Home » , » Μήπως έχει δίκιο ο Λιακόπουλος;

Μήπως έχει δίκιο ο Λιακόπουλος;

Από giorgis , Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 | 4:48 μ.μ.

Του  Γ. Γ. 

Διαβάζεις την είδηση και ψάχνεις λέξεις να την σχολιάσεις. Και ενώ είναι τόσο πλούσιο το ελληνικό λεξιλόγιο δυσκολεύεσαι να τις βρεις. Φτάσαμε, στο σημείο, πια που τίποτα δεν μας εκπλήσσει. Αντε και να δεχθείς ότι ο κόσμος ψήφισε και έβαλε στο κοινοβούλιο -αναδεικνύοντας τον σε σημαντικό πολιτικό παράγοντα – ένα γελωτοποιό, Βασίλη Λεβέντη, που μας έχει χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου μέσα από το θρυλικό κανάλι 67.
Αν δούμε τώρα και έναν καραμπινάτο απατεώνα εθνοπατέρα τότε πρέπει να ζητήσουμε ακρόαση θεού και αλλαγή πλανήτη που τραγουδούσε και ο Στράτος. Και αναφερόμαστε στον Αρτεμη Σώρρα.

Βλέπεις το βίντεο αυτού του απίθανου τύπου στην συγκέντρωση που έκανε στην Τρίπολη –αντίστοιχη σε μαζικότητα δύσκολα θα κάνουν τα μεγάλα πολιτικά κόμματα- και μένεις άναυδος! Αυθόρμητα θα αναρωτηθείς: είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι «λαλιμένοι» συμπολίτες μας; Ακούς τις παπαριές που λέει ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» και πέρα απ’ το ότι εντυπωσιάζεσαι που προέρχονται από ένα τύπο εκτός ψυχιατρικού ιδρύματος, δεν μπορείς να αντιληφθείς και τους εκατοντάδες οπαδούς του που χειροκροτούνε τέτοιες μαλακίες!
Κοίτα να δεις που θα καταντήσουμε οπαδοί του Λιακόπουλου. Γιατί πώς μπορείς να πιστέψεις ότι είναι μόνο η απελπισία και η απόγνωση αυτά που οδηγούν κάποιους πολίτες να πιστεύουν σε τέτοιες παραδοξότητες και ολοφάνερες ανοησίες;

Δεν έχει φυσικά νόημα να σχολιάσουμε στα σοβαρά αυτά που λέει ο νεόκοπος ηγέτης και μας είναι αδύνατον να καταλάβουμε τον λόγο που τόσοι πολλοί πολίτες επευφημούν το εξωφρενικό αφήγημα του Σώρρα.

Αν κάποιος χαραμίσει τα δεκαπέντε λεπτά που διαρκεί το βίντεο και παρακολουθήσει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται δεκτά από το ακροατήριο του Σώρρας αυτά που λέει, θα πρέπει να ψάξει τις γραφές Βελόπουλου για να δώσει εξήγηση για το θέμα που παρακολουθεί. Είναι δυνατόν να βρεις κάπου αλλού απάντηση;

Αφήνουμε τον Μιχάλη Ιγνατίου μέσα από την ιστοσελίδα του να κάνει τον επίλογο της ανάρτησής μας:

«O εκ Πάτρας απένταρος…"τρισεκατομμυριούχος" Αρτέμιος Σώρρας είναι σίγουρα μια πολύ φαιδρή περίπτωση. Σε άλλες εποχές, όταν δεν υπήρχε το Διαδίκτυο, θα γελούσαν μαζί του μόνο όσοι είχαν την ατυχία να τον γνωρίσουν στο μικρόκοσμο του χωριού του. 

Και χρησιμοποιώ τη λέξη «ατυχία», διότι, ενώ δηλώνει «τρισεκατομμυριούχος» σε… πετσετάκια, κάνει διάφορες αρπαχτές μέχρι να πάει… παρακάτω. Εσχάτως καταφεύγει σε ηλίθιους -διότι πώς αλλιώς να τους χαρακτηρίσω-, οι οποίοι του δίνουν 20άρικα για να ενισχύσουν τον… αγώνα του για "σωτηρία" της Ελλάδας. 


Θα αναρωτηθείτε γιατί ασχολούμαι με τον εν λόγω τύπο. Για πολλούς λόγους. Πρώτον: Διότι είναι ένας ψεύτης που εκμεταλλεύεται τον πόνο του λαού για να θησαυρίσει. Ισχυρίζεται ότι διαθέτει ποταμούς δολαρίων, ενώ, αν τον γυρίσεις ανάποδα, θα πέσουν από τις τσέπες του μόνο κέρματα...


Στις σοβαρές χώρες θα είχαν μαζέψει τον Σώρρα μαζί με το επιτελείο του και θα τον είχαν χώσει στη φυλακή, εάν επέμενε δε στην ιστορία με τα διαστημόπλοια και την τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων, θα τον είχαν πάει σε τρελοκομείο…». 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Αυγούστου 2016 - 6:41 μ.μ.

Ένα σόου έχει κόσμο, και λοιπόν; Ο κόσμος αυτός πάει για ψυχαγωγία στο "τσίρκο" να ξεσκάσει. Λίγο ακριβό βέβαια το "εισιτήριο", άλλα βγάζει γέλιο. Τώρα, αν υπάρχουν δυο τρεις αφελείς, που πιστεύουν ότι τα ταχυδακτυλουργικά είναι πραγματική μαγεία, είναι άλλο θέμα. Το ζήτημα είναι πως αυτά τα "νούμερα" είναι δημοφιλή, ακριβώς γιατί οι δήθεν "σοβαροί σωτήρες" της πολιτικής είναι ακόμα χειρότεροι!
Ο Λεβέντης λχ μπήκε στη Βουλή, επειδή ο κόσμος ήθελε να τιμωρήσει τους άλλους κηφήνες! Θα μου πεις "λάθος τρόπος" συμφωνώ, αλλά έτσι δυστυχώς είναι. Διότι αυτοί ήταν και πριν, αλλά πριν με τα ρουσφέτια και τη σοβαροφάνεια των πολιτικών, δεν τους έδινε κανείς σημασία. Τώρα λένε "Οι άλλοι δηλ. είναι καλύτεροι"; Όχι, αλλά όταν κάτι είναι κακό, δεν βάζεις ένα άλλο κακό στη θέση του, ψάχνεις για το καλό. Ο κόσμος όμως δεν έχει πεισθεί για κανέναν, ότι είναι σοβαρός, και ότι προτείνει πραγματικά λύσεις. Αυτό σηκώνει αυτοκριτική για κάποιους που είναι στ' αλήθεια σωστοί και φυσικά περισσότερη προσπάθεια. Είναι και θέμα ψυχολογίας και πολιτικό. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger