Home » » Enikos.gr: «Μάθε παιδί μου γράμματα, αλλιώς οι μ....ς θα μας φέρουν τον Τσίπρα!».

Enikos.gr: «Μάθε παιδί μου γράμματα, αλλιώς οι μ....ς θα μας φέρουν τον Τσίπρα!».

Από askordoulakos , Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 | 3:01 μ.μ.


«Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν βρίσκεται υπό την επήρεια του Σατανά κι αντιμετωπίζει την αιώνια καταδίκη,  αν δεν μετανοήσει... Αυτοαποκαλείται αδελφός του ουκρανικού λαού, αλλά στην ουσία και σύμφωνα με τις ενέργειές του, έχει γίνει ο νέος Κάιν προκαλώντας αιματοχυσία στους αδελφούς του και εμπλέκοντας όλον τον κόσμο με ψέματα.».

Φιλάρετος,  ορθόδοξος Πατριάρχης Κιέβου (06.09.2014).


____________________________________________________


«Κουκουνάρα, η πυρομανής». «Φονικά όπλα, χρησιμοποιηθέντα υπό των αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτών». Θυμόματε, βέβαια, ότι οι παραπάνω φράσεις βρίσκονταν σε κάδρα, που ήταν κρεμασμένα στον τοίχο του γραφείου του Αξιωματικού Υπηρεσίας  στο τοπικό Α.Τ. του χωριού, στο οποίο εξελισσόταν η ιστορία της θαυμάσιας ταινίας «Μάθε παιδί μου γράμματα».
Στο ίδιο πνεύμα κινείται κι η σημερινή- «ιστορικού» περιεχομένου-ανάρτηση του Enikos.gr: (http://www.enikos.gr/society/262641,Ta_gegonota_san_shmera.html) με τίτλο «Τα γεγονότα… σαν σήμερα». Εκεί πληροφορούμαστε, ότι σαν σήμερα, το 1944 «Οι αντάρτες του Άρη Βελουχιώτη σφαγιάζουν 1.450 άνδρες, γυναίκες και παιδιά στον Μελιγαλά Mεσσηνίας.»!
Δεν έχουμε κάποια αυταπάτη, περί την... αντικειμενικότητα του Χατζηνικολάου. Έχουμε επισημάνει άλλωστε, τον «πεμπτοφαλαγγίτικο» ρόλο του (http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/10/29.html  και http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_5404.html). Για το λόγο αυτό, δεν έχουμε την απαίτηση από το...αντικειμενικό blog, να γνωρίζει ότι η εκκαθαριστική επιχείρηση του ΕΛΑΣ, κατά των Ταγματασφαλιτών της Μεσσηνίας έλαβε χώρα βάσει διαταγής του Συμμαχικού Στρατηγείου Μέσης Ανατολής, κλιμάκιο του οποίου βρισκόταν στην ευρύτερη περιοχή συνοδεία του Παναγιώτη Κανελλόπουλου και βρετανικών ενόπλων τμημάτων (μονάδες αλεξιπτωτιστών). Είναι χαρακτηριστική η αποστροφή του επικεφαλής των Άγγλων αλεξιπτωτιστών προς τον Καπετάνιο του ΕΛΑΣ, Γιαννόπουλο, αμέσως μετά την επιστροφή του πρώτου από τις πολλές διαπραγματεύσεις στις οποίες είχε προβεί (ως μέλος της συμμαχικής αντιπροσωπείας) με τους Ταγματασφαλίτες στο Μελιγαλά: «Ορμάτε και τσακίστε τους! Δεν είναι μόνο προδότες, αλλά και αλήτες!». Ψιλά γράμματα αυτά, για τους... αντικειμενικούς των Βορείων Προαστείων.
«Υπερβολές» θα πει κάποιος. «Που να ξέρει ο ιδιοκτήτης του blog, τι...μακακία μπορεί τυχόν να γράψει κάποιος εκ των πολλών που γράφουν στο blog». Μπορεί να’ναι κι έτσι. Μπορεί όμως η συγκεκριμένη ανάρτηση ν’απηχεί τους ενδόμυχους φόβους κάποιων... Γι αυτούς τους «φόβους" και τους...κάποιους» (http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/09/blog-post_20.html#ixzz3D6DVyOBz) κάνει λόγο το The Roof-is-on Fire (Antifascist Action - Greece)η σελίδα του οποίου έχει «κατέβει» από το Fecebook, όλως... τυχαίως:


Επανερχόμαστε στο άρθρο μας, που ανέφερε την επικοινωνία Προέδρου μεγάλης ΠΑΕ με εκδότη, όπου τελικά όπως βλέπουμε στο βίντεο από την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαίδη, ο εκδότης είπε στον πρόεδρο την φράση "θα βρεθούμε με τον Τσίπρα πρωθυπουργό με τους μαλάκες".....

Διαβάζουμε στην σελίδα The Roof-is-on Fire (Antifascist Action - Greece), ότι ο εκδότης Ν του βίντεο είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου και μιλάει με τον πρόεδρο Β, του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη! Μιλάμε πάντα για την περίοδο μετά τις εκλογές του Μαίου του 2012, και βαδίζαμε για τις επαναληπτικές εκλογές στις 17 Ιουνίου.Το σοκ που έπαθαν βλέποντας τα εκλογικά αποτελέσματα του Μαΐου ήταν αβάστακτο.
Ήταν όντως ο αντικειμενικός Νίκος Χατζηνικολάου που φοβόταν τον Τσίπρα;;

Είναι απίστευτη η διαπλοκή στην χώρα....Είναι τελικά απίστευτος ο πόλεμος που έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ το 2012. 



       «Τίποτα δεν γίνεται τυχαία», όπως λέει και δημοφιλής αοιδός, Μαρινέλλα






Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του μετώπου! 
                                                                                             askordoulakos


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:04 μ.μ.

Όταν ένας ναζί φοράει φερετζέ.
Διάφοροι νεοφιλελεύθεροι, ακροδεξιοί, βολεμένοι κλπ τολμούν να μέμφονται την Αριστερά ότι τάχα υποστηρίζει τους φανατικούς ισλαμιστές! Για τους Αριστερούς αναγνώστες του blog αυτό προκαλεί γέλια εκτός από έκπληξη ή οργή.
Εδώ όμως παραποιούν την ίδια την Ιστορία του πολύ πρόσφατου παρελθόντος. Για τα χρυσή συμμορία δεν θα κάνω τον κόπο να μπω σε διάλογο. Θα πω μόνο ότι οι πρόσφυγες που έρχονται, φεύγουν για να γλυτώσουν από τις "θεούσες" του Ισλάμ. Δεν είναι αυτοί, που κόβουν κεφάλια, είναι τα θύματα. Αλλά διάλογος με ντουβάρια έχει καλύτερο αποτέλεσμα.
Για κάποιους παρα-μορφωμένους νεοφιλελεύθερους έχω να πω μερικά μαθήματα ιστορίας. Οι φανατικοί ισλαμιστές, είτε στο Αφγανιστάν, είτε στη Σαουδική Αραβία (που κυβερνάνε ως σεΐχηδες) ήταν κι ως ένα βαθμό παραμένουν αγαπημένοι σύμμαχοι των καπιταλιστικών υπερδυνάμεων.
Να θυμίσω τον εξοπλισμό των "μουτζαχεντίν" προς αντιμετώπιση των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν; Μην πάω τόσο πίσω: Στη Συρία. Ποιός έστειλε μισθοφόρους; Ποιός εξόπλισε τους φανατικούς για να ρίξει τον Άσαντ; Που πρωτάρχισαν οι σφαγές αμάχων; Τα όπλα made in USA είναι στα ξερά αυτών των δολοφόνων, που σαν θεομπαίχτες και καπηλευτές μιας θρησκείας, τα χρησιμοποιούν για να ικανοποιήσουν τα σαδιστικά τους κόμπλεξ.
Είχαμε πει, από δω και από άλλα site της Αριστεράς για τους κινδύνους επανεξοπλισμού της Αλ Κάιντα. Η ίδια η οργάνωση έγινε, χρηματοδοτήθηκε και εκπαιδεύτηκε από τη CIA, άσχετα αν έπειτα έστεψαν τα όπλα εναντίον τους. Γιατί τονίσαμε, ότι οι φανατικοί αυτοί είναι αναξιόπιστοι σύμμαχοι, αφού θεωρούν ρατσιστικά όλους τους άλλους εχθρούς.
Αλλά στο πλαίσιο του ιμπεριαλιστικού καπιταλισμού και για να βάλουν στο χέρι τους φυσικούς πόρους και τις χώρες συμμάχησαν με το διάολο. Για να ρίξουν τα καθεστώτα που δεν άρεσαν στις εταιρίες τους! Ελπίζω τα ηλίθια γεράκια του πενταγώνου να τους έδωσαν και μπόλικα Α/Α όπλα για να ρίχνουν τα αεροπλάνα τους.
Η Αριστερά, ιδιαίτερα οι κομμουνιστές, δεν είναι δυνατό ΠΟΤΕ να είναι με φανατικούς οποιαδήποτε θρησκείας. Ούτε με εθνικιστές. Διεθνισμός και Διαλεκτικός Υλισμός, hello! μάθετε επιτέλους τι θα πουν αυτοί οι όροι. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε φανατικό οποιασδήποτε θρησκείας, που καπηλεύεται την αφέλεια των φτωχών αδερφών μας.
Θεωρούμε ότι για να σταματήσουν οι σφαγές πρέπει να σταματήσει η Αιτία, η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, η πατριδοκαπηλία - εθνικισμός, και η δεισιδαιμονία που χωρίζουν τους εργαζόμενους κι αποπροσανατολίσουν από τους πραγματικούς φταίχτες της δυστυχίας: Τους πλουτοκράτες. mitsos175.

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:53 μ.μ.

Δημοσκόπος είμαι, ότι θέλω λέω...
Ολαρί - α, ο λα ρά, άπλωσαν τον τραχανά
άπλωσαν τον τραχανά μέσα στο σπίτι, το μυαλό τους το χάσαν για καλά
άπλωσαν τον τραχανά μέσα στο σπίτι, και η τρέλα δεν πάει στα βουνά
Ολαρία - ολαρά, μαύρος φασισμός χτυπά
οι φασίστες π' αγαπούν να βάζουν φόρους, να μειώνουν συντάξεις και μισθούς
έχουν γδάρει - ζεματίσει τους απόρους, εξοντώσαν τελείως του φτωχούς
Ολαρία - ολαρά, προπαγάνδα δεξιά
Ο Αντώνης σαμαράς χασκογελάει και ο Χίτλερ του κρατάει τ' αχαμνά
σιδερένιες χειροπέδες θα φοράει σαν πετούν στο διάλο αγκαλιά
Ολαρία - ολαρά, με κανάλια θλιβερά
θα βρεθούν όλοι μαζί μες το κελί τους, θα ‘ναι όλη η παλιά τους συντροφιά,
και οι ίδιοι μαζί κι οι αυλικοί τους, που μας φάγαν όλα τα λεφτά.
Ολαρία - ολαρά, δημοσκόπηση ξανά
Ο ναζί ο υπουργός με ένα Κνίτη, ο φονιάς με το θύμα αγκαλιά
ο εργαζόμενος στηρίζει τον κοπρίτη και πολλά τέτοια κουφά
Όλα είναι ψεύτικα και σαπισμένα
δεν ακούμε τα λόγια τα χαζά
οι εργάτες ετοιμάζονται πιο πέρα
κι η Επανάσταση επιτέλους ξεκινά.
Το παραπάνω τραγούδι μου ήρθε αυθόρμητα στο μυαλό όταν είδα τα νέα παραμύθια. Μας λένε ότι ψηφίζουμε αντιπολίτευση από τη μια, από την άλλη όμως θεωρούμε πιο καλή τη σημερινή κυβέρνηση! Επίσης, αν και δεν θέλουμε αυτή την πολιτική, θέλουμε να συνεχίσουν βγάζοντας Πρόεδρο Δημοπρασίας από αυτή τη βουλή που είναι οχυρωμένη πίσω από τα ΜΑΤ!!! Τρέλα με κορδέλα δηλαδή.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, αν κάποιος, που δεν είναι δημοσκόπος κι επομένως δεν πληρώνεται αδρά να λέει παρόμοια, σας πλησιάσει και σας πει αυτά τα λόγια, δείξτε ψύχραιμοι, χαμογελάστε του και ειδοποιήστε τον πλησιέστερο ψυχίατρο. Προσοχή μην τον αποπάρετε! Είναι νεοδημοκράτης και χρίζει επείγουσας περίθαλψης. mitsos175.

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:19 μ.μ.

Προς admin : Κοιταξα στο enikos.gr και μάλλον υπάρχει μόνο ένα σχόλιο αναγνώστη από κάποιον Γιώργο Λένα. Ωστόσο δεν προκειται για ανάρτηση το enikos αλλά περί σχολίου. Δεν μπήκατε στο κόπο ούτε να το τσεκάρετε. Αντε μαζέψτε το, γιατί εκτιθεστε!

Σταύρος.

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:39 μ.μ.

Aντε μπραβο να σας χαρω!! Αντε μπραβο,ξεκινηστε το ξηλωμα ,των""" ευαερων και ευηλιων",της δημοσιογραφιας,και οχι μονο!! "Την Θεσσαλονικη....την κουκλα ..την αγαπη του",αλλα κατα τα αλλα,να μην μεταδοθει η ομιλια Τσιπρα!! Ναι,τετοιες πανουκλες....ευκολο για ολους,να διασπειρουν,δεξια και αριστερα!! Και για να λεμε αληθειες,δεν ειμαι καθολου οπαδος του Συριζα!! Αντιθετως. Ομως δεν παει αλλο!! Μια ο τσεκουρατος,που το παιζει Καισαρας,μια η αλλη,η εκπροσωπος,που απο μονη της ,ειναι ολο το κλουβι με τις τρελλες,εχουμε και την αλλη να κλαιει ,να σπαραζει,και να γ.......βριζει, βρε παιδια .....λιγη οργανωση,στην επιθεση,λιγη μεθοδολογια στην αποδομηση τους, ο κοσμος υποφερει......καποιες φορες,ειναι να πιασουν το σωστο "timing" οι σωστοι ανθρωποι!! Δεν ξερω....μην και λαλησα στο τελός και εγω!!! Καλα τα λεει ομως ο askordoulakos!
Nα κρατησουμε ψηλα,το πνευμα του μετωπου,και αν εχουμε πολεμο.....ναι να αμυνθουμε!! Διαολε δεν ειναι μονο το χρημα!! Πως διαολο ειναι η συνεχεια της ζωης,σ'αυτη την χωρα; Ας μου πει καποιος. Πως διαολο,αν ξανασκυψουμε το κεφαλι,θα προχωρησουμε; Ποιο το μελλον με τον εαυτο μας,με τα παιδια μας,με οτι αγαπα ο καθενας;;

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:01 μ.μ.

Γιώργη, πριν μαζέψουμε οτιδήποτε, να ακούσουμετη γνώμη του Χατζηνικολάου για το θέμα. Γιατί απ' όσο ξέρω τα σχόλια λογοκρίνονται και μέλιστα πρέπει να έχουν και e-mail στο ενικός.
Το σχόλιο έχει ως εξής:
"Οι αντάρτες του Άρη Βελουχιώτη σφαγιάζουν 1.450 άνδρες, γυναίκες και παιδιά στον Μελιγαλά Κορινθίας."
Η ιστορία προφανώς δεν είναι αυτή. Ο ΕΛΑΣ απελευθερώνει τον Μελιγαλά στον οποίον έχουν καταφύγει οι ταγματασφαλίτες της Πελοποννήσου, οι οποίοι αφού εξοπλίστηκαν από τους Γερμανούς βιαιοπραγούσαν εναντίον του πληθυσμού της Πελοποννήσου που βοηθούσε τους αντάρτες. Με την πτώση του Μελιγαλά, οι καμπάνες ηχούσαν χαρμόσυνα και οι κάτοικοι αυθόρμητα λίντσαραν πολλούς από τους ταγματασφαλίτες, οι οποίοι προηγουμένως αρνούνταν πεισματικά να παραδοθούν.
Η παρατήτρηση του 7:19μμ είναι ορθή.
Η κριτική όμως του askordoulakoς όμως είναι αληθής πέρα για πέρα και ο δημοσιογράφος αυτός οφείλει να πάρει ΑΝΟΙΧΤΑ θέση. mitsos175

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:20 μ.μ.

Ο Σταύρος έχει δίκιο όταν λέει ότι είναι σχόλιο κι όχι ανάρτηση.
Μήπως όμως υπήρξε "διόρθωση" του enikos.gr; Γιατί γίνονται και "λάθη" όταν μάλιστα υπάρχουν αντιδράσεις. Μια συμβουλή στον askordoulakos: Την επόμενη φορά που θα πάρεις άρθρο από δεξιό site κάνε καλού - κακού ένα PrtScr. Μετά με επικόλληση στο πρόγραμμα ζωγραφικής (ή οποιαδήποτε αντίστοιχο) έχεις ακριβώς αυτό που βλέπεις στην οθόνη σου. Συνεχίστε την ενημέρωση γιατί λέτε αλήθειες και πράγματα που άλλοι κρύβουν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger