Home » » Κατοχή και υπόκοσμος, ανέκαθεν πήγαιναν χέρι-χέρι

Κατοχή και υπόκοσμος, ανέκαθεν πήγαιναν χέρι-χέρι

Από askordoulakos , Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 | 10:04 μ.μ.




«Η ιδέα ότι το νερό αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα, προέρχεται από εξτρεμιστικές μη κυβερνητικές οργανώσεις...».
Peter Brabeck, πρόεδρος της Nestlé.
______________________________________________
Ο πόλεμος των αποικιοκρατών και των ντόπιων συνεργατών τους κατα της Ελλάδας και του λαού της μαίνεται. Το πρόσφατο πραξικόπημα της κυβέρνησης Τσίπρα μας αποκάλυψε ότι οι κατακτητές είναι αποφασισμένοι για όλα. Χρησιμοποιούν τα καλύτερά τους όπλα σ’ αυτόν τον πόλεμα.
Ξεχωριστό καμάρι της πολεμικής τους μηχανής, αποτελεί το «επίλεκτο σώμα» των ΜΜΕ, τα οποία-ως άλλα SS- προβαίνουν σε κάθε είδους ωμότητα και βαρβαρότητα, τιμώντας επάξια τους ιδεολογικούς τους προγόνους. Δείγμα της δράσης τους, άλλωστε, ήταν και η περίοδος του δημοψηφίσματος. Ανάμεσά τους και blogs, τα οποία κάποτε αυτοπροσδιορίζονταν ως εναλλακτικά, μαχητικά κλπ, τώρα (με το αζημίωτο προφανώς, εκτός κι αν πρόκεται για ηλίθιους) είναι πρόθυμα να εκτελέσουν το πιο χυδαίο συμβόλαιο, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το εκάστοτε εντέλον αφεντικό (τράπεζες, νταβατζήδες, αποικιοκράτες κοκ). Μια απλή επίσκεψη στις αναρτήσεις και τις διαφημίσεις τους, θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο.
Η χυδαία ανάρτηση, που ακολουθεί, ανέβηκε σ’ ένα από τα παραπάνω blogs. Πρόκειται για μνημείο ξετσιπωσιάς, το οποίο δίνει το ιδεολογικό στίγμα του σύγχρονου μεταμοντέρνου ναζισμού.  Κι αυτό, ανεξαρτήτως του προσώπου, το οποίο δέχεται την επίθεση κι ανεξαρτήτως της αιτίας της επίθεσης, διότι αξιολογούμε την πολιτισμική διάσταση του φαινομένου και το αξιακό περιεχόμενο της κατοχικής δημοσιογραφίας.
«Απολαύστε» την:

__________________________________
           Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ

Η δημοσιογράφος που έκανε τον Κουρουμπλή να τα δει Ολ(γ)α!

 


Mιλάμε για κορίτσι-τρόπαιο που δεν θα τολμούσε να πλησιάσει ούτε ο πιο πλούσιος φαρμακοβιομήχανος.
Μια γυναίκα που από μόνη της μπορεί να ανεβάσει ή να ρίξει τις τιμές στα γεννόσημα ή να σε κάνει να επιστρέψεις στην παλιά συνταγογράφηση που επιθυμούν οι εισαγωγείς του φαρμάκου.
Το δίχως άλλο ο Κουρουμπλής εξετίμησε τα προσόντα της δημοσιογράφου Ολγας με την οποία πέρασε ένα γελαστό απόγευμα στο μοδάτο  Albion  του Νέου Ψυχικού ενώ σε παρακείμενο τραπέζι βρισκόταν ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος, Φρίξος Δρακοντίδης.





Η θεσπέσια Ολγα έκανε τον Κουρουμπλή να αισθάνεται σαν τον Αλ Πατσίνο στο Αρωμα Γυναίκας. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως εκείνο το απόγευμα στο Νέο Ψυχικό ο Κουρουμπλής απολάμβανε την υπέροχη θέα της μελαχρινής δημοσιογράφου με τα μάτια της ψυχής του ενώ δεν είναι λίγοι οι συνάδελφοί του (και οι κακές γλώσσες) που επιμένουν ότι ο υπουργός έχει ένα ποσοστό απώλειας όρασης.
-Ο Παναγιώτης ότι θέλει να δει το βλέπει, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ωραία γυναίκα...,λένε παλαιοί βουλευτές για τον συνάδελφό τους.
Πάντως είναι γεγονός πως ότι δεν θέλει να το δει δεν το "βλέπει" όπως για παράδειγμα τα δύο πορίσματα του ΣΔΟΕ για το ΚΕΕΛΠΝΟ που δεν τα έδωσε ούτε καν στον Καμμένο που έκανε τις σχετικές καταγγελίες.
Ο Κουρουμπλής υποστηρίζει ότι τα παρέδωσε στον Νικολούδη κι από εκεί και πέρα το απόλυτο σκοτάδι.

Ο κ. Κουρουμπλής παρήγγειλε ταλιάτα μόσχου angus μέτρια ψημένη (κόντρα σπαλομπριζόλα χωρίς κόκαλα) με ρόκα, παρμεζάνα και λάδι τρούφας, ενώ η παρέα του απόλαυσε λαβράκι ψητό με αλμυρίκια, πουρέ αγγινάρας Ιερουσαλήμ, κάπαρη και λάιμ. Μια σαλάτα Βαλεριάνα με σπανάκι, κολοκύθια, τρίμματα κατσικίσιου τυριού και λάδι φουντουκιού και τρεις παγωμένες εισαγόμενες μπύρες Stella Artois.Στην Υγειά σας βρε παιδιά...
__________________________________________________


Στα...χωριά μας πάντως, όσους σκέφτονται και δρουν τοιουτοτρόπως τους αποκαλούμε «υπόκοσμο» και «φασιστόμουτρα». Για τα υπόλοιπα χωριά, δεν ξέρω.

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του μετώπου!           askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
21 Ιουλίου 2015 στις 12:58 π.μ.

Πάντως Εγω εάν είμουνα κυβέρνηση θα τα είχα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ αυτά τα ΜουΝουΕ αμέσως από την πρίζα ... βγάλει 26 με 27 Ιανουαρίου !
Διότι Αυτά τα Ιδρύματα πέρα την Αντικοινωνική και Αντιδημοκρατική και Ανθελληνική Ποιότητα τους, είναι Αλήτες του Υποκόσμου - ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ! Ακόμη και οι Εργαζώμενοι Σαυτούς θα του χαρακτήριζα λείαν Επιείκος ΣκατοΚυπατζίδες !!!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !

21 Ιουλίου 2015 στις 11:27 π.μ.

Eαν υπονοείς τον κουρδιστό Μπόνιο καλά,
μιλάμε για μεγάλο κάθαρμα

Ανώνυμος
21 Ιουλίου 2015 στις 11:59 μ.μ.

Αυτος ο Δρακοντιδης δεν ειναι ο προβοκατορας του αληταρα Κομιστη που δημιουργησε το "επεισοδιο"με το Βαρουφακη; Παντου χωμενη η χαφιεδονυφιτσα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger