Home » , » Ποια είναι η διαφορά των εγκληματιών της Βαρκελώνης, απ' αυτούς της Βιρτζίνια;

Ποια είναι η διαφορά των εγκληματιών της Βαρκελώνης, απ' αυτούς της Βιρτζίνια;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 | 11:37 μ.μ.


Όπως μετέδωσε το πρακτορείο προπαγάνδας του Ισλαμικού κράτους Άμακ οι ισλαμοφασίστες του ISIS αναλαμβάνουν την ευθύνη για την τρομοκρατική πολύνεκρη επίθεση που έγινε σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Βαρκελώνης. «Οι άνθρωποι που έκαναν την επίθεση στη Βαρκελώνη είναι στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους κι εξετέλεσαν την επιχείρηση ανταποκρινόμενοι στις εκκλήσεις να στοχοθετηθούν τα κράτη του συνασπισμού», είναι το μήνυμα που εκπέμπουν οι δολοφόνοι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ έχουν επιβεβαιωθεί 12 νεκροί, ενώ ο αριθμός τους αναμένεται να μεγαλώσει αφού αρκετοί από τους 80 τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν συλληφθεί δυο ύποπτοι οι οποίοι ανακρίνονται.

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι γνωστοποίησε σήμερα ότι θα συντονίσει τις προσπάθειες με στόχο την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας και ότι θα υπάρξει «μέγιστος συντονισμός για τη σύλληψη των δραστών».

Την ίδια στιγμή οι πιο άκρατοι υποστηριχτές του νεοφιλελευθερισμού στην χώρα μας δεν έχασαν την ευκαιρία να εκτοξεύσουν τα εμέσματα του στους απόκληρους αυτής της γης που δημιουργεί η πολιτική που υπερασπίζονται.

Καμιά αντίρρηση ότι είναι τρομοκράτες αυτοί που δημιούργησαν το μακελειό στην Βαρκελώνη. Αυτοί που έκαναν μόλις πριν δυο μέρες την επίθεση στην Βιρτζίνια τι είναι; Δεν ακούσαμε Ανδριανόπουλο και Τζήμερο να ζητούν να μην έχουν τόπο να σταθούν ναζιστές και φασίστες; Γιατί άραγε; Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτά τα δυο χτυπήματα εκτός από τον αριθμό των θυμάτων και τη θρησκεία των δραστών;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger