Home » , » Απαθείς οι μπάτσοι παρακολουθούσαν τους χρυσαυγίτες να ξυλοκοπούν τον Κουμουτσάκο (Βίντεο)

Απαθείς οι μπάτσοι παρακολουθούσαν τους χρυσαυγίτες να ξυλοκοπούν τον Κουμουτσάκο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 | 8:53 μ.μ.

Εξακολουθεί να απασχολεί την δημοσιότητα η άνανδρη επίθεση που δέχτηκε από τους χρυσαυγίτες ο Γ. Κουμουτσάκος. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ η επίθεση που δέχτηκε ο νεοδημοκράτης βουλευτής ήταν οργανωμένη από την Χ.Α.

Η αστυνομία έχει εντοπίσει όλους τους δράστες και ήδη έχει προχωρήσει στην πρώτη σύλληψη ενός ναζιστή ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε ληστείες αλλά και σε ρατσιστικές επιθέσεις.
Οι υπόλοιποι που έχουν ταυτοποιηθεί κρύβονται για να αποφύγουν την αυτόφωρη διαδικασία.

Σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί η στάση των ΜΑΤατζήδων οι οποίοι παρακολουθούσαν απαθείς τα γεγονότα χωρίς να προχωρήσουν σε καμιά σύλληψη αν και υπήρχαν 4 διμοιρίες στον τόπο των επεισοδίων.
(Αυτό ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος που παρακολουθούμε στο βίντεο. Παριστάνει τον ανίδεο για την αγαστή συνεργασία μπάτσων – χρυσαυγιτών)

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2015 στις 10:28 μ.μ.

Ρε παιδια ,παμε καλα;; Εδω κοτζαμ φονος εγινε,του Φυσσα και το ουγκανα δεν κουνηθηκαν!! Αυτοι αν ειναι σε διατεταγμενη υπηρεσια....δεν καταλαβαινουν χριστο!! Τους ειπαν ,θα κανουμε ηρωα τον Κουμουτσακο.......τελος!! Δεν κουνηθηκαν!! Αν και απο ενα βιντεο της τηλε.καπως φανηκαν να τον περιστοιχιζουν προστατευτικα. Βρε δεν πανε να φανε και τα κομματια τους μεταξυ τους!! Το κακο ειναι που ακομα ,εμεις δεν φανηκαμε αξιοι να κανουμε δυο τοπια την Χρυση Αυγη ,να σουρωσει .....και τους βουλευτες ,ολων των κομματων να συμαζευτουν!! Αυτα ειναι τα δραματα! Διαφορετικα μεταξυ τους....να φανε και τα κεφαλια τους,γινεται;;;;;

Ανώνυμος
7 Νοεμβρίου 2015 στις 11:44 μ.μ.

Συριζαίοι και οι "ουρές" σας ακούστε το καλά: Όσους Φίληδες και εάν βάλετε να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση
με απίθανες και άσχετες "εφευρέσεις" όπως αυτή για την εθνοκάθαρση και όχι γενοκτονία των Ποντίων, όσες συμφωνίες και εάν κάνετε
με τους εκβιαστές, παιδόφιλους, νταβατζήδες, μαχαιροβγάλτες ναζιστές να οργανώσουν προβοκάτσιες τύπου Κουμουτσάκου για να περνάνε χωρίς να ακούγονται τα σφαγιαστικά προαπαιτούμενα και οι πλειστηριασμοί των λαϊκών σπιτιών, δεν θα το πετύχετε. Γιατί υπάρχει το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ καθάρματα. Και αυτό ρεμάλια θα το δείτε την Πέμπτη, 12/11 στην μεγάλη πανελλαδική, πανεργατική απεργία. Εκεί που τα ταξικά ναυάγια ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ θα μαζέψουν 50-100 άτομα και θα μιλάνε σε άδεια πλατεία, ενώ το ΠΑΜΕ θα έχει χιλιάδες. Και επειδή γνωρίζουμε ότι ετοιμάζετε προβοκάτσιες, όπως κάνατε πάντοτε άλλωστε, σας περιμένουμε ξεφτιλισμένοι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger