Home » , » Εκρηξη στα Εξάρχεια (2 Βίντεο)

Εκρηξη στα Εξάρχεια (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 | 12:41 π.μ.

Ένα αποκλειστικό βίντεο καθώς και φωτογραφίες παρουσιάστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του Αιμ Λιάτσου για την έκρηξη βόμβας στην οδό Ιπποκράτους 112, στα Εξάρχεια και στο βιβλιοπωλείο «Ελεύθερη Σκέψη».

Μισή ώρα πριν την έκρηξη που έγινε περίπου στις 10.45 το βράδυ είχαν προηγηθεί δυο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών» και στην ιστοσελίδα Zougla.gr.

Σύμφωνα με τα όσα ακούμε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ κλιμάκιο της ελληνικής αστυνομίας διεξάγει έρευνες για το αν υπάρχει και δεύτερος εκρηκτικός μηχανισμός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον δρόμο που έγινε η έκρηξη είναι το σπίτι  της εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη, το όνομα της οποίας ήρθε πρόσφατα στην επικαιρότητα όταν το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου της επέβαλε στέρησης μισθού 60 ημερών για τους χειρισμούς στην υπόθεση Βγενόπουλου.

Πάντως αρκετά ερωτηματικά εξακολουθούν να υπάρχουν σχετικά με τους στόχους που είχε η έκρηξη. Το ναζιστικό μόρφωμα ισχυρίζεται ότι είχε στόχο το βιβλιοπωλείο που διακινεί τα έντυπα εμέσματα του.


Ο δικηγόρος της Γ. Τατσάνη ισχυρίζεται ότι είχε στόχο την εισαγγελέα εφετών, κάτι που μπορείς να το αποδώσεις και στον πόλεμο που υπάρχει μεταξύ δικαστικών/παραδικαστικών κυκλωμάτων.


Τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα είχαν σαν αποτέλεσμα τα εκκενωθεί η περιοχή και έτσι εκτός της αναστάτωση των κατοίκων και τις μικρές υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα δεν υπήρξαν άλλα επακόλουθα από την έκρηξη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger