Home » , » Πάντοτε, όταν οι μεγαλοαστοί θέλουν βοήθεια, εμφανίζεται ένας Μητσοτάκης

Πάντοτε, όταν οι μεγαλοαστοί θέλουν βοήθεια, εμφανίζεται ένας Μητσοτάκης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 | 11:59 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.  

«Είναι ορατός ο κίνδυνος για την επένδυση στις Σκουριές της Χαλκιδικής», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με εργαζομένους της «Ελληνικός Χρυσός», προσθέτοντας ότι «είναι ειρωνεία ο Πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις και η κυβέρνηση να κάνει τα ακριβώς αντίθετα».
«Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές επενδύσεις τη χώρας», πρόσθεσε ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι, παρά την υψηλή ανεργία, «για ιδεοληπτικούς λόγους συνειδητά, καθυστερεί την αδειοδότηση της επένδυσης». Από την Καθημερινή (προπαγάνδα).

Κούλη, αγόρι μου, όταν μια εταιρία σε βάζει εκπρόσωπό της, φρόντισε να σε ασφαλίζει και να σου δίνει τουλάχιστον το βασικό μισθό. Αν διανοηθώ, πως τους κάνεις τέτοια εξυπηρέτηση εντελώς τσάμπα, θα χάσω πάσα ιδέα για σένα, που ξέρεις πόσο πολύ σε λατρεύω.

Τι είναι αυτό που στενοχωρεί σήμερα τον Κούλη και τον κάνει να χάσει τον ύπνο και την όρεξη του; Μην είναι ο ΕΝΦΙΑ; Αυτός που εφηύρε η ΝΔ και που κάνει τον κόσμο να αναστενάζει; Κάτι άλλο είναι. Μήπως οι πλειστηριασμοί που ξεσπιτώνουν ανθρώπους και τους πετούν στο δρόμο, ενώ ιδιοκτησίες αλλάζουν χέρια για πενταροδεκάρες; Όχι. Ίσως οι νέες περικοπές, που ψήφισαν όλοι μαζί, προς τέρψιν των τοκογλύφων που μας κυβερνάνε. Ούτε. Ο Κούλης σαν γνήσιος νεοφιλελές χαίρεται με τη δυστυχία των πολλών.

Άλλωστε έχει να ασχοληθεί με πολύ σπουδαιότερα πράγματα. Μπορεί να αδιαφορεί εντελώς για τη φτώχεια, τη λεηλασία, που και ο ίδιος βοήθησε να γίνει εις βάρος μας, αλλά κάθε φορά που ένας πλούσιος θέλει κάτι, τσακίζεται στην κυριολεξία να τον εξυπηρετήσει. Θα τολμούσα να πω, πως είναι ο καλύτερος λακές που έχω δει. Κάποιοι λένε ότι δεν είναι μόνο λακές αλλά και λεκές. Είναι όντως πολύπλευρη προσωπικότητα.

Πάντοτε, όταν οι μεγαλοαστοί θέλουν βοήθεια, εμφανίζεται ένας Μητσοτάκης. Και δεν βοηθά μόνο τους ντόπιους πλουτοκράτες αλλά και τους ξένους. Έτσι καταρρίπτεται εντελώς η κατηγορία πως είναι ρατσιστής. Τους αγαπά όλους, αρκεί να έχουν λεφτά.

Θα αισθάνονται πράγματι πολύ όμορφα τα γαλάζια γίδια, γιατί έχουν τέτοιο τσοπάνη. Η καταστροφή του δάσους στις Σκουριές αποτελεί προτεραιότητα για τη ΝΔ! Τα δέντρα είναι πράσινα, παραπέμπουν σε ΠΑΣΟΚ και οι νεοδημοκράτες έχουν χρόνια αλλεργία με το ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να έπεσαν μαζί κάνα - δυο φορές στο κρεβάτι, αλλά ήταν καθαρά για sex. Για να πηδήξουν εμάς. Καμία απολύτως σχέση ή συναίσθημα μεταξύ τους.

Όπως είπα, θα αισθάνονται υπερηφάνεια που ο αρχηγός της Νέας Δουλοπρέπειας, μάχεται για τα συμφέροντα του Κεφαλαίου κι όχι τα δικά τους. Για τους συνταξιούχους; Τους μισθωτούς; Τους ανέργους; Τους μικρομεσαίους; Ποιός θα πολεμήσει; Ε, δεν μπορεί ένας να τα κάνει όλα. Ο Κούλης έβαλε προτεραιότητες. Ας το έχουν υπόψη τους οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι...

Δεν αμφιβάλω καθόλου ότι ο Κούλης θα χτυπήσει σκληρά τον Τσίπρα προκειμένου να πετύχει μια πολύ καλή και συμφέρουσα συμφωνία για την Πολυεθνική, όπως έκανε με τους Καναλάρχες. Ήταν μεγάλη νίκη της ΝΔ, που έχουν ακόμα τσάμπα τις δημόσιες συχνότητες. Το κράτος θα μπορούσε να εισπράξει δεκάδες εκατομμύρια για κάθε μια, όμως χάρη στο Μητσοτάκη θα πληρώσουμε παραπάνω εμείς οι υπόλοιποι.
Τι ευγενική ψυχή! Να προασπίσει τα συμφέροντα μιας - επιτρέψτε μου την έκφραση - μειονότητας. Μιας πολύ μικρής ομάδας πλουσίων. Εύγε νέε μου! 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12:04 π.μ.

Μήτσος. Στην περιοχή υπάρχει ο χρυσός και τα Ξενοδοχεία με τον Τουρισμό. Και τα δυο καταστρέφουνε την φύση στον Καπιταλισμό. Μόνο στον Σοσιαλισμό γίνονται και τα δυο. Πιστεύω να συμφωνείς.

5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 2:52 π.μ.

Είμαι ενάντια σε οτιδήποτε καταστρέφει το Περιβάλλον. Εδώ αναφέρομαι ειδικά στη νοοτροπία. Κάθε φορά που οι πλούσιοι θέλουν κάτι, ο Κούλης τρέχει αμέσως. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger