Home » , » Ο Βορίδης "εμπνέει" τους χρήστες του twitter με τις "αποκαλύψεις" για "τέλος των Χριστουγέννων"

Ο Βορίδης "εμπνέει" τους χρήστες του twitter με τις "αποκαλύψεις" για "τέλος των Χριστουγέννων"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 | 6:29 μ.μ.

«Ο Βορίδης εμφανίστηκε στον ακροδεξιό χώρο πριν από το 1980. Τέσσερα χρόνια μετά ο Βορίδης εκλέγεται πρόεδρος της νεολαίας ΕΠΕΝ (το κόμμα που ίδρυσε ο Παπαδόπουλος το 1983 από τον Κορυδαλλό)...
Σε μια θυελλώδη συνεδρίαση, στις 15 Μαρτίου 1985, ο Μ. Βορίδης διαγράφεται από το σύλλογο φοιτητών της Νομικής λόγω της ακροδεξιάς του δράσης (...).

Μερικούς μήνες μετά, ο διαγραμμένος επικεφαλής ομάδας "ΕΠΕΝιτών" πολιόρκησε τη Νομική με τσεκούρια και σιδηρολοστούς.

Το 1994 ο Μ. Βορίδης ιδρύει το "Ελληνικό Μέτωπο", ενώ λίγο μετά εκδίδει την εφημερίδα "Ελληνικές Γραμμές". Στο κόμμα μετέχουν η νεοφασιστική ΕΝΕΚ, αλλά και πολλά στελέχη της ΕΠΕΝ. Αγαπημένος του στόχος οι μετανάστες, κυρίως οι Αλβανοί (...).

Στις 18 Οκτωβρίου 1997, ο Λεπέν αναγνώρισε το "Ελληνικό Μέτωπο". 
Το 2005, λίγο πριν το "Ελληνικό Μέτωπο" προσχωρήσει στο ΛΑ.Ο.Σ., ο Βορίδης έκανε επίδειξη της ισχύος του φέρνοντας τον Λεπέν στην Αθήνα για να παραστεί στο γάμο του. Κουμπάρος στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του κ. Βορίδη ένας άλλος Γάλλος ακροδεξιός, ο αντιπρόεδρος του Front National, ο Καρλ Λανγκ».

Με το παραπάνω κείμενο μας συστήνει τον Μάκη Βορίδη και μας γνωστοποιεί την πολιτική του διαδρομή μια φυλλάδα «υπεράνω υποψίας» για αντιδεξιό προσανατολισμό. Μιλάμε για την «Καθημερινή», (14.10.2007).

Η σημερινή κατάληξη του Μ. Βορίδη είναι γνωστή, όπως γνωστό είναι επίσης ότι η Ν.Δ αποτελεί την κολυμπήθρα του Σιλωάμ για να σταδιοδρομήσουν πολιτικά μια σειρά φασιστοειδή.

Κάναμε αυτή την εισαγωγή για να παραθέσουμε στην συνέχεια ένα μικρό δείγμα για το πώς αντιμετώπισαν οι χρήστες του teitter, το «τσεκουράτο» πόρισμα που έβγαλε ο Μ. Βορίδης και μας το γνωστοποίησε από την εκπομπή του Αυτιά στο οποίο ανάμεσα στα άλλα μαθαίνουμε ότι αν υλοποιηθεί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για διακριτούς ρόλους Εκκλησίας και Κράτους «Δεν θα μπορούμε να βάλουμε φάτνη, δεν θα μπορούμε να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα δημόσια» και «Θα φύγει ο σταυρός από τη σημαία».


















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger