Home » , , » Οντως, μιλούν τα έργα...

Οντως, μιλούν τα έργα...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 | 9:25 π.μ.

Πηγή: Νίκος Μπογιόπουλος - Realnews

Στην προτροπή προς τους υπουργούς του να αρχίσουν να μιλούν με έργα και όχι με λόγια προχώρησε, κατά τη διάρκεια του τελευταίου υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Τσίπρας. Μόνο που -νομίζουμε- ο κ. Τσίπρας υποτιμά την ήδη καταγεγραμμένη δυνατότητα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να επικοινωνούν με την κοινωνία μέσω των έργων τους.

Θυμίζουμε: Μείωση του αφορολόγητου ώστε να πληρώνουν πλέον φόρο ακόμα και οι εργαζόμενοι των 400 ευρώ. Κόφτες. Περικοπές δύο ακόμα συντάξεων από τους συνταξιούχους που ήρθαν να προστεθούν στις τόσες προηγούμενες. Μνημόνια που άλλοτε ψηφίζονται ως «προγράμματα σωτηρίας» και άλλοτε με τη μορφή της... τροπολογίας σε νομοσχέδια για την αλιεία! 

Βάρη ύψους 8 δισ. ευρώ στους γέροντες μόνο από την κατάργηση του ΕΚΑΣ. Ματωμένα πλεονάσματα 3,5% για 5 χρόνια και 2% κατά μέσο όρο μέχρι το 2060! Ξεπούλημα από λιμάνια και αεροδρόμια μέχρι ΑΔΜΗΕ και Εθνική Ασφαλιστική. Ανακήρυξη του ΝΑΤΟ σε λατρεμένο «σύμμαχο» και «ναυαγοσώστη» στο Αιγαίο. Αναπαλαίωση των ηθών του παλιού δικομματισμού μέσω της «twitter-οποίησης» της πολιτικής ζωής. Επικοινωνιακά πανηγύρια για ανύπαρκτους «θριάμβους» μετά από «ηρωικές διαπραγματεύσεις». Και φυσικά ξέπλυμα μιας πολιτικής, που πριν γίνουν κυβέρνηση την κατήγγειλαν ως «δεξιά και ανάλγητη», αλλά τώρα την εφαρμόζουν στο όνομα της «Αριστεράς»!

Κακώς, επομένως, φοβάται ο κ. Τσίπρας πως δεν μιλούν τα έργα της κυβέρνησής του. Μιλούν. Ηδη. Και σίγουρα δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για την ευγλωττία των κυβερνητικών έργων από το γεγονός ότι μια ολόκληρη κοινωνία «παραμιλάει».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger