Home » , » Θεομπαίχτες (Βίντεο)

Θεομπαίχτες (Βίντεο)

Από giorgis , Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 | 12:58 μ.μ.

Του Γ.Γ

Φτιάξαμε ένα βιντεάκι στο οποίο πρωταγωνιστούν δυο θεομπαίχτες. Και τον έναν απ’ αυτούς τον καταλαβαίνουμε απόλυτα. Καλόγερος είναι και αφού ακόμα δεν φτάσαμε να έχουμε θρησκευτική αστυνομία και μουλάδες, σαν την Σαουδική Αραβία για να μας επιβάλλουν το «θρησκευτικά ορθό» που καθορίζει η επικρατούσα θρησκεία, αναλαμβάνει ο καλόγερος να καθοδηγήσει για τον επιτρεπτό τρόπο εμφάνισης και συμπεριφοράς του θρησκόληπτου ποιμνίου.

Ο άλλος πρωταγωνιστής όμως, ελλείψει θρησκευτικού συναισθήματος, προσβάλει βάναυσα την αισθητική μας.
Κι αυτό γιατί και άντε να δεχθείς τον «τελετάρχη» που παριστάνει τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να φωτογραφίζεται με φόντο το «εικονοστάσι της Ελένης Λουκά» και να διοχετεύει το φωτογραφικό του στιγμιότυπο σε όλα τα ΜΜΕ.
Τον να βλέπεις όμως τον Προκόπη Παυλόπουλο σε γονυκλισίες και δίπλα του καραβανάδες και παπάδες να παριστάνουν τις γλάστρες ξεπερνάει τα όρια.

Μακριά από μας διαπιστώσεις  ότι τέτοιες συμπεριφορές του «ανώτατου πολιτειακού  άρχοντα» προσβάλλουν τον «θεσμό» και τα σχετικά, που αναγράφονται στο διαδίκτυο. Αλλά τέτοια καραγκιοζλίκια από κάποιον που θεωρητικά έπρεπε να εκπροσωπεί  ένα ευρωπαϊκό κοσμικό κράτος είναι δυσκολοχώνευτα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger