Home » , » Α. Παπαμιμίκος: Κατηγορείται για 4 κακουργήματα γιατί μέσω ΜΚΟ τσέπωσε από τον κρατικό κορβανά 5.000.000 € δεν "τρέχει κάστανο" - Επεμβαίνει για την εκλογή προέδρου της Ν.Δ γίνεται χαμός.

Α. Παπαμιμίκος: Κατηγορείται για 4 κακουργήματα γιατί μέσω ΜΚΟ τσέπωσε από τον κρατικό κορβανά 5.000.000 € δεν "τρέχει κάστανο" - Επεμβαίνει για την εκλογή προέδρου της Ν.Δ γίνεται χαμός.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 | 9:12 μ.μ.

 Απίθανοι τύποι το στελεχιακό δυναμικό της Ν.Δ. Στην περίπτωση τους κολλάει γάντι η ρήση: «Διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο». Είναι χαρακτηριστικά  τα όσα συμβαίνουν στην πορεία εκλογής νέου προέδρου της Ν.Δ και την εμπλοκή σ’ αυτή την διαδικασία του γραμματέα της Ν.Δ και επικεφαλής της εφορευτικής επιτροπής Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε, Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «λάβροι» κατά Παπαμιμίκου γιατί στην κούρσα διαδοχής αρχηγού της Ν.Δ, αυτός στηρίζει τον Α. Τζιτζικώστα.

Προσέξτε τώρα. Εδώ και ένα χρόνο υπάρχει εισαγγελική δίωξη (που βρίσκεται στις καλένδες) και στην οποία ο Α. Παπαμιμίκος διώκεται για τέσσερα κακουργήματα ( ♦ Υπεξαίρεσης σε βάρος του Δημοσίου.♦ Κατ” εξακολούθηση απάτης σε βάρος του Δημοσίου.♦ Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.♦ Έκδοσης πλαστών και εικονικών τιμολογίων), που φέρεται να έχει διαπράξει σαν επικεφαλής ΜΚΟ (Δείτε εδώ λεπτομέρειες)

Αυτός ο ογκόλιθο της πολιτικής σκέψης, φέρετε ότι με λαμογιές τσέπωσε από τον κρατικό κορβανά μέσω 5 MKO, στις οποίες παρουσιάζεται ιδιοκτήτης γύρω στα 5.000.000 €! Κι όμως κανενός νεοδημοκράτη το αυτί δεν ίδρωσε. Μάλιστα και προφανώς με επέμβαση Σαμαρά (ο Παπαμιμίκος ήταν αι είναι προστατευόμενος του) τότε που ήταν πρωθυπουργός την αποκάλυψη αυτή την έφαγε στο σκοτάδι (Αναλυτικά δείτε εδώ)

Όλα αυτά τα μεγαλοστελέχη της Ν.Δ τα έκαναν γαργάρα. Τώρα οι νεοδημοκράτες υποκριτές «θίχτηκαν» γιατί ο γραμματέας του κόμματος τους επεμβαίνει στην εκλογή προέδρου της Ν.Δ.

Θράσος, υποκρισία και καραγκιοζλήκια.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:48 μ.μ.

Ειδες ο Μιμικος........και παπας...ο Μιμικος....και Παπαμιμικος και μακρυχερης!! Μωρε μπραβο !! Εε , εγω πως να προκοψω.....αφου δεν ειμαι σε ποστα που να περνουν ''χιλιαδες'' απο μπροστα μου;; Κατι ευρωπουλα....50,100 ...300 !! Μα κανεις ετσι δουλεια σημερα; Κατι λογαριασμους ΔΕΗ...ΟΤΕ και αν φτασουν......!! Και δεν εχω και εναν σπονσορα διαολε μια ΜΚΟ που να με θελει για κατι ρε παιδι μου!! Γιατι......και οι εγκληματικες πραξεις,και αν δεν με θελουν!! Εε....χαιρι και προκοπη , μην περιμενουμε λοιπον!! Μονο οι Παπαμιμικοι επιβιωνουν τελικα!!

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2015 στις 11:49 μ.μ.

http://autonomosteki.espivblogs.net/2015/09/25/t%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7-30-%CF%83%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B7-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%82/

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger