Home » , , » ΕΑΑΚίτες την έπεσαν στον πρώην ΝΑΡίτη Πολάκη (Βίντεο)

ΕΑΑΚίτες την έπεσαν στον πρώην ΝΑΡίτη Πολάκη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 | 11:25 μ.μ.

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα παραπολιτικά ο Παύλος Πολάκης θέλησε να παρευρεθεί στα εγκαίνια του ιστορικού αμφιθεάτρου «Φυσιολογίας Γ. Κοτζιάς» στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο λειτουργεί ξανά μετά από 16 χρόνια.

Η απρόσμενη, για τον ίδιο, παρουσία φοιτητών από την παράταξη των ΕΑΑΚ σίγουρα θα του δημιούργησαν αμηχανία. Με συνθήματα διέκοψαν την ομιλία του και παράλληλα εξαπέλυσαν προσωπική επίθεση στο πρόσωπό του αποκαλώντας μνημονιακό ενώ θυμήθηκαν το παρελθόν του στα ΕΑΑΚ καθώς ήταν μέλος το 1983-84. (Εδώ η ιστοσελίδα "παραπολιτικά" κάνει λάθος. Δεν υπήρχαν ΕΑΑΚ το 83-84. Οπως γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας ο βουλευτής του Σύριζα για χρόνια είχε υπάρξει στέλεχος του ΚΚΕ και αν δεν κάνουμε λάθος πρέπει να αποχώρησε το 1989 εντασσόμενος στο ΝΑΡ πριν καταλήξει στο κόμμα της Κουμουνδούρου)

«Οι εκφράσεις που του απηύθυναν ήταν ιδιαίτερα σκληρές αφού του φώναζαν ότι δεν έχει τσίπα και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για το παρελθόν του», καταλήγει το δημοσίευμα που αναφέραμε..

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger