Home » » Εφερε αποτέλεσμα η αντίδραση του "Σπάρτακου"

Εφερε αποτέλεσμα η αντίδραση του "Σπάρτακου"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 | 10:14 μ.μ.

Είχε τελικά αποτέλεσμα ο θόρυβος που δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναπαρήγαγαν μαζικά την καταγγελία του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος και της Διεθνιστικής Κίνησης η οποία καυτηρίαζε την συμμετοχή της Ελένης Τσαλιγοπούλου και του Γιάννη Κότσιρα σε εκδήλωση που οργάνωνε η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα σήμερα είχε προγραμματιστεί στο Gazarte συναυλία με τίτλο «ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΨΥΧΗΣ» με τον Idan Raichel, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Γιάννη Κότσιρα.

Η ανακοίνωση του Σπάρτακου ζητούσε απ’ τους δυο Ελληνες καλλιτέχνες να μην συμμετέχουν στην συναυλία τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Την ίδια στιγμή που γίνεται μια εν εξελίξη σφαγή για εμάς είναι προκλητικό και αντιδραστικό για τα εργατικά συμφέροντα σε Ισραήλ, Ελλάδα, Παλαιστίνη να υπάρχει η παραμικρή συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ».

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα – κύρια στο διαδίκτυο- με μια λακωνική τους δήλωση  στην επίσημη σελίδα τους στο facebook, οι δυο καλλιτέχνες  έκαναν γνωστό ότι δεν θα παρευρεθούν στη προγραμματισμένη συναυλία.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger