Home » » Κυκλοφορούν ...

Κυκλοφορούν ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 | 5:32 π.μ.

*** O Γιακουμάτος συνέστησε στο Πολάκη να πάει να εξομολογηθεί στον αρχιμανδρίτη Γιοσάκη για τις δηλώσεις που έκανε περί παραδικαστικών κυκλωμάτων

*** Δικαστική διαμάχη μεταξύ αδελφών Γεωργιάδη, Αδωνη και Λεωνίδα για την κατοχύρωση του τίτλου «καλύτερου τηλέμπορα».

*** Στο νοσοκομείο λόγω υπερκόπωσης ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας  αφού παράλληλα με τα κυβερνητικά του καθήκοντα ανέλαβε τον σχεδιασμό νέας τηλεοπτικής εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

*** Αδεια πανελλαδικής εμβέλειας κατοχυρώνει το οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι  SBC TV, με παρουσίαση νέας εβδομαδιαίας εκπομπής από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

*** Κυκλοφορεί αυτές της μέρες νέο βιβλίο από τον διάσιμο συγγραφέα Δημοσθένη Λιακόπουλο με τίτλο: «Τα θαύματα του Ελληνικού και τα θεόσταλτα οράματα του Α. Τσίπρα».

*** Η Ελένη Λουκά δέχτηκε πρόταση από τον Π. Παυλόπουλο να αναλάβει υπεύθυνη του γραφείου «Θρησκευτικών Θεμάτων» της Προεδρίας.

*** Ο Πάνος Καμένος ετοιμάζεται να υποδεχθεί με τιμές αρχηγού κράτους, «πετσάκι» από την περιτομή του Χριστού που φυλάγεται στο Βατικανό.

*** Ο δεσπότης Αμβρόσιος απεύθυνε δέηση προς τον «Μεγαλοδύναμο» να ανακόψει την συντριβή των ομοϊδεατών του τζιχαντιστών.

Καλή βδομάδα, με πληροφορίες από το ειδησεογραφικό πρακτορείο "ΜΟΥΦΑ"
Για την αντιγραφή
Π.Α.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger