.

@ 7:24 μμ

1) Το ραδιόφωνο της Ραδιοτηλεοπτικής το πούλησε ο νέος ιδιοκτήτης στο Μαρινάκη. Όχι το ΚΚΕ.
Επίσης, τις άδειες εκπομπής σε συχνότητες τις δίνει το ΕΣΡ και όχι το ΚΚΕ.

2) Οι μεροκαματιάρηδες δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν ραδιοτηλεοπτική ΑΕ. Αν είχαν, σε αυτούς θα πωλούσε το ΚΚΕ τη Ραδιοτηλεοπτική για να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς εργαζομένους, απολυμένους, ασφαλιστικά ταμεία και εφορία.
Γι'αυτό, και επειδή δεν υπάρχουν καλοί και κακοί καπιταλιστές, σε συμβουλεύουμε να μην πιστεύεις οτιδήποτε αναπαράγεται πλέον από αυτές τις συχνότητες.

Ανώνυμος
27 Απριλίου 2014 στις 9:51 μ.μ.

βέβαια για τον εργ."αγώνα" και τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν καλοι και κακοι καπιταλιστές...Αυτοι που αυριο θα συνεργαστούν
Προπαγάνδα της πλάκας σχολιαστές της πλακας(μεταφορικά και κυριολεκτικά) ,υποτίθεται απο μαρξιστές(της πλάκας)ςς

Ανώνυμος
27 Απριλίου 2014 στις 11:37 μ.μ.

Τι λες ρε φίλε, σοβαρά; Να μην τον πιστεύουμε ε; Το ΚΚΕ όταν πουλούσε την περιουσία που απέκτησε με χρήματα των εργαζομένων σε χρηματοδότες των χρυσαύγουλων σε τι πίστευε αλήθεια;

"Μαρξιστές" του ΚΩΛΟΥ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger