Home » , » Προκλητική συμπεριφορά απέναντι στους πυροσβέστες από την εγκληματική "εφοπλιστική οικογένεια"

Προκλητική συμπεριφορά απέναντι στους πυροσβέστες από την εγκληματική "εφοπλιστική οικογένεια"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017 | 4:30 π.μ.


Η "εφοπλιστική οικογένεια" είναι ότι πιο βρομερό και εγκληματικό έχει να επιδείξει η ελληνική πλουτοκρατία. Οι εφοπλιστές, είναι χωμένοι μέχρι τον λαιμό στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών, στην διακίνηση όπλων, στο δουλεμπόριο. 
_________

Στην Ελλάδα που οι νόμοι αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, υπάρχει ένας και μοναδικός νόμος που εδώ και τέσσερις δεκαετίες αποτελεί το «ιερό ευαγγέλιο» όλων των «γαλαζοπράσινων» κυβερνήσεων.
Πρόκειται για το νόμο 27/1975 «Περί φορολογίας πλοίων κλπ.», που στα 30 άρθρα του περιλαμβάνει κοντά ...60 φοροαπαλλαγές (!) για τους εφοπλιστές (κάθε άρθρο και δυο φοροαπαλλαγές, δηλαδή!).

Αποσπάσματα από περασμένες αναρτήσεις μας

Και ενώ το αστικό κράτος «λατρεύει» διαχρονικά τους εφοπλιστές, αυτοί το ανταποδίδουν αντικαθιστώντας τους Έλληνες ναυτικούς με ξένους, που έχουν πολύ πιο φτηνούς μισθούς, φτιάχνοντας νέα πλοία και επιδιορθώνοντας τα παλιά σε ξένα ναυπηγία που βρίσκουν φτηνότερο κοστολόγιο, με αποτέλεσμα να ερημώσουν τα δικά μας και να μείνουν χιλιάδες άνεργοι. 

Όταν λοιπόν κυκλοφόρησε μια είδηση που για άλλη μια φορά μας δείχνει το κτηνώδης και αποκρουστικό πρόσωπο του εφοπλιστικού κεφαλαίου κανέναν δεν εντυπωσίασε.
Σύμφωνα μ’ αυτή οχτώ πυροσβέστες από γειτονικές περιοχές είχαν μεταβεί με τον εξοπλισμό τους στην Κεφαλλονιά για να συνδράμουν τους συναδέλφους τους στην μάχη που έδιναν για να τιθασεύσουν την πύρινη λαίλαπα που είχε ξεσπάσει στο νησί. Όταν τελείωσαν την αποστολή τους και θέλησαν να επιστρέψουν στην βάση τους οι υπεύθυνοι πλοιοκτήτριας εταιρείας, το πλοίο της οποίας είχε δρομολόγιο, αρνήθηκαν να τους επιβιβάσουν με το πρόσχημα ότι «η Πυροσβεστική δεν είχε σύμβαση με την εταιρεία».

Προφανώς και το κεφάλαιο είναι απάνθρωπο και δεν καταλαβαίνει από … ευαισθησίες. Αλλά ρε γμτ ας μην είναι και τόσο προκλητικό σε μια στιγμή μάλιστα που οι πυροσβέστες ξεπέρασαν και τον εαυτό τους για να σώσουν ότι σώζεται …. (Πολυτέλειες από τους κεφαλιαικράτες ζητάμε κι εμείς αλλά ...)

Η επιστολή που έστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών, στον Τσίπρα:



Υ.Γ: Η τρελή κερδοφορία που καταγράφει το ντόπιο εφοπλιστικό κεφάλαιο, σε μια εποχή που το βιοτικό επίπεδο όλων των λαϊκών στρωμάτων βρίσκεται στα τάρταρα και συνεχώς κατρακυλάει φαίνεται,  και από τα στοιχεία ου δημοσίευσε πρόσφατα ο ναυλομεσιτικού οίκου Allied. Σύμφωνα μ αυτά μόνο τους δύο πρώτους μήνες του 2017 οι έλληνες εφοπλιστές επένδυσαν 1,145 δισ. δολάρια και απέκτησαν νέα 60 πλοία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Σεπτεμβρίου 2017 στις 5:06 μ.μ.

... πολυτέλειες από τους κεφαλαιοκράτες ζητάμε ....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger