Home » , » Με τίνος εντολή μπάτσοι στήνουν παρακρατικό σκηνικό έξω από τα γραφεία του ΝΑΡ;

Με τίνος εντολή μπάτσοι στήνουν παρακρατικό σκηνικό έξω από τα γραφεία του ΝΑΡ;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 | 8:28 μ.μ.

Άλλη μια εικόνα που παραπέμπει σε παρακρατικό σκηνικό παρακολουθούμε σήμερα. Όπως καταγγέλλει το Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση μια προκλητική ενέργεια των κατασταλτικών μηχανισμών με σκοπό την απροκάλυπτη προσπάθεια τρομοκράτησης έλαβε χώρα έξω από τα γραφεία της οργάνωσης και της εφημερίδας «Πριν».
Με τίνος εντολές άραγε ενεργούν οι μπάτσοι; Οι πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου προστασίας του συστήματος δεν πρέπει να πάρουν θέση;

Αναλυτικά η καταγγελία του ΝΑΡ αναφέρει:

«Το Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση καταγγέλλει την προκλητική παρουσία ομάδας της δύναμης Δέλτα, στα γραφεία της οργάνωσης και της εφημερίδας "Πριν" επί της Χαριλάου Τρικούπη 76, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.

Περίπου 10 αστυνομικοί της "Δέλτα" βρίσκονταν με τις μηχανές τους ακριβώς μπροστά στην είσοδο των γραφείων, επιχειρώντας μια απροκάλυπτη προσπάθεια τρομοκράτησης.

Μάλιστα, όταν διαμαρτυρήθηκαν μέλη και στελέχη του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την κατάφωρα αντιδημοκρατική ενέργεια και ζήτησαν την απομάκρυνσή τους από το χώρο, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. απάντησαν με απειλές, ελέγχους ταυτότητας κλπ. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αστυνομικές δυνάμεις στοχοποιούν τα γραφεία του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση.

Αποτελεί μέρος της προσπάθειας της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου να κτυπήσει το λαϊκό κίνημα και την μαχόμενη Αριστερά. Τέτοιες προκλητικές τρομοκρατικές ενέργειες θα πέσουν στο κενό. Το εργατικό λαϊκό κίνημα θα σαρώσει την κρατική κυβερνητική καταστολή και θα επιβάλλει το δίκιο του αγώνα του».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:51 μ.μ.

το κκε κανει την παπια

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:31 μ.μ.

Oι αστυνομικοί είναι του λαού παιδιά. Καλά κάνουν και την πέφτουν στους ΕΣΕΡΟΥΣ και στους ΜΕΝΣΕΒΙΚΟΥΣ. Όλα τα παιδιά που είναι στα σώματα ασφαλείας πρέπει να μην έχουν αυταπάτες και να μην τσιμπάνε με τα φούμαρα των ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΩΝ. ΞΥΔΙ και ΧΟΛΗ όπως θα έλεγε και ο σ. Κάππος. Μόνο με το ΠΑΜΕ ασφαλείας οι σκληρά εργαζόμενοι αστυνομικόι που παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα, θα μπορέσουν να δούν ασπρη μέρα. Σύντροφοι αστυνομικοί ελάτε μαζί μας για ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ και όχι μόνο δεν θα σπάσει ούτε τζάμι, αλλά θα έχετε και βαρέα και ανθυγιεινά και τζαμπα σουβλάκια στα φεστιβάλ της ΚΝΕ !

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:23 π.μ.

http://www.902.gr/eidisi/politiki/51690/epideixi-aytarhismoy

Ειλικρινα ειστε αρρωστοι αντι-κκεδες...
Δεν εχω αμφιβολια οτι δεν εχετε καμια σχεση ουτε συ ουτε ο πανω με το ΝΑΡ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αν αποτελουνται οι φιλοι του ΝΑΡ απο ατομα σαν εσας μιλαμε για κατηφορο αλλα δεν το πιστευω...μαλλον τιποτα εμισθα τρολ της ΧΑ ειστε που γθα 250 ευρω το μηνα τρολαρετε για λογαριασμο των ναζι...

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:18 π.μ.

Διαβαζοντας τα 2 πρωτα σχολια αντιλαμβανεται κι ο πιο αδαης οτι καποιοι ειναι σε διατεταγμενη αντιΚΚΕ υπηρεσια εδω μεσα.Μονο που ειναι ερασιτεχνες και ξεσκεπαζονται για πλακα πλεον.

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:36 μ.μ.

Βρε παιδια δεν είναι απλά άρρωστοι αντικκεδες. Πληρωμένοι αντικκεδες είναι. Και φαίνεται από χιλιόμετρα. Καμμία απάντηση λοιπόν σε αυτούς. Γιατί όσο τους απαντάμε, τόσο δείχνουν στα αφεντικά τους,ότι κάνουν και καλά την δουλεία τους. Αστους να έχουν πρόβλημα, με τους εντολείς τους. Μανώλης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger