Home » , » Εχει αυτονομηθεί απ' την κυβέρνηση ο Ν. Κοτζιάς;

Εχει αυτονομηθεί απ' την κυβέρνηση ο Ν. Κοτζιάς;

Από giorgis , Σάββατο 16 Μαΐου 2015 | 11:05 π.μ.

Του Γ. Γ. 

Οι τυχάρπαστες συνεργασίες πολύ σπάνια έχουν θετικό αποτέλεσμα. Και στην πολιτικά τα αρνητικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κάποιες φορές είναι μη αναστρέψιμα.
Το λέμε αυτό με αφορμή το ζήτημα  που προέκυψε χτες όταν μάθαμε ότι με πρωτοβουλία του υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά ήρθαν να νοσηλευτούν σε ελληνικά νοσοκομεία φασίστες στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς (National Guard) του ουκρανικού στρατού, απ’ αυτούς που μακελεύουν τον λαό της ανατολικής Ουκρανίας.

Όταν πήγαμε να ζητήσουμε εξηγήσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (δεν είδαμε κάποια επίσημη ανακοίνωση) η απάντηση ήταν ότι ο Ν. Κοτζιάς έχει αυτονομηθεί από την κυβέρνηση (κάπου το έχουμε ξανακούσει αυτό) έχοντας δική του προσωπική και πολιτική ατζέντα!

Εδώ η λογική σηκώνει τα χέρια της ψηλά. Δηλαδή έχουμε μια κυβέρνηση που κάθε υπουργός της κάνει ότι του καπνίσει;

Υ. Γ. Ζητήσαμε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάσουν επώνυμα την ενέργεια του υπουργού εξωτερικών αλλά το απέφυγαν.

Υ. Γ 2 Η πολιτική πορεία του Κοτζιά είναι γνωστή. Από τα σκληρά στελέχη του ΚΚΕ επί εποχής Φλωράκη, διαφώνησε με την συγκυβέρνηση Ν.Δ – Συνασπισμού το ’89 για να βρεθεί ένα διάστημα στο ΝΑΡ και από κει να «μετακομίσει» στην «αγκαλιά» του ΓΑΠ για να καταλήξει τελικά πρωτοκλασάτος υπουργός στην «πρώτη κυβέρνηση αριστερά».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

16 Μαΐου 2015 στις 11:18 π.μ.

-Τι πα να πει "έχει αυτονομηθεί";
Κατά γράμμα την πολιτική της συγκυβέρνησης για πλήρη ευθυγράμμιση με την πολιτική ΕΕ-ΝΑΤΟ ακολουθεί ο άνθρωπος, αλλιώς θα τον ξήλωναν. Προσωπική επιλογή του Τσίπρα είναι εξάλλου.

Το ερωτηματικό σας είναι όλα τα λεφτά...

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2015 στις 12:33 μ.μ.

Τωρα ο Κοτζιας εχει μετεξελειχθει σ εναν καθαροαιμο αντικομμουνιστη με ισχυρες τασεις εναγκαλισμου με τις δυναμεις του φασισμου και
του αμερικανικου ιμπεριαλισμου Σ αυτη τη μετεξελειξη του Κοτζια καθοριστικος παραγοντας υπηρξε η θητευση του κοντα στον εθνοπροδοτη
Γ.Παπανδρεου Καποιοι απο μας τους απλους σχολιαστες με την ανακοινωση της συνθεσης της κυβερνησης Συριζα καταγειλαμε το
βρωμικο ρολο που επροκειτο να παιξουν οι Κοτζιας και Καμμενος Εχουμε ηδη επαληθευτει melito

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2015 στις 12:25 π.μ.

Να δούμε και τι θα πάρετε τώρα που "επαληθευτήκατε" melito. Γιατί έχω μια υποψία ότι αυτό που θα πάρετε θα θέλατε να το αποφύγετε.

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2015 στις 2:43 π.μ.

@16 Μαΐου 2015 - 11:18 π.μ
Εννοούν ότι εχει αυτονομηθεί όπως κι ο Βαρουφάκης. Απ' το Σύριζα προ των εκλογών. Και μήπως είναι κι οι μόνοι; Ο Μπαλάφας (άλλος αντικομμουνιστής) δε γύρισε προχτές και είπε ότι ο Σύριζα επίσημα ποτέ δε μίλησε για κατάργηση των μνημονίων;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger