Home » , , » Γκιόλιας - Τριανταφυλλόπουλος: Το τέλος μιας ολέθριας σχέσης - Μέρος 5ο

Γκιόλιας - Τριανταφυλλόπουλος: Το τέλος μιας ολέθριας σχέσης - Μέρος 5ο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 | 5:09 μ.μ.


Εδώ υπάρχει το δημοσίευμα που υπογράφει ο Δημήτρης Ψαρράς στην "ΕφΣυν" και έχει τίτλο "O αόρατος προστάτης του Σωκράτη Γκιόλια"

Εμείς συνεχίζουμε τις αναρτήσεις μας για το ίδιο θέμα.

Συνέχεια από εδώ

Του  Αγγελου Δημητρόπουλου - HotDoc

(Για την αντιγραφή Σ.Λ)

Η σχέση αυτή, εκτός από το πανελλήνιο, θα μπορούσε να απασχολήσει ακόμη και μια έμπειρη ομάδα ψυχιάτρων.
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο επί 17 χρόνια συνεργάτης του Σωκράτης Γκιόλιας ξεκίνησαν την συνεργασία τους με τους καλύτερους οιωνούς και την ολοκλήρωσαν προκαλώντας εκκωφαντικό θόρυβο.

Εκείνοι που τους έζησαν και συνεργάστηκαν μαζί τους μιλούν για μια σχέση πίστης και αφοσίωσης από την πλευρά του Σωκράτη Γκιόλια, ο οποίος στεκόταν δίπλα στον εργοδότη και φίλο του, Μάκη Τοιανταφυλλόπουλο, φροντίζοντας η εκπομπή του να διατηρεί την πρωτιά στις τηλεθεάσεις, ενώ παράλληλα η δημοσιογραφική του ομάδα να είναι ικανοποιημένη τόσο οικονομικά όσο και ηθικά..

Ετσι ο Τριανταφυλλόπουλος, μέσω του Γκιόλια είχε δημιουργήσει και συντηρήσει επί πολλά χρόνια μια δημοσιογραφική ομάδα «μουτζαχεντίν» που στήριζε τον εργοδότη της και εργαζόταν γι’ αυτόν ώρες και μέρες ατελείωτες χωρίς ίχνος δυσαρέσκειας.
Για τη συνταγή της επιτυχίας που είχε διάρκεια, με τα νούμερα της τηλεθέαση της Ζούγκλας και του Κίτρινου Τύπου να αγγίζουν το 60%, όλοι γνωρίζουν ότι η παρουσία του Γκιόλια ήταν το βασικό συστατικό.

Άλλωστε ο παλμός που έδινε στην ομάδα της εκπομπής έκανε τα δύσκολα εύκολα, ενώ παράλληλα συντηρούσε το προφίλ του αφεντικού στα ύψη, με αποτέλεσμα να μιλούν όλοι για τον Τριανταφυλλόπουλο και τα χείλη τους να στάζουν μέλι.

Δεν είναι τυχαίο ότι, με την αποχώρηση του Σωκράτη Γκιόλια από την αρχισυνταξία της εκπομπής, τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν και μετά βίας άγγιζαν 20%-25%, η ομάδα διαλύθηκε και όσοι έμειναν αμφισβητούσαν συνεχώς τα λεγάμενα του αφεντικού.

Η αρχή του τέλους

Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που ο Παπαγιάννης, μέσω του fimotro, άρχισε να ανεβάζει συκοφαντικές αναρτήσεις κατά του Σωκράτη Γκιόλια. Ήταν ο λόγος που η σχέση των δυο στενών συνεργατών και φίλων πέρασε την πρώτη και, όπως αποδείχτηκε, τη μεγαλύτερη κρίση, καθώς ο Γκιόλιας ζητούσε επίμονα από τον Τριανταφυλλόπουλο να μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου, ώστε να παρέμβει για να σταματήσει ο Παπαγιάννης τις συκοφαντικές αναρτήσεις, ωστόσο ο Τριανταφυλλόπουλος διατηρούσε διπλωματική στάση και του έλεγε να κάνει υπομονή.

Όταν η υπομονή του Γκιόλια τελείωσε, δήλωσε την παραίτησή του, βγαίνοντας από το γραφείο με φωνές, λέγοντας στη δημοσιογραφική ομάδα ότι αποχωρεί γιατί δεν τον στηρίζει ο Τριανταφυλλόπουλος. Έτσι, ξεκινάει η αποδόμηση του προφίλ του Τριανταφυλλόπουλου από την ομάδα του και παράλληλα ο πόλεμος των αναρτήσεων μεταξύ του troktiko και του zougla.gr.

Δημοσιογράφοι που εργάζονταν τότε στην τηλεοπτική εκπομπή μιλούν για μια περίοδο που όλα κρέμονταν από μία κλώστη. Η παραίτηση του Γκιόλια προκάλεσε την εσπευσμένη επιστροφή του Τριανταφυλλόπουλου από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρισκόταν, ενώ παράλληλα τηλεφωνούσε στον Γκιόλια για να τον μεταπείθει - όπως γράφει ο ίδιος στην επιστολή παραίτησής του.

«Τότε λοιπόν παραιτήθηκα. Όταν το έμαθες πήρες το αυτοκίνητο και επέστρεψες πολύ γρήγορα από τη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι με πήρες δύο τηλέφωνα αλλά δεν το σήκωσα γιατί επερχόταν μεγάλη σύγκρουση και δεν ήθελα να με μεταπείσεις για άλλη μια φορά να γυρίσω στο γραφείο. Άφησα να ’καταλαγιάσει το κλίμα... Πράγματι συναντηθήκαμε στο σπίτι σου παρότι σου ζήτησα να γίνει αλλού το ραντεβού γιατί δεν ήθελα να είναι μπροστά άλλα πρόσωπα συγγενικού σου περιβάλλοντος... Συναντηθήκαμε στο σπίτι σου και συζητήσαμε. Εκεί ουσιαστικά έθεσες θέμα ότι δεν μπορεί να γράφονται πράγματα που ούτε ο ίδιος δεν βγάζεις, όπως με τα πλαστά τιμολόγια.

Και εδώ ανέφερες τον Νίκο Χατζηνικολάου και το θυμάσαι αλλά δεν θα μπω στην λογική να εμπλέξω τρίτο για κάτι που δεν γνωρίζω αν είπε. Γιατί αν το επιβεβαιώσει τότε πάμε σε άλλες... λογικές!

Παράλληλα όμως αγαπητέ Μάκη έγινε και κάτι άλλο. Ξεκίνησε επιθέσεις σε βάρος σου ο Γιάννης Παπαγιάννης και τότε ότι δεν έκανες για τον Σωκράτη το έπραξες για τον εαυτό σου. 
Χάλασες τον κόσμο. Κάποια στιγμή σε πήρε ο Γ. Κουρής στο τηλέφωνο του σπιτιού σου και τον είχες ανοιχτή ακρόαση και σου είπε ότι “τον Παπαγιάννη τον έχω για να μου κάνει τις δουλειές”. 

Εδώ δεν μπορώ να ξέρω τι εννοούσε και προσπαθούσε να σε ηρεμήσει να μην κάνεις φασαρία... Όμως απαίτησες να φύγει και το κατάφερες. Έτσι έγραψε και ο ίδιος στο blog του και δεν το διέψευσες ποτέ. Ήταν το μόνο που δεν θα σου ζητούσα να κάνεις όταν ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος με καθύβριζε. Για σένα όμως το έκανες. Και το θεωρώ απαράδεκτο».

Η δημοσιογραφική ομάδα είναι πεπεισμένη ότι η αφορμή για να ξεκινήσουν οι αναρτήσεις ήταν ένα βίντεο του zougla.gr που έπαιξε στον ALPHA και δεν αναφέρθηκε η πηγή του. Αυτό φαίνεται να προκάλεσε την οργή του Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος ξεκίνησε να κατηγορεί τον ALPHA και να αναφέρεται στο νέο απόκτημα του ομίλου Κοντόμηνα τον πρώην συνεργάτη του Σωκράτη Γκιόλια, ο οποίος, σύμφωνα με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, τον πρόδωσε.

Το σημείο της επιστολής του Γκιόλια που προκάλεσε ωστόσο τον ισχυρότερο θόρυβο και ταυτόχρονα την οργή του Τριανταφυλλόπουλου ήταν η υπόθεση με τα πλαστά τιμολόγια του ALTER: «Στις 26 Οκτωβρίου το απόγευμα μου είπες να μην δίνω σημασία σε αυτά τα πράγματα και να παρακαλέσω τα παιδιά στο troktiko (με τα οποία υπάρχει επικοινωνία με e-mail) να μην γράφουν τίποτα για τον Νίκο Χατζηνικολάου, το ALTER και τα πλαστά τιμολόγια. Μάλιστα τέθηκε το δίλημμα ότι αν δεν κατεβάσει το troktiko το θέμα με τα πλαστά τιμολόγια θα... έσπαγε το συμβόλαιο σου με το κανάλι».

Οι αναρτήσεις αυτές ξεκινούν να αποδομούν το προφίλ του «Ρομπέν των φτωχών» και προς τα έξω, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος φέρεται να λέει στους συνεργάτες του ότι «με πήρε ο Σωκράτης τηλέφωνο μετανιωμένος και μου είπε ότι δεν μπορεί να με κοιτάξει στα μάτια».
Οι τηλεθεατές που καλούν στα γραφεία του ALTER κατά τη διάρκεια της εκπομπής -οι οποίοι άλλοτε έβλεπαν τον Τριανταφυλλόπουλο ως σωτήρα-πλέον έβριζαν.
Ωστόσο, με μια αόρατη εντολή που κανείς δεν γνώριζε ποιος την έδωσε, τα υβριστικά σχόλια δεν καταγράφονται στις ειδικές φόρμες καταγγελιών από την ομάδα του Τριανταφυλλόπουλου, μη τυχόν και τις δει ο ίδιος και του πέσει το ηθικό.

Μετά την παραίτηση του Γκιόλια, η δημοσιογραφική ομάδα σταδιακά διαλύεται. Οι περισσότεροι αποχωρούν οικειοθελώς το καλοκαίρι του 2009. Μεταξύ αυτών και ο νέος αρχισυντάκτης των εκπομπών Ζούγκλα και Κίτρινος Τύπος, Παναγιώτης Σαββίδης.

Νωρίτερα ο Τριανταφυλλόπουλος έχει προχωρήσει στην απόλυση μιας δημοσιογράφου, με τη δικαιολογία ότι συνεργαζόταν με τον Γκιόλια. Λέγεται ότι σε συνάντησή της με τον Τριανταφυλλόπουλο σε καφετερία που βρισκόταν στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤι στο Μαρούσι κι ενώ εκείνη τον παρακαλούσε να την κρατήσει γιατί μεγαλώνει δύο παιδιά, εκείνος της απάντησε: «Τα παιδιά σου να τα σκεφτόσουν πριν συνεργαστείς με τον Γκιόλια». (Με την ευκαιρία διαβάστε και την ανάρτησή μας: "Η ζούγκλα του διαδικτύου και το «αριστερό» αφεντικό")

Πολλοί από τους παραιτημένους δουλεύουν πια μαζί με τον Γκιόλια, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος ψάχνει για νέους συνεργάτες. Μαζί του παραμένουν μόνο πέντε άτομα από την παλιά ομάδα, στους οποίους απαγορεύτηκε να γράφουν σε οποιοδήποτε blog, ενώ για κάποιο χρονικό διάστημα με εντολή άνωθεν είχαν μπλοκάρει σε όλο το κανάλι την πρόσβαση σε όλα τα blogs. Πλέον, όποιος μιλούσε με τους παλιούς συναδέλφους του που αποχώρησαν ήταν μαύρο πρόβατο και υποψήφιος προς απόλυση.

Η μανία των αναρτήσεων συνεχίζεται και από τις δύο πλευρές, με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μέσω διάφορων αναρτήσεων στο zougla.gr να κατηγορεί τον Γκιόλια ότι για χρόνια τού έκρυβε θέματα. Ειδικά όσα σκάνδαλα αφορούσαν την εκκλησία και το ντόπινγκ. Αποκαλούσε μάλιστα δημοσίως τον Γκιόλια «παπαδοπουτάνα».

Ο Γκιόλιας απαντάει με αναρτήσεις στο troktiko, καταγγέλλοντας μαύρη εργασία των εργαζόμενων στην εκπομπή και σεξουαλικά σκάνδαλα του Τριανταφυλλόπουλου, τον οποίο κατηγορεί ότι αποπλανούσε εργαζόμενες της εκπομπής.
Παράλληλα αναφέρεται και στο περιστατικό κατά το οποίο ο Τριανταφυλλόπουλος ξεκίνησε μ’ ένα όπλο στο χέρι να βρει τον Θέμο Αναστασιάδη, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Ζαχόπουλου, και εκείνος τον συγκρότησε.
Ταυτόχρονα, για να αποφύγει το κακό -όπως αναφέρει ο Γκιόλιας στην επιστολή του-, είχε ενημερώσει τον Αναστασιάδη να μην πάει στο γραφείο του εκείνη την ημέρα. Την ίδια χρονική περίοδο ο Γκιόλιας για πρώτη φορά δημοσίως δηλώνει πως φοβάται για τη ζωή του. Είναι η εποχή που απαιτείται από τους ανασφάλιστους εργαζόμενους των εκπομπών Ζούγκλα και Κίτρινος Τύπος να βγάλουν μπλοκάκι, ενώ τους διευκρινίζεται ότι η απόφαση αυτή καμία σχέση δεν έχει με τις καταγγελίες του Γκιόλια στο troktiko. Πράγμα βεβαίως που ουδείς πίστεψε.

Οι μηνύσεις εκατέρωθεν ξεκινούν. Ο Γκιόλιας καταθέτει μήνυση κατά του Τριανταφυλλόπουλου για το διαρκές αδίκημα της εξύβρισης, κι ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος αναζητείτο για να συλληφθεί, εμφανίζεται στο τμήμα για να καταθέσει κι εκείνος μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Σημειωτέον ότι ο χορός άρχισε από το blog troktiko που εδώ και αρκετό καιρό έχει τεθεί στην υπηρεσία της γλοιώδους συντροφιάς του κομιστή και του δημοσιογραφικά ερμαφρόδιτου αγράμματου ιπποκόμου, του Σωκράτη Γκιόλια», γράφει το zougla.gr, με την απάντηση να έρχεται από το troktiko: «Από σήμερα θα κάνουμε τα media σας μπου... αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι», στο οποίο μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει «εκβιαστή» τον Τριανταφυλλόπουλο και τον φίλο του, Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι σπόνσορας και επίσημος διαφημιστής του «συκοφάντη».

Απόσπασμα δημοσιεύματος της ιστοσελίδας adiakritos.gr πριν την δολοφονία Γκιόλια, στο οποίο γίνεται λόγος για αίμα "ανώμαλων, παρακρατικών και ερπετών" και το οποίο ο ίδιος ο Γκιόλιας είχε σημειώσει ως απειλητικό για τη ζωή του.

Η κόντρα πλέον έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, και σε αυτήν έχει προστεθεί η επιτυχημένη πορεία του troktiko και η ανταγωνιστική σχέση με το zougla.gr.
Το ένα εκατομμύριο επισκέψεις την ήμερα δεν έχει θορυβήσει μόνο τους άλλους εκδότες και επιχειρηματίες, αλλά κυρίως τον Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος γνώριζε, σύμφωνα τουλάχιστον με τις αναφορές του Γκιόλια, ότι το συγκεκριμένο blog φτιάχτηκε από τα δικά του τα παιδιά, μέσα από το δικό του το γραφείο.

Ο φόβος κυριεύει την ομάδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, καθώς όταν έμπαινε στο γραφείο του ALTER και πετύχαινε κάποιον να διαβάζει troktiko οι αντιδράσεις του ήταν απρόβλεπτες.
Ή θα έλεγε απλώς «τι διαβάζεις αυτό τον μαλάκα;» ή θα εκνευριζόταν τόσο που θα απέρριπτε όλα τα έτοιμα προς προβολή θέματα της εκπομπής. Όταν το troktiko προανήγγειλε ανάρτηση για τον Τριανταφυλλόπουλο στα γραφεία της εκπομπής, επικρατούσε απόλυτη σιωπή,

Από το πρωί της 19ης Ιουλίου 2010 το zougla.gr και το adiakritos.gr αποκλείουν μαφιόζικο χτύπημα. Ώρες αργότερα περηφανεύονται για τις πρώτες εκτιμήσεις τους, οι οποίες επιβεβαιώνονται.

Στην εκπομπή του με τον Μάνο Κακλαμάνο στο ράδιο 9 ο Γκιόλιας, αναφερόμενος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με το πρώην αφεντικό και συνεργάτη του, λέει: «Δεν πρόκειται να σταματήσει, ρε Μάνο, μιλάμε για μίσος ··· Μόνο αν με δει νεκρό θα σταματήσει να ασχολείται μαζί μου»
καθώς όλοι γνώριζαν ότι έρχεται ακόμα μια μπόρα.

Επί δύο χρόνια σχεδόν αυτή ήταν η καθημερινότητα που βίωναν οι εργαζόμενοι της εκπομπής. Ο Σωκράτης Γκιόλιας πλέον μιλά ξεκάθαρα για απειλή της ζωής του.

Από την ημέρα της παραίτησης Γκιόλια, ο Τριανταφυλλόπουλος δείχνει να προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κακό προφίλ του πρώην συνεργάτη του, στον οποίο επιτίθεται διαρκώς μέσω του zougla. gr με εκφράσεις σκληρές, προσβλητικές και συχνά απειλητικές.
Εκφράσεις oι οποίες ακόμη σήμερα, χρόνια μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, δημιουργούν ερωτηματικά. 
Ο ίδιος ο Γκιόλιας, κατά την περίοδο της έντονης διαμάχης με τον πρώην εργοδότη του, είχε τυπώσει και επισημάνει συγκεκριμένα αποσπάσματα των όσων έγραφε ο Τριανταφυλλόπουλος, τα οποία είχε παραδώσει σε συγγενικά του πρόσωπα  λέγοντάς τους πως αποτελούν απειλές για τον ίδιο.

«Τρελή θεούσα του “troktiko” που καβάλαγες τον Εφραίμ από σπίτι σε σπίτι. Ετοιμάσου για ψυχρολουσίες», έγραφε ο Τριανταφυλλόπουλος στην ιστοσελίδα του, φωτογραφίζοντας τον Σωκράτη Γκιόλια, και συνέχιζε: «Είπαμε, πρώτα η σταύρωση και μετά η σούβλα... Αυτοί είναι οι εργοδότες σου, πεταμένε διαχειριστή του troktiko και η ποιότητά σου... Οφείλει να εξαφανιστεί από την κοινωνία και τη δημοσιογραφία... Ήρθε η ώρα να αποδειχθούν προφητικά τα λόγια του Θεόδωρου, έστω καί λίγο κατόπιν εορτής... Εάν δεν το καταλάβατε θα επανέλθουμε σύντομα... Μέχρι να το εμπεδώσετε».
«Ανόητε πρόσεχε, έρχεται το τέλος, είπε ο διπλανός όταν ακούστηκε το μπαμ - και τέλειωσε ο ανόητος...».

Οι σκληρές εκφράσεις και οι επιθέσεις του zougla.gr στο troktiko και στον διαχειριστή του γίνονταν μέρα με τη μέρα εντονότερες. «Τον βρωμιάρη του troktiko θα τον πάμε μέχρι το τέλος», γράφεται στο zougla.gr, ενώ λίγο παρακάτω σημειώνεται: «Η ανύπαρκτή Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τώρα που έμαθαν και οι κότες σε ποιον ανήκει μήπως οφείλει, να κάνει τη δουλειά εγκαταλείποντας την πολιτική της προκλητικής κάλυψης; Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει λόγο να καλύπτει αξιωματικούς που εξαντλούν τις δραστηριότητές τους σε αέρα κοπανιστό; Ένα στοιχηματάκι (bet) ότι θα εκπλαγούν δυσάρεστα όλοι μαζί; Θα επανέλθουμε σύντομα... Είπαμε θα ξεβρομίσει η μπλογκόσφαιρα από αλήτες, ρουφιάνους, δημοσιογράφους και θα γίνει... Αυτή είναι μόνο η αρχή, γιατί έρχεται μπόρα». 

Ο Γκιόλιας είχε υπογραμμίσει ως απειλή ενάντια στη ζωή του ακόμη μία ανάρτηση στο zougla.gr: «Σε λίγο καιρό δεν θα τους θυμάται ούτε η μάνα τους... Λιμοκοντόρε είπαμε ότι κάθε παπαριά που θα γράφεις από εδώ και πέρα, θα την χρεώνονται εκείνοι που πρέπει και δεν το έλαβες σοβαρά υπ’ όψιν...».

 Παρόμοια περίεργη ανάρτηση υπήρξε και στην ιστοσελίδα adiakritos.gr, σε δημοσίευμα της οποίας, πριν από τη δολοφονία του Γκιόλια, αναφέρεται: «Τώρα που το διαδίκτυο θα βαφτεί με το αίμα ανώμαλων, παρακρατικών και ερπετών, τώρα είναι που εμείς ζούμε τις καλύτερες στιγμές μας. Για να το πάμε μέχρι το τέλος. Αφού δεν έχουμε να. χάσουμε τίποτα αλλά και να λυπηθούμε κανέναν. Όλα στη φορά χωρίς οίκτο για κανέναν...». 

Περίπου ένα μήνα πριν την δολοφονία του Γκίόλια, ο Τριανταφυλλόπουλος φέρεται να λέει στους συνεργάτες του στο ALTER την ώρα των συσκέψεων: «Κλείστε τα παράθυρα μη τυχόν και έχει στήσει απέναντι η ΣΕΧΤΑ καμιά ρουκέτα».

Τη σιωπή όμως και την αμηχανία δεν την προκάλεσε η ρουκέτα της ΣΕΧΤΑΣ που φοβόταν ο Τρίανταφυλλόπουλος, αλλά οι 17 σφαίρες που σκότωσαν τον Σωκράτη Γκιόλια.

Οι φόβοι του Τριανταφυλλόπουλου δεν βγήκαν αληθινοί, γιατί τα όπλα της ΣΕΧΤΑΣ στράφηκαν προς άλλη πλευρά. Ο Σωκράτης Γκιόλιας έπεσε νεκρός, σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, μετά από χτύπημα της Σέχτας Επαναστατών. 

Από τις 7:30 το πρωί της 19ης Ιουλίου 2θΐο, ώρες πριν την ταυτοποίηση των όπλων από την Αστυνομία, τα site zougla.gr και adialcritos.gr απέκλειαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή μαφιόζικο χτύπημα.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος βρισκόταν σε διακοπές στη Μήλο και οι στενοί του συνεργάτες επέμεναν ότι ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Ωστόσο αποφάσισε να μην πάει στην κηδεία.


Αρκέστηκε να αποχαιρετίσει τον πρώην στενό του συνεργάτη με μια διαφορετική από όλες τις άλλες αναρτήσεις στο zougla.gr, χωρίς να μπορεί πλέον να pάρει απάντηση από εκείνον. Άλλωστε, πως και ο ίδιος επεσήμανε πολλές φορές σε μεταγενέστερο δημοσίευμα, «οι νεκροί δεν μιλάνε».

Η συγκινητική ανάρτηση με την οποία ο Τριανταφυλλόπουλος εμφανιζόταν να αποχαιρετά ένα πρώην καλό του φίλο: «Σήμερα κάποιοι μας στέρησαν το δικαίωμα να ξαναβρεθούμε, να γελάσουμε ή να πικραθούμε, να διαφωνήσουμε και να εξηγηθούμε», έδωσε τη θέση της λίγους μήνες μετά σε μια κουβέντα που άφησε εμβρόντητους όλους όσοι την άκουσαν να βγαίνει από τα χείλη του. 

Ήταν η μέρα που οι εργαζόμενοι της εκπομπής είχαν πάει στα γραφεία του zougla.gr στη Βαρυμπόμπη για να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους και ο Τριανταφυλλόπυλος άνοιξε για ακόμα μια φορά κουβέντα για τον Γκιόλια και τη φήμη για τους υπερφορτωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς του: «Το ψοφίμι..., θα πάω να κατουρήσω στον τάφο του», λέει ο Τριανταφυλλόπουλος, και οι απλήρωτοι δημοσιογράφοι της εκπομπής μένουν άναυδοι.

Τελικά η πρόβλεψη του Γκιόλια ότι «μόνο άμα με δει νεκρό θα σταματήσει να μιλάει για μένα» ήταν λανθασμένη.  ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger